Dostum yüzde yüz haklısın, bu tip toplar Guduric'e bırakılmamalı. Ama yok işte, yok başka adam yok. Soktu birini, hücumun bitmesine 12 saniye var, üç sayı çizgisinin bir metre gerisinden sallıyo. Gitti momentum. Bu tür maçlarda affetmiyorlar işte. Calathes'in şutu zaten sıkıntı. Öbürü tribünde. Bu çocuk ısrarla 1 oynatılacaksa önümüzdeki yılda da, kesinlikle kalmamalı, gönderilmeli. Bize de ona da yazık.
Sadece bu seneki son topa kalan maçlardan Guduric'in aklımda kalan icraatları;
Birinde topu üçlük çizgisinin gerisinde bulunan Motley'nin elinde patlattı, birinde bu sezonki beklenmedik ekstra performansı haricinde dış şut özürlülüğüyle nam salmış Calathes'e üçlük atsın diye pas verdi ve Calathes kaçırdı, birinde kendisi şut kullandı ve kaçırdı, bugün de orta mesafe attı ama rakibe bıraktığı 4 saniyede rakip üçlük buldu ve biz bunların hepsinde yenildik. Şaka gibi gerçekten. Son top Guduric'in elindeyse yenilmemiz garanti gibi bir şey. Eminim artık o da istemiyordur son hücum kullanmayı. Varsın drive etmeyi bilmesin, varsın oyun görüşü kısıtlı olsun, başka bir kısaya verelim şu son top işini. Yıldım usandım Guduric'ten.
Bu arada çok da severim kendisini Kokoskov döneminde sezonun yarısında gelip takımı ayağa kaldırışından beridir. Obra döneminde beğenmezdim pek. Yerine göre 1-2-3 oynasın (hepsini oynar bence) ama son top verilmesin artık bu çocuğa. Önümüzdeki sene Darius Thompson mı geliyor, kim geliyorsa gelsin de bu iş Gudu'ya kalmasın.