Gönderen Konu: Fenerbahçe | Bitci Kadınlar Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 13782 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Safiport: 74 Galatasaray: 68 | Yarı finaldeyiz
« Yanıtla #45 : 23 Mart 2022, 00:51:10 »
Bu kadar zor olmamalıydı. Hele ligde alınan mağlubiyetin üstüne silindir gibi ezerek kazanmak gerekirdi. Bazı oyuncular cidden sahada gezindi. Yine de son yumruğu vurmak ve umutlarını kursaklarına tıkamak güzeldi. Tebrikler.

McBride'ın kötü oyununun yanında vücut dilini de hiç beğenmedim. Önü bomboş iken turnikeye gitmek yerine orta mesafe şut deneyecek kadar kopuktu oyundan. Neyse ki Iagupova var. Avrupa Kadın Basketbolunun LeBron James'i gibi... Alperi ve Tuğçe'de beklenilenin üstünde skor katkısı verdi. Fakat Iagupova'yı çıkar, hakikaten vasat bir takımız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #46 : 23 Mart 2022, 00:59:01 »
Sabally ne olursa olsun.Mc bride yinede çok değerli isim.Kadınlarda düşüşler olabiliyor çünkü.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #47 : 23 Mart 2022, 07:55:11 »
Mcbridein ne yazikki dönem donem böyle anlamsız bunalım günleri oluyor. Geçen sene f4 öncesi play off gruplarında ve f4te de aynı bu vücut diline sahipti. Quigley karşısında ezilmisti, dün de plum karşısında sahada yoktu. Esasında ikisinden de kötü oyuncu değil.
Bu sene inşallah f4te yine bunalım geçirmez. Yoksa kupaya bu kadar yakınken çok yazık olur.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #48 : 23 Mart 2022, 14:13:12 »
Vallaha ben tedirgindim.Özellikle son maçtan sonra.Plum'u çıkar üstüne Merve'yi sakat desek GS diye bir şey kalmaz Nitekim Plum bu takımın %80 diyebiliriz.Plum bizdeyken bukadar iyi değildi bence.bazen saçımı başımı yoldurduğunu hatırlar gibiyim.Şimdi attığı giriyor.Bazı arkadaşlar demişki keşke Plum'u alsak Mc Bride'nin yerine bunlar aynı mevkide değilki.Plum'u alsalardı almayan Fenerbahçe yöneticileri.Yanlış hatırlamıyorsam burda Plum'u alalım dendi.Ama bizim yöneticiler araştırma yapmadan sakat  Hartley'i aldılar.Williams'ın yerinede kıta dışı olmayan Uzun Pivot çok.
Bize gelirsek ilk defa Ribaundlarda özelliklede Williams'da eksik göründü.Son topta Sude 3 lük denedi 4 oyuncu poda dibinde GS li aldı attı.
Son Hatay maçında bu maçın provası yapıldı.Tuğçe nerdeyse çıkmadan oynatıldı.Bu maçta 2 uzun Pivotun yanyana getirmemekde hocanın planıydı.Tuğçe üzerine düşeni yaptı.Yinede tek tek eleştirmeyeceğim.Ellerine kollarına yüreklerine sağlık.Bu maçı aldılar ya başka bir şey istemem.
Hakemler hep kötümü olmak zorunda bunu anlıyamıyorum.Yada taraflımı olmak zorunda .Bir perdelemeye bile gidim kasti faulmü diye 5  dakika incelediler ama en basidi Lagupovaya yapılan kasti faule bakmadılar.Alperi küçücük kız Merve ayı gibi hem faul yaptı hemde Alperi hücum faulu yedi.Hele maçın sonlarına doğru Gs lilerden çıkan her topu Fenerbahçeli oyuncularımızdan çıktığını ve her harekete faul çalınması düşündürücüydü.Olcay'ın çok temiz aldığı topa faul verilmesi son nokta.
Nesibe Aydın iyi takım dendiğine göre Yarı finale çıkmasına bir ben şaşırdım galiba.Bursa alır gibi düşünmüştüm.Ama son maçımızda Bursayı beğenmedim zaten.Biz nasıl yenildik diye sorguladım kendimi
Sonuç olarak Bizim oyuncuların hepsi aynı günde hatasız ve skorer oynayabilirse ki bu kapasite var Euroleague Womende iş yaparız.Yok herkes bireysel oynar dan dun 3 lük atmaya çalışıpta atamazsak ,işimiz zor.
Ayrıca Sınırlamanın olduğu yerde yerli oyuncularımızı çoğaltmamız gerekiyor.Ben Melis'i,Sevgi'yi,Esra'yı,Cansu'yu Bahar'ı bu takımda görmek isterim.
Bir konuda maçı anlatan adam kim gıcık oldum.mERVE AYDİN deyişi kudurttu.Aydın nezaman Aydin oldu.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2022, 22:45:31 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #49 : 23 Mart 2022, 14:31:02 »
Yalnız bu Plum ciddi ciddi skorer olmuş.
Bana Anete Jekabsone hatırlattı. Rahmetli Batur Abi nin deyimiyle hastalık gibi üçlük atıyor.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #50 : 23 Mart 2022, 14:59:14 »
Yalnız bu Plum ciddi ciddi skorer olmuş.
Bana Anete Jekabsone hatırlattı. Rahmetli Batur Abi nin deyimiyle hastalık gibi üçlük atıyor.

Plum bizde de öyleydi.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
« Yanıtla #51 : 23 Mart 2022, 17:29:02 »
Ben Plum'ı bizdeyken de çok beğenirdim.
Oyun olarak istikrarlıydı, eli de gayet düzgündü.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #52 : 23 Mart 2022, 18:13:19 »
Plum bizim şu anki kadromuzda bu denli etki edemez. Kayla da gsde olsa 30 sayıya yakın ortalama o da yapar. Gsde serbestlik var, takımın tek skoreri, tek opsiyonu her şey onun üstüne kurulu, biz de ise Kayla var, iagupova var, sabally var hatta hartley var kaldırıp atacak. Bu ayrıntıyı kaçırmamak lazım. Yalnız plum geçen sene kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi wnbade. Ben olsam williamstan çıkar, uzuna Jones messeman yapar açılan kontenjana da plumu eklerdim. Bunu da yazdım daha önce.

Fathoux, iagupova, plum, Kayla, sabally, Jones, meeseman + Mccowan

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #53 : 23 Mart 2022, 19:48:26 »
Plum bizim şu anki kadromuzda bu denli etki edemez. Kayla da gsde olsa 30 sayıya yakın ortalama o da yapar. Gsde serbestlik var, takımın tek skoreri, tek opsiyonu her şey onun üstüne kurulu, biz de ise Kayla var, iagupova var, sabally var hatta hartley var kaldırıp atacak. Bu ayrıntıyı kaçırmamak lazım. Yalnız plum geçen sene kariyerinin en iyi sezonunu geçirdi wnbade. Ben olsam williamstan çıkar, uzuna Jones messeman yapar açılan kontenjana da plumu eklerdim. Bunu da yazdım daha önce.

Fathoux, iagupova, plum, Kayla, sabally, Jones, meeseman + Mccowan
Ha yaşa güzel analiz etmişsin. Thomda demişki bizdede öyleydi. Tamam iyi oyuncıydu severdik ama bu kadarda değildi. Ama İloturo bunu çok güzel izah etmiş evet birincisi WNBA da çok güzel ivme kattı ikinciside Mc Bride'de GS de olsa oda skorer olurdu diye. Aynen YDÜ deyken az canımızı yakmadı. Ya attığı giriyordu. Unuttunuzmu.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Türkiye Kupası
« Yanıtla #54 : 24 Mart 2022, 18:01:11 »
Alina yok, 4 sayı önde girdik devreye.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #55 : 24 Mart 2022, 18:06:42 »
Çok kötüyüz.Pota altı kötü hucum kötü.Mcbride 3 tane 3'lük atmasa sayı farkı ile geride kalacaktık.Nesibe ordaki maç kolay oldu ama eksikti adamlar.

Oyun yükseltemezsek yarı finalde eleniriz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #56 : 24 Mart 2022, 18:18:58 »
Alina'yı kadroya almamak büyük hata.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #57 : 24 Mart 2022, 18:19:19 »
Sabally sakatlandı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #58 : 24 Mart 2022, 18:24:55 »
Farkı çift haneye çıkardık 3.çeyrek bitmeden.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #59 : 24 Mart 2022, 18:27:01 »
Abi oynayın mücadele edin ama bize düşmana girer gibi giriyorsunuz.Burundan diye teselli buluyoruz.Bize kolay fauller çıkıyor.Mersine vermeye kararlı gördüm hakemleri.