Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 117166 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı agha

• Üye
Ynt: Monaco:2 Fenerbahçe Beko:2 | Euroleague Play Off Serisi
« Yanıtla #1665 : 04 Mayıs 2024, 10:10:19 »
Kim? ;D

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #1666 : 04 Mayıs 2024, 10:10:55 »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1668 : 04 Mayıs 2024, 11:14:27 »
O kadar atmayacağım söz.Düşünceleri yazarsam biraz geniş tek mesaj bu sözü veriyorum.Kan kokusu falan ben Fenerbahçeliyim.Ne olursa olsun üzüntüler sevinçler güzel camiayız.
Tamam 200 tane atarsın.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1669 : 04 Mayıs 2024, 11:25:02 »
O kadar atmayacağım söz.Düşünceleri yazarsam biraz geniş tek mesaj bu sözü veriyorum.Kan kokusu falan ben Fenerbahçeliyim.Ne olursa olsun üzüntüler sevinçler güzel camiayız.
Yeniden hoş geldin sefa geldin, Fenerbahçeliliğine şüphem yok da sadece karamsarlıktan besleniyorsun

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #1670 : 04 Mayıs 2024, 11:32:58 »
Alıntı yapılan: pikenrol
link=topic=2891.msg268776#msg268776 date=1714767965
40 senedir kaybederek yaşamaktan aşağılık kompleksi genlerine işlemiş, kaybetmek karakteri olmuş, her kırılma anında dağılan bu camia ile çok büyük işler başarmış obradovic.

40 senedir kaybeden, rakiplerinin başarılarını kıskançlıkla seyreden, saha içinde ve dışında şamar oğlanına dönmekten en ufak özgüveni kalmamış bir kulüp ve taraftar kitlesiyiz.

büyük takımlar ya da genlerinde, kültüründe, kazanmak olan takımlar kazanır bu maçları. sadece takımlar kazanmaz ama. tribünleriyle birlikte kazanırlar.

şu maçı real madrid, gs, bayern, barcelona gibi büyük ve winner camialar oynasa istisnasız kazanır.

biz?

kendimi bildim bileli branş fark etmeksizin tüm kritik maçları kaybediyoruz. sadece sahada kaybetmiyoruz, en başta tribünde kaybediyoruz. o kadar özgüvenden uzağız ki, travmaların kırılganlığı o kadar büyük ki; takımı itmesi gereken tribünlerin gerginliği ve negatif enerjisi altında oynuyor oyuncular.

onlara da yansıyor loserlık.

fenerbahçe gün geçtikçe küçülüyor. bence 1-2 nesil sonra “fenerbahçe zamanında çok güçlüymüş, en fazla taraftarı olan, en başarılı takımmış diye anlatılacak.

Öncelikle aşağılık sizsiniz.
1-2 nesil sonra bilmem ne olacakmış. Sen kimsin ulan, kripto musun? Bundan 10 sene önce Euroleague F4’ümü yapıyordu bu takım düzenli? Buralar zor, sen hangi takımın taraftarısın bilmiyorum ama Gs, Bjk buraları hayal bile edemediği için sen de anlayamazsın.
Winner dediği Barcelona son 15 senede bilmem kaç kere F4 yapıp 1 kere şampiyon oldu heralde.
Winner dediği Gs’yi erkek basket-kadın basket-erkek voleybol-kadın voleybol bütün finallerde ve önemli maçlarda tokatlıyoruz.
Rakipleri kıskançlıkla izliyormuşuz, aşağılık herife bak. 4 kupayı kazanan kadın basket ligde ilk 4’e zor giren winner Gs’yi mi kıskanacak? Katıldığı 3 kupanın 2’sini kazanan kadın voleybol ligde paspas yaptığı winner Gs voleybolu mu kıskanacak?
Tr kupasını kazanan, ligde şampiyon olacak, euroleague’de f4 kovalayan erkek basket orta sıra takımı Gs Ekmas’ımı kıskanacak?
Bunu yazan adamı bu forumdan atın.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1671 : 04 Mayıs 2024, 12:12:30 »
Normalde sakin bir insanım. Fanatik değil ama iyi sayılabilecek bir Fenerbahçeliyim. Özellikle Erkek basket 1.önceliğim ve tutkum. Ama buna rağmen her türlü sonuca saygı göstermeye çalışan, galibiyetler kadar mağlubiyetleri de kabullenen ve aldığımız en kalp kırıcı yenilgilerde dahi "Olabilir" deyip önümüze bakmaya çalışan bir insanım.

Dün akşam ki yenilgiden sonra gerçekten çok üzüldüm ve neredeyse sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadım. Hep maça takılı kaldım. Hatta hiç yapmayacağım şekilde sudan sebeple eşime sinirlenip kalbini kırdım. Diyeceğim şu ki; Ben gibi bir insan bile bir maçtan bu şekilde olumsuz etkilenip, bu etkiyi etrafına yansıtabiliyorsa fanatik Fenerbahçeliler ve aileleri ne durumda.

Aman dostlar, siz siz olun sağlığınızın, ailenizin ve sizi sevenlerin değerini bilin. Başınıza bir şey geldiğinde yanınızda kimler olacağını ve kimlerin umurunda olacağınızı asla unutmayın.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1672 : 04 Mayıs 2024, 12:22:48 »
Bende çok üzüldüöm ama bu beklentide gittim.Kırılgan takımız çünkü.Ancak geçen sene Kostasın buzzerı kadar yıkmadı.O tip atışlar daha yıkıcı oluyor.Son 18 saniyeyi sakin kafayla seyrettim Scottie iyi savunma getirmelerine rağmen fena dalmamış 2liğe gitmek doğruydu.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 12:23:26 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1673 : 04 Mayıs 2024, 12:29:36 »
Bende çok üzüldüöm ama bu beklentide gittim.Kırılgan takımız çünkü.Ancak geçen sene Kostasın buzzerı kadar yıkmadı.O tip atışlar daha yıkıcı oluyor.Son 18 saniyeyi sakin kafayla seyrettim Scottie iyi savunma getirmelerine rağmen fena dalmamış 2liğe gitmek doğruydu.
İkiliğe gitmek tabii ki doğruydu zira 1 sayıydı fark. Yanlış olan önü açıkken geriye doğru hamle yapıp atmaya çalışması oldu. Hatta topu Guduric'e bırakması gerekirdi zira o işi oraya getiren onun üçlüğüydü zaten ve açık ara en iyi penetreci.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1674 : 04 Mayıs 2024, 12:31:54 »
İkiliğe gitmek tabii ki doğruydu zira 1 sayıydı fark. Yanlış olan önü açıkken geriye doğru hamle yapıp atmaya çalışması oldu. Hatta topu Guduric'e bırakması gerekirdi zira o işi oraya getiren onun üçlüğüydü zaten ve açık ara en iyi penetreci.
Adamlar kalıplı indiremedi.O Diallodaki kollar maşallah.Evet doğru söylüyorsunuz.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 12:33:07 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1675 : 04 Mayıs 2024, 13:52:48 »
Yanlış olan 5 saniye kala kullanmasiydi. Çünkü sen de bende hatta aklı başında tüm fenerbahceliler de biliyor ki, mike james 5 saniye kala o şutu atıp buzzer ile maçı alacaktı. İşte bu kadar beyinsiz bu topçular.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1676 : 04 Mayıs 2024, 13:55:00 »
Yazmıyacaktım ama salona rakiplerden sızma olabilir.Monakolu oyuncu maç bitimi çok çirkin hareketlerde bulundu.Bu arada olaya karışan her kimse men edilmeli.Sn Ali Koçun oğluda ceza almalı sosyal medyada linç yıyoruz yine.

Tura gelince mucizelere kaldı.1 tane 2li oyunu oynayacktık.Kadromuz defolu ama tüm ekiplerde var.Misal Monako kısa ve forvetlerde iyi pota altı iyi değil.

Son topa kadar savaşan takıma teşekkürü borç bilirim.Ordada böyle savaşıp erken pes etmeyelim kafi.12-0 15-3 20-7 gibi abuk seriler.

Ağbi tamamen bizim seyircinin -hadi herkesi zan altında koymayalım, ön sıralarda oturan kitlenin bir kısmının - halt etmesi. Maç sonuna gelmeden önce başladılar didişmeye, ağız dalaşına. Hatta biz maç topunu sokarken kenardan, o anda dahi işi gücü bırakmışlar oyuncularla atışıyorlar. Bire bir kalsalar dövebileceklermiş gibi sanki bu herifleri, tribüne doğru çağırmalar falan, saçma sapan işler.

Bilenler bilir, Efes'in olaylı Aris finali vardır. Maç bitimi ile Aris seyircisi Efesli oyunculara saldırmıştı. Larry Richard'ın ağzına indirdiği elemanın çene ameliyatı 7 saat civarı sürmüş. Rakibe ekstra motivasyon üretmekten başka bir halta yaramayan saçma sapan işler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1677 : 04 Mayıs 2024, 14:01:05 »
Blosomun yaptığıda kabul edilir değil bence bizde motive çıkabiliriz.Maç boyu çok gerdiler ortamı normalde sakindir hatta eleştiri alırlar çoğu kez ön bölümdekiler.İbre onlara döndü ama taraftarlarının olmaması net artı.Şu seri Pana Oli Yugo ekipleri yada Baskonia sahasına taşınsa geçmiş olsun derdim.Tabi hakemler çok atlet olduklarından net faullerini görmüyorlar yada görmek istemiyorlar buda eksi yön.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 14:16:54 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1678 : 04 Mayıs 2024, 14:34:15 »
Blosomun yaptığıda kabul edilir değil bence bizde motive çıkabiliriz.Maç boyu çok gerdiler ortamı normalde sakindir hatta eleştiri alırlar çoğu kez ön bölümdekiler.İbre onlara döndü ama taraftarlarının olmaması net artı.Şu seri Pana Oli Yugo ekipleri yada Baskonia sahasına taşınsa geçmiş olsun derdim.Tabi hakemler çok atlet olduklarından net faullerini görmüyorlar yada görmek istemiyorlar buda eksi yön.

Senelerdir derdimiz o değil mi zaten. Birileri geriyor ortamı -en başta Gergin-, birileri de sazan gibi takılıyor oltaya ve bedelini biz ödüyoruz sonuçta. Gerilen olma, geren ol. Bakınız: Bobby Dixon, Antiç, Kalinic... Gerim gerim germişlerdi her yeri...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1679 : 04 Mayıs 2024, 14:36:55 »
Her birey aynı değil koca salon.Nasıl oyuncularda adrenalin doluysa taraftarlarda da var.Muhtemelen ilk 1-2 maç seyircisiz olur.Ancak yönetim Monakolu oyuncuların hareketlerinide gösterip para cezasıyla yırtabiliriz.