Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 172935 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Partizan-Fenerbahçe Beko | Euroleague 25. Hafta
« Yanıtla #1560 : 24 Şubat 2023, 00:49:51 »
Marko paşa Stark Arena'yi mülkü yaptı.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1561 : 24 Şubat 2023, 01:20:44 »
guduric hep böyle oynasın benden daha büyük bir hayranı yok. mükemmel bir galibiyet, tüm takıma teşekkür etmek lazım böylesine zor bir süreç sonrası şu performans için.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1562 : 24 Şubat 2023, 01:21:11 »
Çok sayı yiyoruz ama .Partizanda.Partizanın bu kadrosu savunma üstadı olan deha Obra takımı değil.Ona rağmen playoff potası içindeler.Olan olaylardan yabancı sporcularda etkileniyor.Ben affettim Daviesi.Senin Acıpayam belediyesi ve ekibinin Kıbrisa gittiği günde yabancı oyuncuların hepsinden aynı hassasiyeti bekleyemeyiz.Ozür yazdım aklıma geldi.Ama nedenini yazdım.Playoff gelecek sanırım.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2023, 01:22:49 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1563 : 24 Şubat 2023, 02:28:05 »
Obrayi cok severdim halada sevmek isterim ama 7 yil ekmek yedigin yerde 50,000 kisi ölmüs, cik 20sn sikerim maci Turk halkina gecmis olsun de ama ne yazar o yuzden obracima belgradda koymanin tadi bir baska

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1564 : 24 Şubat 2023, 04:52:06 »
Guduric Kızılyıldız çocuğu olduğu için Partizan seyircisi ona taktı, özellikle smacı vurduğu sekansta. Bizimki de ekstra motiveydi.

''tamam da İstanbul'da 72-73 kaybederken nerdeydin Guduric, o maçta neden ağır sıçtın'' diye sormak lazım kendisine.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1565 : 24 Şubat 2023, 09:07:47 »
Güzel galibiyet de hiç bir heyecanım yok bu takıma karşı. Kalmadı, Asvelden Oli'den fark yedikten sonra iyice hevesim kaçtı. Geleceğe yönelik bir umudum da yok.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1566 : 24 Şubat 2023, 10:31:03 »

Konusu açılmamış haddimi asmiyorumdur umarim diyerek açılışı yapayim dedim.
İyi yaptınız, forum hepimizin.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1567 : 24 Şubat 2023, 10:33:21 »
Maçı izleyemedim, normalleşmek her bünyede farklı zaman alacaktır. Güzel galibiyet için takımı tebrik ederim.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Partizan:94 - Fenerbahçe Beko:97 | Euroleague 25. Hafta
« Yanıtla #1568 : 24 Şubat 2023, 12:18:47 »
4-5 eşleşmesinden monaco gelmesi şu an çok yüksek ihtimal. bu sezon en ters geldiğimiz takım onlar, saha avantajını alırsak çok daha iyi olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1569 : 24 Şubat 2023, 13:50:20 »
Sayın İlhan Beyin haklı olduğu konular olmakla birlikte her maç eşit ağırlıkta.Şampiyonluk adayı Efes saçma maçlar kaybettiği için ateşe attı kendini misal.Barcayi iki kere yenmeseler havlu atmışlardı çoktan.Dün bir maçtan fazlasıydı bence.Oli yıl özelinde kemik gibi takım.Atıyorum onlarla 4lü final tek maçta oynamak daha akılcı mantıklı olur.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1570 : 24 Şubat 2023, 14:07:05 »
Ben ki yapacağım işleri Fenerbahçe erkek basket takımının özellikle Avrupa arenasında oynayacağı maç gününe göre planlayan, maç saatini iple çeken birisi olarak hayatımda ilk kez Fenerbahçe basket takımının maçı varken farklı kanalda film izlemeye devam ettim. Ancak film bittikten sonra maçın 2.yarısının ortalarından sonra karşılaşmayı izledim. Herkesin bildiği gibi maçı kazanmamızın iki önemli faktörü vardı. Birisi Guduriç diğeri de Dyshawn'ın olağanüstü performansı. Özellikle Guduriç hayatının maçını oynadı. Böylesine bir atmosferde o yüreği koymak herkesin yapabileceği bir iş değildi, helal olsun.

İşin sevindirici yanı hem Partizan'ı yendik hem de averaj üstünlüğünü aldık. Diğer taraftan Jekiri'nin dönmüş olması ve almış olduğu kısa sürede verdiği katkı çok önemliydi. Şimdi merak edilen tek konu Bjelica'nın durumu. Onun takıma dönmesi ve vereceği katkı konumumuzu belirleyecek.

Son söz Obradoviç'e. Tamam sen bir spor adamısın ve şu anda odaklanman gereken tek yer Partizan. Ama ne olursa olsun önce insanız. Maç sonu uzatılan mikrofona Türkiye'nin durumu ile ilgili tek laf etmemesi yakışmadı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1571 : 24 Şubat 2023, 14:17:01 »
Obranin İstanbul'daki tavırları da hoş değildi. Panadan ayrıldıktan sonra panaya aynisini yapmadi mesela. Hoş olmayan bazı şeyler olabilir ayrılış sürecinde ama mac sonu açıklaması bile kisa ve sacma sapan bir aciklama. Depremle ilgili, fenerbahce ile ilgili bir iki kelam laf eder insan. Su anda obra benim gozumde bir rakip ve yenildikleri zaman üzülmez bilakis sevinirim. Hatta yalan yok kizilyildiz ile oynadıklarında bile kizilyildizi destekledim. Yakında yerelde oynayacaklar kupada. Campazzo da olacak sahada ve ben yine kizilyildizli olacağım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1572 : 24 Şubat 2023, 14:58:41 »
Bende bakamadım.Yeni gelen Stewart bile ilk günden beri merkezde yardim etmişken Obraya yakışmadi.Bence forum fontu değişmeli ismide değişmeli.Görüstür.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1573 : 24 Şubat 2023, 15:07:44 »
saygı görmediğini düşünmesinin yanında taraftarın spora bakış açısını da hiçbir zaman tasvip etmediğini düşünürsek bunların sonucu olabilir bu davranışlar. burdaki maçın sonundaki sevinci de abartılı bir sevinçti. dikkat ederseniz fenerbahçe’yle ilgili yaptığı açıklamalarda sadece “oradaki dostlarım” ifadesini kullanıyor. taraftara veya yönetime bir mesaj hiç yok. ozan balaban’ın da bench arkasında oturmasına dün o yüzden takılıp foruma da yazdım. ülke olarak fazla duygusal bir dönemden geçtiğimiz için fazla tepki gösteriyor da olabiliriz ama hocanın da bize karşı şu an çok büyük bir sempati göstermediği aşikar. hadi yönetimle anlaşmazlıklar oldu anladık, taraftara neden böyle ilginç.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #1574 : 24 Şubat 2023, 17:59:41 »
Bizde çok büyük izler bıraktı ancak gemiyi terk eden kişiydi, ve geride bir enkaz bıraktı. Çok eleştirilen vatandaşı Zoran baba bile o günlerde takımın bana ihtiyacı var diye bu ülkeden ayrılmadı, hatta Nikola K. bile son ana kadar bekledi burada kalmak için.

Bu adam büyük Koç olabilir (artık o devir kapandı) ancak bize ayniyet duygusu olmayan biriydi.
Artık sıradan biri. Umarım hayat kendisi böyle bir acı ile sınamaz!