Bunlara her branşta, her mekanda yenmek çok güzel. Ama Obradovic hocama tükürdükleri salonda yenmek daha bir güzel.
Tabii sadece bu kadar değil. Okan Buruk ve Galatasaraylı bazı futbolcuların salonda olması da partiyi şenlendirdi. İnşallah 40 gün sonra yaşatacaklarımızdan canlı bir kesit sunduk onlara.
Yalnız Metecan Birsen bugün ne oynadı ama? Mirsad Türkcan'dan beri 4 numara pozisyonunda böyle yerli katkısı almış mıydık, ben hatırlamıyorum. Geçen sezon Bursa ile oynanan play-off serisinde ilk ciddi çıkışını yapmıştı. Efes'i silindir gibi ezdiğimiz lig finalinde de mühim katkı veren X faktörlerindendi. Kaldığı yerden devam ettiği, dönemsel bir performans olmadığını gösterdiği için daha da mutluyum. Bravo çocuk, bravo.
Hakemlerin de hakkını vermek lazım. Uzun zamandır Galatasaray deplasmanında bu kadar iyi hakem üçlüsü görmemiştim. Maçın önüne geçmediler. Ne gördülerse çaldılar. Baskı altında kalmadılar. Dürüst yönettiler. Türk basketbolu yeni bir atılım yapacaksa böyle hakemlere ihtiyaç var. Erşan Kartal gibilerden kurtulmadan olmaz.
Namağlup devam.