Gönderen Konu: Carsen Edwards  (Okunma sayısı 10539 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Carsen Edwards
« Yanıtla #30 : 02 Aralık 2022, 23:01:42 »
Sana olan güvenim kalmadı. Senden olmayacak birader. Her momentumu elimize aldigimizda saçma tercihlerde bulunup verem ettin bizi. Yayın gerisinden denemen gereken zamanda şuta kalkmazsin. İceriye 15 kişinin arasına dalarsin. Duzelecegine dair bir emare bir isaret görsem yine tamam diyecegim ama yok arkadaş, senden olmayacak. Madrid maçıyla bunu tescilledin. Mucadelene tamam ama basketbol aklı Euroleauge'te çok önemli sende o yok. Instagram'da bize dair tek paylasimin dahi yok bu da gözümden kaçmıyor belki de burayi fazla hafife aldin bilemiyorum veya aidiyet hissetmiyorsun bir an önce ülkene dönme düşüncen var. Gerçi bu durum bizi ilgilendirmiyor. Anladığım tek şey senden olmayacağı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #31 : 03 Aralık 2022, 00:26:09 »
 :Fenerbahçe tarihinin en fiyasko transferi.Böyle komik kısa olmaz.Yol yakınken  ayrılmalı.Olmadi.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #32 : 03 Aralık 2022, 00:54:01 »
:Fenerbahçe tarihinin en fiyasko transferi.Böyle komik kısa olmaz.Yol yakınken  ayrılmalı.Olmadi.
alex perez,markel starks,pierre jackson,blagota sekulic,uros tripkovic,anthony bennett,morris finley…

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #33 : 03 Aralık 2022, 11:48:33 »
Carsen'den umudu kesmiştim ama artık burdan döner bu maç. 😄

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #34 : 04 Aralık 2022, 18:35:19 »
Antepten Amerikaya uçuş varsa yollayın bu arkadaşı.Olmayacak olmayacak.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #35 : 05 Aralık 2022, 08:21:48 »
10 numara topçu, kendine güvenini kazanıp şutlarını sokmaya başlayınca, penetreleri de düzelir, çok mücadeleci ve çalışkan, koç da inanıyor güveniyor, yapmamız gereken destek olmak. potansiyeli kinetiğe çevirirsek en az 7-8 sene raad ederiz.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #36 : 05 Aralık 2022, 10:45:04 »
Edwards'ta bi numara yok, boşuna ümit bağlıyorsunuz da iyi oynarsa 7-8 sene rahat edeceğimiz iddiası bu beklentiden de tuhaf olmuş.

İki ay iyi oynasın, seneye Dallas bench'inde 10'uncu adam olmak için NBA çıkışını kullanır yalvar yakar, çeker gider. Bizde iyi oynayan hangi oyuncu kaldı? Çekip gitti hepsi ilk fırsatta.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #37 : 05 Aralık 2022, 11:19:15 »
Edwards'ta bi numara yok, boşuna ümit bağlıyorsunuz da iyi oynarsa 7-8 sene rahat edeceğimiz iddiası bu beklentiden de tuhaf olmuş.

İki ay iyi oynasın, seneye Dallas bench'inde 10'uncu adam olmak için NBA çıkışını kullanır yalvar yakar, çeker gider. Bizde iyi oynayan hangi oyuncu kaldı? Çekip gitti hepsi ilk fırsatta.

Valla bu takim, bu butceyle final 4 a cikarsin bizi... kim giderse gitsin agzimi acmam...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #38 : 05 Aralık 2022, 11:39:01 »
Olan biteni anlayıp oyununa yansıtması minimum bir sene bence. Bu sene birşey beklemiyorum kendisinden. Fenerbahçe eğitim birliği değil, bizi playoff ve F4 lerde cehennemden çıkaracak Micic gibi veya buz adam Beaubois gibi eli titremeden 3/3 ünü atıp kenara çekilecek bir adam lazım diyorsanız bir şey diyemem.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #39 : 09 Aralık 2022, 10:28:42 »
8 asist, yılın başından beri en mutlu olduğum an nolook asist yaptığı andi. Kendisine takıma hosgeldin diyorum. Çok acaip şeyler görebiliriz bu şekilde oynarsa, özellikle oly macinda

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #40 : 09 Aralık 2022, 12:07:38 »
Özellikle Monaco maçında (Belki de Wilbekin olmayınca da olabilir) çok farklı bir görüntü sergiledi. Daha önceki maçlarda olduğu gibi savruk değil, ayakları yere daha sağlam basan, sahadaki arkadaşlarını daha iyi gören bir Edwards vardı. Wilbekin'in birkaç maç daha olmayacağını düşününce bu durum Edwards ve takım için hayırlı bile olabilir.

Edwards zaten skor konusunda özel yetenekleri olan bir oyuncu. Ama beni esas sevindiren takımı sahiplenmiş görüntüsü. Dikkat ettiyseniz takım arkadaşlarından birisi düştüğünde ilk koşan ve el uzatan Edwards oluyor. Ayrıca yüz ifadesi ve vücut dili çok pozitif. Bunların yanına koyduğu savunma çabası da ayrı bir artı.

Kısacası bana göre dün Monaco maçında o kritik eşiği geçti. Bundan sonra daha da ileri gideceğini düşünüyorum.

(Kendisi hakkında umudumu kaybetmeye başlamıştım ama beni yeniden umutlandırdı)
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2022, 12:09:36 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #41 : 09 Aralık 2022, 12:13:55 »
Özellikle Monaco maçında (Belki de Wilbekin olmayınca da olabilir) çok farklı bir görüntü sergiledi. Daha önceki maçlarda olduğu gibi savruk değil, ayakları yere daha sağlam basan, sahadaki arkadaşlarını daha iyi gören bir Edwards vardı. Wilbekin'in birkaç maç daha olmayacağını düşününce bu durum Edwards ve takım için hayırlı bile olabilir.

Edwards zaten skor konusunda özel yetenekleri olan bir oyuncu. Ama beni esas sevindiren takımı sahiplenmiş görüntüsü. Dikkat ettiyseniz takım arkadaşlarından birisi düştüğünde ilk koşan ve el uzatan Edwards oluyor. Ayrıca yüz ifadesi ve vücut dili çok pozitif. Bunların yanına koyduğu savunma çabası da ayrı bir artı.

Kısacası bana göre dün Monaco maçında o kritik eşiği geçti. Bundan sonra daha da ileri gideceğini düşünüyorum.

(Kendisi hakkında umudumu kaybetmeye başlamıştım ama beni yeniden umutlandırdı)

Bir ekleme daha yapayim. Bazen Avrupaya alisma suresi denince garip geliyor, basketbol ayni iste diyip geciyor insanlar. Ama bazin pozisyonlarda faul karari bile farkli. Dun yaptigi faul sonrasi Hayes ile konustugu konu neden faul verildigi idi.Orada anlamaya cabasi ve takim arkadasi ile diyalogu hala cabaladigina guzel bir ornek... Bence alisma suresini iyi geciriyor. Mac ritminde sikintisi yok... Biraz guveni de arttikca zor anlarda one cikabilir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #42 : 09 Aralık 2022, 12:19:16 »
dün akşam tüm umutları yeşertti. demek ki pota altındaki oyuncuyu görebiliyormuş. yanında uzun bomboşken 3 kişinin içine dalması mallığından değil ben bunu atarım, özgüveninden miş. çünkü görüp vermemesi düzelecek bir şey, esas problem acaba göremiyor mu? sorusuydu. yani çok şükür mal değil.
 aslında çok rahat adam eksiltiyor,geçtin adamı  orada pota müsaitse gidersin, ya da boşu bulursun, ya da orta mesafe atarsın. karşı takımın 2 tane uzunu pota altındayken adamların üstüne gitmezsin. çok şükür öğreniyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #43 : 09 Aralık 2022, 14:40:29 »
Bir ekleme daha yapayim. Bazen Avrupaya alisma suresi denince garip geliyor, basketbol ayni iste diyip geciyor insanlar. Ama bazin pozisyonlarda faul karari bile farkli. Dun yaptigi faul sonrasi Hayes ile konustugu konu neden faul verildigi idi.Orada anlamaya cabasi ve takim arkadasi ile diyalogu hala cabaladigina guzel bir ornek... Bence alisma suresini iyi geciriyor. Mac ritminde sikintisi yok... Biraz guveni de arttikca zor anlarda one cikabilir.

NBA ve kıta Avrupası'ndaki basketbol 2 ayrı spor dalı bence de...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #44 : 09 Aralık 2022, 14:49:03 »
Maçın uzun özetini izledim. Tercihleri bağlamında umudumu kaybetmiştim ama dün akşam yaptıkları baya bir mutlu etti beni.