Gönderen Konu: Nigel 50 Hayes-Davis  (Okunma sayısı 19339 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Nigel 50 Hayes-Davis
« Yanıtla #120 : 29 Kasım 2024, 22:59:10 »
bu kadar kötü performansın yarısı gününde olmamak, diğer yarısı da trip. neye trip olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. gitsin larkinke bryantla bi yarım saat de bunu konuşsun.
sıkıntı baldwin ile mi alakalı yoksa sarasla mı?
nigel çok yetenekli olabilir ama karakterini kontrol etmek cidden çok zor.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #121 : 29 Kasım 2024, 23:00:09 »
bu kadar kötü performansın yarısı gününde olmamak, diğer yarısı da trip. neye trip olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. gitsin larkinke bryantla bi yarım saat de bunu konuşsun.

Bir şey mi oldu buna yine ben kaçırdım.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #122 : 29 Kasım 2024, 23:13:11 »
sıkıntı baldwin ile mi alakalı yoksa sarasla mı?
nigel çok yetenekli olabilir ama karakterini kontrol etmek cidden çok zor.
Yalnız maçı anlatırken İbo da dedi Baldwin iyi oynadığı bir maçta hayes gene yok diye, var bir olaylar, 3 maç kaybettik hepsinde Baldwin iyi oynarken hayes rezil
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2024, 23:13:36 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #123 : 29 Kasım 2024, 23:19:29 »
nigel “takımın lideri” mevzusuna kafayı takmış durumda. açıklamaları falan da öyle. bugün baldwin öne çıktı, kendisinin saçma tercihleri de ortada. tuhaf bi kafa, bu şekilde orta yolu bulamayız.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #124 : 29 Kasım 2024, 23:21:46 »
iyi de bu takımın lideri nigel.
nigel varken ben ağayım diye gezinen varsa, ondan hıyar ağası olur sadece.
nigel diyorsa ki ağa olduğunu kanıtla ya da hıyar ağası olduğunu kabullen,
bundan sonrası baldwin’e kalmış.
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2024, 23:22:17 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #125 : 30 Kasım 2024, 00:56:41 »
Yalniz durum şu ki Baldwin'in ben takimin lideriyim gibi bir gayesi yok ki veya parkede o minvalde bir havası yoktu adam işini yaptı oynamaktan çok oynatma taraftariydi fırsat gelince de şutunu atti potaya giderek bitirmeye calisti. Hayes'in triplere girmesine gerek yok illa takimin bir lideri olacak diye bir şey de yok herkes işini yapsın fırsat geldiğinde biri sivrilemezse diğeri sıçrama yapar.

Milano maçında herkesin dikkati Hayes uzerindeydi hatta Milano'lu oyuncularin da demecleri bu yöndeydi böyle bir durumda sen geri plana çekilip diğer arkadaşlarının önünü acacaksin olmasi gereken de budur her mac 20 atacaksin diye bir kaide yok. Umarim bu gereksiz tartismalariniz iç kavgalariniz yüzünden takımı geri cekmezsiniz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #126 : 30 Kasım 2024, 02:18:15 »
Yalniz durum şu ki Baldwin'in ben takimin lideriyim gibi bir gayesi yok ki veya parkede o minvalde bir havası yoktu adam işini yaptı oynamaktan çok oynatma taraftariydi fırsat gelince de şutunu atti potaya giderek bitirmeye calisti. Hayes'in triplere girmesine gerek yok illa takimin bir lideri olacak diye bir şey de yok herkes işini yapsın fırsat geldiğinde biri sivrilemezse diğeri sıçrama yapar.

Milano maçında herkesin dikkati Hayes uzerindeydi hatta Milano'lu oyuncularin da demecleri bu yöndeydi böyle bir durumda sen geri plana çekilip diğer arkadaşlarının önünü acacaksin olmasi gereken de budur her mac 20 atacaksin diye bir kaide yok. Umarim bu gereksiz tartismalariniz iç kavgalariniz yüzünden takımı geri cekmezsiniz.

Rasyonel tespitler. Öte yandan pek çalışmıyor Amerikalı oyuncularda bu ön açma işleri falan. Yıllar önce bir Litvanya deplasmanında vuku bulan bir enstantaneyi paylaşmak isterim. Fenerbahçe'nin oyuncusu Terrance Kinsey bir üçlük sokmuştu, Solomon suratını asmıştı takım arkadaşının soktuğu şuttan sonra. Takım kimyası oluşturulurken bu işlere dikkat etmek gerekiyor. Etmezsen bu türden akıl dışı, saçma sapan işlerle boğuşmak zorunda kalıyorsun sezon ortasında. İskender Bey'in (pikenroll) Avrupalı guard vurgusu da bu mevzunun altını çiziyordu kanaatimce.

Bugün özelinde takımı geri çektiği kesin...
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 02:18:52 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #127 : 30 Kasım 2024, 02:27:50 »

Nigel'ın yediği halt ne kadar etik, bunu tartışmıyorum. Ama yıllardır böyle bu, kıtanın öte tarafından adam getiriyorsan takım kimyasını gözeteceksin, ona göre bir kadro kuracaksın. Muhakkak biliyorsunuz ve izlediniz, The Last Dance çok güzel gösteriyor bu kafanın iç yüzünü. Kukoç'un maçı getiren şutundan sonra kenarda kös kös oturan Scotie Pippen...

Bir ipte iki canbaz oynayamıyor. İkisine de bi bok olmaz, paralarını alırlar, trip atanı tribini atar, acısını biz çekeriz. Takımı kurarken dikkat etmek gerekiyor bu işlere.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #128 : 06 Aralık 2024, 00:45:00 »
Real'e deplasmanda 33 atmak hangi seviye?

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #129 : 06 Aralık 2024, 00:45:47 »
efeovicsilin yedi yapıştırdı 33 sayıyı. rica ederim.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #130 : 06 Aralık 2024, 01:08:38 »
Avrupa'nın en iyi forveti, en iyi 3,5 numarası. Eşi benzeri olmayan süper yıldız.

Nigel'ın bi eşiği var. 10 sayıyı ne kadar hızlı geçerse o derece coşuyor, rahatlıyor. Bu yüzden maça iyi girmesi çok önemli.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #131 : 06 Aralık 2024, 11:15:06 »
Nigal'a bu sezon şerh'imi koydum ben. Sene sonuna kadar Milano maçını bekleyeceğim ve olasılığı düşük olsa da bir play off eşleşmesinde Mirotic karşısında ezildiğinin reaksiyonunu vermeden net fikrimi paylaşmayı askıya aldım. Bize, kendine, basketbola bunu göstermek için borcu var!
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #132 : 06 Aralık 2024, 16:31:25 »
Nigal'a bu sezon şerh'imi koydum ben. Sene sonuna kadar Milano maçını bekleyeceğim ve olasılığı düşük olsa da bir play off eşleşmesinde Mirotic karşısında ezildiğinin reaksiyonunu vermeden net fikrimi paylaşmayı askıya aldım. Bize, kendine, basketbola bunu göstermek için borcu var!

Ağbi yazmış bir köşeye zaten:

“Maçtan önce Kobe Bryant’ın bir röportajını izledim. Kobe’ye (o dönemli kötü formundan dolayı) “duvara çarpmış gibi gözüküyorsun, sence de öyle mi?” diye sorulmuştu. O ise “öyle olduğunu sanmıyorum ama öyleyse de duvara dümdüz koşarım”   diye cevap vermişti. Bunu hemen sahaya çıkmadan önce izledim. Dolayısıyla bugün agresif bir mantaliteyle oynadım. Bu maçtan önce önemli bir ders aldım. Milano maçında oyunun bana gelmesini beklemedim ve bu yüzden Niko (Mirotic) beni utandırdı. Baskonia maçında da aynısını yaptım, bu kez takım olarak utanç vericiydik. Bugün ise sahada o maçlardan ders çıkardığımı göstermek istedim. Bu işten harika paralar kazanıyoruz ve sert oynamamız gerekiyor. Bu yüzden bizim için mücadele etmenin önemi çok büyük. Çok iyi mücadele ettiğimiz maçlarda rekabetçi olabiliyoruz. Top potadan geçtiği zaman her şey yolunda demektir, bu olmuyorsa da ribaundlarla ve mücadeleyle etkili olabiliriz. Bu şekilde etkili olabilmek için yeteneğe ihtiyacımız yok.”

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #133 : 06 Aralık 2024, 19:16:05 »

Devamı da varmış:

https://www.youtube.com/watch?v=4CWpzWMibzA

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #134 : 06 Aralık 2024, 21:56:15 »
mevcut nigel 2017 kadrosunda olsa yeri nasıl olurdu? liderlerden biri mi, ilk 5 oyuncusu mu, rol oyuncusu mu?