Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 96662 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko | BSL 6. Hafta
« Yanıtla #360 : 29 Kasım 2022, 20:16:52 »
İsmet 4'de 4 üçlük isabeti ile başladı.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #361 : 29 Kasım 2022, 20:26:55 »
Koçum İsmet beyaz Scottie gibi başladı maça.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #362 : 29 Kasım 2022, 20:53:58 »
Garip sessizlik var ve her an patlamaya hazır bomba gibi tribünler.Celebi istifaya davet edildi Onlardada salon sporu sevdalıları var ne olursa olsun ezeli rakibimiz.Şahane ilçedir.Kadiköy gibi

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #363 : 29 Kasım 2022, 20:55:42 »
Havaya sokan sokacak top kayıpları yapılmamalı.Ne olursa olsun hangi konumda olurlarla olsunlar derbidir.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #364 : 29 Kasım 2022, 20:57:50 »
Edwards biraz ciddiyet abi. İşi ciddiye almazsa zor öğrenir Avrupa basketbolunu. Melih'in dakikaları niye birdenbire düştü onu anlamadım. Yakın zamana kadar en iyilerden biriydi. İsmet mükemmel, çok sevindim şu görüntüsüne.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #365 : 29 Kasım 2022, 21:05:50 »
Takım yorgun bitkin.Sıkışma ihtimali var.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #366 : 29 Kasım 2022, 21:07:55 »
Edwards biraz ciddiyet abi. İşi ciddiye almazsa zor öğrenir Avrupa basketbolunu. Melih'in dakikaları niye birdenbire düştü onu anlamadım. Yakın zamana kadar en iyilerden biriydi. İsmet mükemmel, çok sevindim şu görüntüsüne.

Ya acemilik, hata vesaire olur da, ne bileyim cin olmadan adam çarpayım havalarında, o sinir bozucu... Tam Deli Dumrul...

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
    • aykutpmkc
« Yanıtla #367 : 29 Kasım 2022, 21:22:58 »
Basketbolu bilmeyen adamları hakem diye sahaya çıkarıyorlar.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
    • aykutpmkc
« Yanıtla #368 : 29 Kasım 2022, 21:27:25 »
Şehmus'a kim sen 1 oyna nba yapabilirsin dediyse , dünyanın en büyük yalanlarından birini söylemiş.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #369 : 29 Kasım 2022, 22:00:03 »
İsmet Real maçında ilk 5 başlamalı ödül hakediyor.Bravo takım.Ilk yenilgi gelmek üzere derbilerde gelmedi neyse.Kıvırcık saçlı zamanın Doğuşu Tutkunun takımına karşı oynayacağız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #370 : 29 Kasım 2022, 22:02:35 »
Basın hiç değinmiyor ama salon sporlarında muazzam çöküş bu.Bence üzücü Efes yerine ezeli rakipler tercihim.Voleybolde yoklar alt lig kadın basket erkeknbadkette zor dönemden geçiyorlar.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #371 : 29 Kasım 2022, 22:04:29 »
Ya acemilik, hata vesaire olur da, ne bileyim cin olmadan adam çarpayım havalarında, o sinir bozucu... Tam Deli Dumrul...

Onca pas seçeneği varken iki gözünü kapayıp 4 kişinin arasına kamikaze dalışı yapmaları gerçekten çileden çıkarıyor bazen. Hele dış atışlarda da gününde değilse hiç çekilmez oluyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #372 : 29 Kasım 2022, 22:07:40 »
Burası eğitim kurumu değil.A takım.Edwarda gelişecek diye diğer oyuncalara yük biniyor.Yollanmalı kısa alınmalı olmadı tutmadı.Kinse güzelleme yapmadın geriye gidiyor oyunu tek kızdırın isim.Motley yazık çok yuk bindi bu inişler doğal savaşıyor çocuk saçma fauller yapsada maçın içinde.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #373 : 29 Kasım 2022, 22:11:02 »
Çok şükür kazasız, belasız, sakatlıksız bitti. İçine sıçtığım reklam bölgeleri yüzünden aklım çıktı birisi sakatlanacak diye. Birileri bu saçmalığa dur demeli. Dünyanın yatırımı yapılıyor sonuçta. Calathes'in maç genelindeki performansı bağlamında bu maç trafiğinde bu kadar denilebilir ancak. Belli ki Koç Wilbekin'in de yokluğunda Cuma akşamı Guduric'i 30-35 dakika civarında sahada tutacak. İsmet'e şapka çıkartmak lazım, HAZIR ve NAZIR her daim. Alman disiplininden kaynaklanıyor olsa gerek. Bu gözler ve tabi sizler ne Türk yedekler(?)  gördü. Yazmayayım istiyorum ama insan yazmadan edemiyor Edwards mevzusunu. Be kardeşim sokacağın iki tane şut, hadi onu geçtim o da olmasın, burnunun dikine dikine saçma sapan tercihlerle burnumuzdan getirdin. Maçın kazanılmasını falan geçtim basketbol zekası kıt adamlar takım arkadaşlarını da sakatlar saçma sapan tercihlerle. Bırak oyun sana gelsin be adam, zorlama artık...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #374 : 29 Kasım 2022, 22:14:47 »
Burası eğitim kurumu değil.A takım.Edwarda gelişecek diye diğer oyuncalara yük biniyor.Yollanmalı kısa alınmalı olmadı tutmadı.Kinse güzelleme yapmadın geriye gidiyor oyunu tek kızdırın isim.Motley yazık çok yuk bindi bu inişler doğal savaşıyor çocuk saçma fauller yapsada maçın içinde.

Sıkıntı o değil, eğitilmek isteyen adam eğitilir, onda sorun yok. Bogdanovic ve Bobby örneği var önümüzde. Oyuncu eğitilmek istiyor mu, öğrenmek gibi bir niyeti var mı, sorun o. Öte yandan gönderilmeli yazmışsınız. Velev ki gönderdik, geleni ne yapıcaz. Var mı piyasada pişmiş, gelince takımın mevcut düzenini bozmayacak adam?