Ben ki yapacağım işleri Fenerbahçe erkek basket takımının özellikle Avrupa arenasında oynayacağı maç gününe göre planlayan, maç saatini iple çeken birisi olarak hayatımda ilk kez Fenerbahçe basket takımının maçı varken farklı kanalda film izlemeye devam ettim. Ancak film bittikten sonra maçın 2.yarısının ortalarından sonra karşılaşmayı izledim. Herkesin bildiği gibi maçı kazanmamızın iki önemli faktörü vardı. Birisi Guduriç diğeri de Dyshawn'ın olağanüstü performansı. Özellikle Guduriç hayatının maçını oynadı. Böylesine bir atmosferde o yüreği koymak herkesin yapabileceği bir iş değildi, helal olsun.
İşin sevindirici yanı hem Partizan'ı yendik hem de averaj üstünlüğünü aldık. Diğer taraftan Jekiri'nin dönmüş olması ve almış olduğu kısa sürede verdiği katkı çok önemliydi. Şimdi merak edilen tek konu Bjelica'nın durumu. Onun takıma dönmesi ve vereceği katkı konumumuzu belirleyecek.
Son söz Obradoviç'e. Tamam sen bir spor adamısın ve şu anda odaklanman gereken tek yer Partizan. Ama ne olursa olsun önce insanız. Maç sonu uzatılan mikrofona Türkiye'nin durumu ile ilgili tek laf etmemesi yakışmadı.