Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 160723 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko (1-2) | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #2760 : 03 Mayıs 2023, 23:12:24 »
Bu maç Yunanistan'a taşınır ve eminim biz tam konsantre bir şekilde ordan zaferle ayriliriz. Biz onlardan kalite olarak daha üstünüz. Bu macta Hayes- Pierre'den verim alamadik üstüne Motley'in felaket oyunu, koçun yine sacma tercihleri, rakibin alakasız saçma sutlarinin girmesi.. Bu kadar olumsuzluklarin yasandigi bir maçta maglubiyet çok da sasirilacak bir şey değil.

Ah Guduric beyin fakiri Guduric son top bize kalmis skorda esitlik var beynini evde mi birakip geldin rakibe o kadar hücum suresi verecek şekilde kullanilir mi o top?

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2761 : 03 Mayıs 2023, 23:15:04 »
Sloukas sağa gider yapıp sola kırınca Pierre bir anda bakkala gitti ama Vezenkov'un perdesi de çok etkiliydi. Nigel 1 nefeslik boşluğa rağmen iyi uzandı ama Sloukas dengeli atacak saliseleri bulmuştu bile. Top oyuna sokulurken bir şekilde switch yapılıp Sloukas'a top aldırılmamalıydı.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2762 : 03 Mayıs 2023, 23:20:21 »
Maçı izleyemedim, iyi ki de izlememişim ama tek sorum var: Guduric'in son toplarda her daim hatalı kararlar verdiği artık evrensel bir gerçeklik haline gelmiş iken ne akla hizmet hala Guduric'in eline top teslim ediliyor? Başka son top kullanacak bir allahın kulu yok mu şu takımda? Kaçırmamış atmış ama rakibe son hücum şansı verecek süreyi de bırakarak atmış galiba bu sefer de. Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar bekleyene ne deniyordu?

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2763 : 03 Mayıs 2023, 23:21:03 »
Ne olursa olsun Guduric'in süreyi bitirmesi gerekiyordu. Aklıma Micic'in F4'te Vezenkov üstünden attığı üçlük geldi. Top havadayken maç bitmişti. Driplinge başladığı an erken diye geçirmiştim içimden.

Son bir soru olarak Dorsey'in oynadığı son 2 top neydi öyle? 50 tane dripling yapıyon salla kardeşim artık o özgüvenin yoksa topu niye alıyosun?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko (1-1) | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #2764 : 03 Mayıs 2023, 23:22:37 »

Nerede atmış hangi finallerde hangi kritik maçta şöyle bir performansı var Allah aşkına? Ben kendimi ve bu arkadaşı çok iyi tanıyorum, iyi maçları elbet oldu bozuk saat misali malum 5 yıl falan oynadı bizde tamam ama Fenerbahçe basketbolun takip ettiğim son 20 yılında benim ve tanıdığım birçok basketbol sever arkadaşımın şahsen toplam olarak en sövdüğümüz oyuncu sıralamasında 1 numarayı kimseye bırakacağını sanmıyorum ben. Algı malgı değil bu GERÇEĞİN TA KENDİSİ

Kritik maçın kritik anı diye daraltırsak en büyük oyuncuların bile Avrupa'da çok fazla şöyle basketi çıkmaz, Sloukas ilk dönemlerinden beri çok uzaklardan böyle buzzer beater üçlükleri atıyor. Bizde de attı. Oly'de de Galatasaray'a orta sahadan atmıştı. Yapıyor adam bunu yani az çok. İlle F4'da maç kazandıran basket olması mı lazım?

Gardı düşürmezsek son maça, son topa kadar taşırız bu seriyi. Önemli olan da bu.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2765 : 03 Mayıs 2023, 23:24:12 »
Maçı izleyemedim, iyi ki de izlememişim ama tek sorum var: Guduric'in son toplarda her daim hatalı kararlar verdiği artık evrensel bir gerçeklik haline gelmiş iken ne akla hizmet hala Guduric'in eline top teslim ediliyor? Başka son top kullanacak bir allahın kulu yok mu şu takımda? Kaçırmamış atmış ama rakibe son hücum şansı verecek süreyi de bırakarak atmış galiba bu sefer de. Aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar bekleyene ne deniyordu?

Topu alıp potaya doğru düzgün drive edebilen tek oyuncumuz Guduric de ondan. Dorsey dribling yapmayı bile bilmiyor bana göre. Wilbekin sakat. Sakat olmasa da onun da beyni sakat olduğu için ya abuk subuk bir şut atar ya da bloklanır dönerdi. Calathes'i zaten söylemiyorum. Kimse yok gerçekten.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2766 : 03 Mayıs 2023, 23:26:42 »
Son çeyrek 60-51 öndeyken 13-0 seri verilmez. Rakip o sırada abondone olmus. Vezenkov kenarda benci yumrukluyordu ama bizim koc 3 oyuncu değişikliği ile oliyi maça döndürdü. O esnada tek yaptiklari şey tank gibi ağır olan motleynin üstüne oynamak ve iceri drive yada ters eslesmeden sayılar üretmekti.

13-0'a kadar izledi adam maci. Nasil bir adam, nasil bir koc anlamak mümkün değil. Bu saatten sonra sonraki maci alsak bile oradan çıkamayız.

Istikrarli bir tane adam yok takimda. Hayes, pierre, motley, gudu, Edwards. Kime guvenip de umut besleyeceksin. 

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #2767 : 03 Mayıs 2023, 23:27:21 »
Kritik maçın kritik anı diye daraltırsak en büyük oyuncuların bile Avrupa'da çok fazla şöyle basketi çıkmaz, Sloukas ilk dönemlerinden beri çok uzaklardan böyle buzzer beater üçlükleri atıyor. Bizde de attı. Oly'de de Galatasaray'a orta sahadan atmıştı. Yapıyor adam bunu yani az çok. İlle F4'da maç kazandıran basket olması mı lazım?

Gardı düşürmezsek son maça, son topa kadar taşırız bu seriyi. Önemli olan da bu.

Umarım dediğin gibi olur dostum, en azından sonuna kadar zorlayabiliriz ama bence mental olarak bu şekilde kırıldıktan sonra cuma günü havluyu atarız Fenerbahçe genlerini tanıyorsam eğer..
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2023, 23:28:01 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2768 : 03 Mayıs 2023, 23:28:12 »
Son çeyrek 60-51 öndeyken 13-0 seri verilmez. Rakip o sırada abondone olmus. Vezenkov kenarda benci yumrukluyordu ama bizim koc 3 oyuncu değişikliği ile oliyi maça döndürdü. O esnada tek yaptiklari şey tank gibi ağır olan motleynin üstüne oynamak ve iceri drive yada ters eslesmeden sayılar üretmekti.

13-0'a kadar izledi adam maci. Nasil bir adam, nasil bir koc anlamak mümkün değil. Bu saatten sonra sonraki maci alsak bile oradan çıkamayız.

Istikrarli bir tane adam yok takimda. Hayes, pierre, motley, gudu, Edwards. Kime guvenip de umut besleyeceksin.

Hoca değil çünkü? Takıntılı götün teki. Üç uzun fetişinden vazgeçirdik şimdi de bulabildiği en sikimsonik beşleri rotasyon ayağına sahaya atıp farkı eritiyor. Her seferinde. İstisnasız.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #2769 : 03 Mayıs 2023, 23:34:15 »
Hoca değil çünkü? Takıntılı götün teki. Üç uzun fetişinden vazgeçirdik şimdi de bulabildiği en sikimsonik beşleri rotasyon ayağına sahaya atıp farkı eritiyor. Her seferinde. İstisnasız.
Adam baya yunan ergin çıktı. Yetenekli oyuncular çözerse maçı kazanıyoruz. Çözemezse sıçış.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2770 : 03 Mayıs 2023, 23:38:26 »
Adam baya yunan ergin çıktı. Yetenekli oyuncular çözerse maçı kazanıyoruz. Çözemezse sıçış.

Her maç yanındaki Dedas danasıyla ona buna sataşacaklarına takımı yönetseler keşke. Bıktım usandım bunların boş beleş raconlarından. Biri çıkacak, kafalarını kıracak, o olacak sonunda bi deplasmanda filan. Adam süre bittikten yarım saniye sonra çıkarmış topu elinden, basket diye rakip koçla tartışıp teknik faul alıyor aq eşeği.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2771 : 03 Mayıs 2023, 23:48:53 »
Topu alıp potaya doğru düzgün drive edebilen tek oyuncumuz Guduric de ondan. Dorsey dribling yapmayı bile bilmiyor bana göre. Wilbekin sakat. Sakat olmasa da onun da beyni sakat olduğu için ya abuk subuk bir şut atar ya da bloklanır dönerdi. Calathes'i zaten söylemiyorum. Kimse yok gerçekten.

Tamam ama Guduric de son top psikolojisini kaldırabilen yapıda biri değil. Dorsey'e dripling bilmiyor diyorsun(bana göre Wilbekin'in de bildiği söylenemez), Calathes'e misal dış şut tehdidi yok diyorsun ve bunlara birer eksi yazıyorsun, eyvallah ama Guduric hepten sıfır. Valla Carsen filan kullansa maçı kazanma şansımız daha fazla derim hani kafadan. Ama ısrarla Guduric'e kullandırılıyor ve biz de istisnasız kaybediyoruz. Ne diyeyim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #2772 : 03 Mayıs 2023, 23:52:51 »
Son ana böyle girdikmi risk. Böyle kaybettiğimiz maç oldu seneler önce ve Real olabilir. Tamamen şanş. Ve bu şanşlar bizde olmuyor nedense.
Ben oturduğum yerden 3 lüğe gidecekler 2 sayı uzatmaya gitmeyelim ya herro ya merro dediler. Bence molada oyunu iyi çizmeliydi hoca. Ama onların hocasının çizdiği tuttu. Böyle yenilgiler çok pis oluyor. Ama Edwars bir hata yaptık boş döndük ikinci hatası hem Edwars yapmamalıydı. İş işten geçtikten sonra bence aldı.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2773 : 04 Mayıs 2023, 00:01:38 »

Nerede atmış hangi finallerde hangi kritik maçta şöyle bir performansı var Allah aşkına? Ben kendimi ve bu arkadaşı çok iyi tanıyorum, iyi maçları elbet oldu bozuk saat misali malum 5 yıl falan oynadı bizde tamam ama Fenerbahçe basketbolun takip ettiğim son 20 yılında benim ve tanıdığım birçok basketbol sever arkadaşımın şahsen toplam olarak en sövdüğümüz oyuncu sıralamasında 1 numarayı kimseye bırakacağını sanmıyorum ben. Algı malgı değil bu GERÇEĞİN TA KENDİSİ

2016 final four, yarı final Laboral Kutxa maçı. Uzatmaya götüren basketi attı. Fenerbahçe tarihinde ilk defa Avrupa'da final oynadı. Videonun 06.04 süresinde, buyrun:

https://www.youtube.com/watch?v=seLBlQAY4Rs

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2774 : 04 Mayıs 2023, 00:04:35 »
Amk Sloukas'ı . Yavşak ibne bizdeyken de sevmezdim. G.t lalesi son topları smker bırakırdı,  bize atacağı tuttu. Ne zaman yüzümüz gülecek abi her branş aynı.

Tamamen Fenerbahçe taraftarının (büyük bir kısmının) uydurduğu, gerçek hayatta karşılığı olmayan bir algı. Buyrun:

https://www.youtube.com/watch?v=rAUxLI3C_VU&t=14s

https://www.youtube.com/watch?v=A0y_cXMw2wg

https://www.youtube.com/watch?v=XqMaOlFO5MA

https://www.youtube.com/watch?v=kMNIXEKOnv4

https://www.youtube.com/watch?v=KzwMvpZVufo

Bu da 2016 final four yarı finalini uzatmaya götüren maç:

https://www.youtube.com/watch?v=seLBlQAY4Rs