Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 177935 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Real Madrid-Fenerbahçe Beko | Euroleague 31. Hafta
« Yanıtla #1905 : 27 Mart 2023, 11:02:55 »
6 handikap verilmiş.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1906 : 27 Mart 2023, 11:16:59 »
Çift maç haftasında;
Monaco : Zalgiris (A) / Bayern (A) - En az bir galibiyet çıkartabilir.
Partizan : Barça (H) / Madrid (H) - Bir galibiyet çıkartabilir.
Maccabi : Bologna (H) / Milano (H) - En az bir galibiyet çıkartabilir.

Bu durumda, Real maçı ya da Baskonia maçı ne yapıp edip bir galibiyet almamız lazım. Soru şu; Real kendini ilk maç bizle mi yoksa ikinci maç Partizanla mı test eder?

Bence, Barça maçında hırpalanan Partizana karşı değil, bizim maça daha çok asılırlar. Biz de hedef maç olarak Baskonia maçını düşünürüz. Bu nedenle bu maçtan beklentim, rencide olmayalım...
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1907 : 27 Mart 2023, 11:25:45 »
Guduriç yoksa 2'de 0 olur.Dorseyin ekleyerek gelmesi en pozitif noktamız.8 geldi gibi rakip bu noktada çok önemli değil.Salon sporlarında güzel işler yapmayı sürdürüyoruz.Bjelicada toparlayacak bir yerde sanki koç playoffa saklıyor.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2023, 11:27:44 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1908 : 27 Mart 2023, 11:42:46 »
Olması gereken densede kıran kıran bir sezonun yaşandığı ortamda hele Milano Efes gibi bizden çok daha iyi kadroların 8 yapma ihtimali bile riske girdiğini düşününce çeyrek final başarıdır.Cidden kırik dökük yamalı bohça gibi kadromuz yıl özelinde.Bu düşüncem.Ķatılmayan katılmaz.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2023, 11:43:16 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1909 : 27 Mart 2023, 19:13:03 »
Olması gereken densede kıran kıran bir sezonun yaşandığı ortamda hele Milano Efes gibi bizden çok daha iyi kadroların 8 yapma ihtimali bile riske girdiğini düşününce çeyrek final başarıdır.Cidden kırik dökük yamalı bohça gibi kadromuz yıl özelinde.Bu düşüncem.Ķatılmayan katılmaz.

Sana göre Euroleague'in en kötü kadrosuyuz, bunu herkes biliyor, 100 kere yazdığın için. Allah aşkına aynı şeyleri her maç konusuna yazma, anladık senin için kadro bok gibi, çeyrek final başarı, tamamdır.

Bu durumda, Real maçı ya da Baskonia maçı ne yapıp edip bir galibiyet almamız lazım. Soru şu; Real kendini ilk maç bizle mi yoksa ikinci maç Partizanla mı test eder?

Ben nedense alırsak Real maçını alıp, Baskonia'ya kaybederiz diye düşünüyorum, Fenerbahçe olmak bunu gerektirir. Normal şartlarda Real'in kendisini test etmesi gereken maç, bana göre tabii, Partizan deplasmanıdır.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1910 : 27 Mart 2023, 19:34:32 »
Guduriç ile açıklama yok bunu iyiye mi yorsak.Kadro kötü demedim bazı noktalardan değilse var.Booker maalesef savunma yok.Calathes hariç oyun kurucu yok.Hatta Motley bile pivot değil bence .2.04 pivot olmaz.
 Gerçek pivot alıp Motleyi 4 numara oynatmalıyız.Pivot hareketleri var ama safkan pivot değil bence.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2023, 19:35:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1911 : 27 Mart 2023, 20:19:45 »
Çift maç haftasında;
Monaco : Zalgiris (A) / Bayern (A) - En az bir galibiyet çıkartabilir.
Partizan : Barça (H) / Madrid (H) - Bir galibiyet çıkartabilir.
Maccabi : Bologna (H) / Milano (H) - En az bir galibiyet çıkartabilir.

Bence, Barça maçında hırpalanan Partizana karşı değil, bizim maça daha çok asılırlar. Biz de hedef maç olarak Baskonia maçını düşünürüz. Bu nedenle bu maçtan beklentim, rencide olmayalım...
Baskonia Albaya kaybetse hiç şaşırmam.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1912 : 27 Mart 2023, 20:21:34 »
Guduriç ile açıklama yok bunu iyiye mi yorsak.Kadro kötü demedim bazı noktalardan değilse var.Booker maalesef savunma yok.Calathes hariç oyun kurucu yok.Hatta Motley bile pivot değil bence .2.04 pivot olmaz.
 Gerçek pivot alıp Motleyi 4 numara oynatmalıyız.Pivot hareketleri var ama safkan pivot değil bence.
Hines 2 m bile değil, Batiste, Dunston da 2.02-03  m falan. Bir döneme damgasını vuran isimler.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1913 : 27 Mart 2023, 22:02:35 »
Takim bizi büyük maçlarda pek şaşırtmadi. Bu maçta da sasirtmayacaktir. Koç yine sacmalar, +15 farkla biter.

Çevrimiçi Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #1914 : 28 Mart 2023, 08:33:41 »

Çaylak sezonunda ligin neredeyse içinden geçen ve potansiyeli de oldukça yüksek olan Motley’i 4 numaraya çekmek mi 😁😁 Allahım sen bizi nelerle sınıyorsun ya

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1915 : 28 Mart 2023, 08:57:43 »
....Motley bile pivot değil bence .2.04 pivot olmaz.
:D gunun espirisi
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1916 : 28 Mart 2023, 11:00:57 »
Pivot pivot gibi olmalı.Motley çok sevimli çok iyi özellikleri olan her maç aynı arzuyla oynayan oyuncumuz ancak pivot değil.Evet oyun şablonu değişiyor ama pivot az rakiplere korku salacak İnce çok 2.10 üstü olmalı ve hareketli.Shag gibide değil.Booker öyle Tek gerçek pivot Jekiri.Kimseye düşüncelerimi empoze etme derdim yok.Bakış açısı diyelim.Tavaresi durduramadı Motley şov yaptı yaş farkına rağmen.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #1917 : 28 Mart 2023, 11:05:56 »
Pivot pivot gibi olmalı.Motley çok sevimli çok iyi özellikleri olan her maç aynı arzuyla oynayan oyuncumuz ancak pivot değil.Evet oyun şablonu değişiyor ama pivot az rakiplere korku salacak İnce çok 2.10 üstü olmalı ve hareketli.Shag gibide değil.Booker öyle Tek gerçek pivot Jekiri.Kimseye düşüncelerimi empoze etme derdim yok.Bakış açısı diyelim.Tavaresi durduramadı Motley şov yaptı yaş farkına rağmen.
Yeni sezonda geliyor abi merak etme.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #1918 : 28 Mart 2023, 11:07:09 »

Ben nedense alırsak Real maçını alıp, Baskonia'ya kaybederiz diye düşünüyorum, Fenerbahçe olmak bunu gerektirir. Normal şartlarda Real'in kendisini test etmesi gereken maç, bana göre tabii, Partizan deplasmanıdır.
Hangisini tercih ediyorsun diye sorsan, senin varyasyonu tercih ederdim. Sebebi belli, biracılar! :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1919 : 28 Mart 2023, 12:36:28 »

inatla guldurucen demek ki... Motley Jekiri yi en basit manasiyla madara ederdi karsilikli takimlarda olsalar...

Tavares i avrupa da durdurabilen kim var ki? adam herkese sov yapiyor.
Bu durumda Hines da pivot degil papagiannis de degil... hatta pivot yok Avrupada ...

Zaten bu sekliyle kendin disinda nedenlerini anlayabilen yok. Ne teknik ne de konu ile alakali analizin... Tamamen duygusal :D
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....