Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 130402 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Monaco:2 Fenerbahçe Beko:2 | Euroleague Play Off Serisi
« Yanıtla #1635 : 04 Mayıs 2024, 00:42:44 »
Mevzu üzerine en son şunu yazayım:

Calathes faul atışına gelince sanırım salondaki ambiansı fark etmişsinizdir. Zannedersin ki Naim Süleymanoğlu koparmada dünya rekoru denemeye geliyor. Buz kesti ortalık. Ben demek istiyorum ki, -onay verdiği için yazıyorum- pikenrol da demek istiyor ki; bu ambians, bu elektrik, bu psikoloji, artık adı her neyse, faul sokacak adama dahi faul kaçırtır.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 00:43:36 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1636 : 04 Mayıs 2024, 00:46:47 »
jhsajd. Winner dediğin takımların kaybettiği finaller buradan Madrid'e yol olur. Neyse baba sen git büyük bir takım tut. Sürünme buralarda...

Winner takım falan filan deyip şuralarda kurduğun kadrolar da bi enteresan senin ya, neyse.

yahu futbol tarihinin en iyi takımı barcelona kadrosunun 10 yıl boyunca 3 cl kazandığı yerde, 5 yılda 4 cl kazanmayı sen parayla veya kadro kalitesiyle açıklıyorsan çok yanılıyorsun.

sayende yenilginin stresini attım. teşekkürler.

diğer yandan tekrar edeyim. final kaybetmek loserlık değildir. baskı altında kırılmak loserlıktır.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 00:48:56 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1637 : 04 Mayıs 2024, 00:48:44 »
yahu futbol tarihinin en iyi takımı barcelona kadrosunun 10 yıl boyunca 3 cl kazandığı yerde, 5 yılda 4 cl kazanmayı sen parayla veya kadro kalitesiyle açıklıyorsan çok yanılıyorsun.

sayende yenilginin stresini attım. teşekkürler.

Çanakkale cephesinde melekler savaştı denilince ateş püskürürsünüz ama...

Rica ederim.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1638 : 04 Mayıs 2024, 00:49:27 »
Mevzu üzerine en son şunu yazayım:

Calathes faul atışına gelince sanırım salondaki ambiansı fark etmişsinizdir. Zannedersin ki Naim Süleymanoğlu koparmada dünya rekoru denemeye geliyor. Buz kesti ortalık. Ben demek istiyorum ki, -onay verdiği için yazıyorum- pikenrol da demek istiyor ki; bu ambians, bu elektrik, bu psikoloji, artık adı her neyse, faul sokacak adama dahi faul kaçırtır.

Saçma sapan bir düşünce.

O dediğin şeyden Ana Cristina, İsmail Yüksek filan etkilenir anca.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 00:49:55 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1639 : 04 Mayıs 2024, 00:51:11 »
dostlar bence tartismamiza gerek yok herkes ayni kaanattedirki basarilar ve kupalar buyuk oyuncularla buyuk karakterlerle gelir bizim takimimizdaki oyuncularimiz cok karakterli cocuklar fakat yetenek setleri yaristiklari kadrolara gore asagida kaliyor ve gunun sonunda genelde bu durum eksi yaziyor bu durum tartismaya kapali.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1640 : 04 Mayıs 2024, 00:53:09 »
dostlar bence tartismamiza gerek yok herkes ayni kaanattedirki basarilar ve kupalar buyuk oyuncularla buyuk karakterlerle gelir bizim takimimizdaki oyuncularimiz cok karakterli cocuklar fakat yetenek setleri yaristiklari kadrolara gore asagida kaliyor ve gunun sonunda genelde bu durum eksi yaziyor bu durum tartismaya kapali.

Hayır. Real Madrid'in eflatun beyaz renkleri Tanrı'nın hoşuna gidiyor ve basketbol topunu içeri sokması için akın akın vazifeli melekler indiriyor. Madrid'in böyle gelmiş en az üç şampiyonluğu vardır. Bütçeler, taktikler, getirilen oyuncular... İlgisi bile yok.

Ha bi de Madridliler faul atarken ortamın elektriği az oluyor. Llull'un yüzde 85, Calathes'in yüzde 55 ile atması ile pek ilgisi yok. Manşet alamayan Ana Cristina ile de ilgisi yok kaçan kupaların voleybolda. Kim winner ise o alıyor.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 00:54:32 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1641 : 04 Mayıs 2024, 00:54:57 »
sadece sizlerden ricam muhasebeci kafasindan cikalim ben her sene 20 bin baskete 40 bin futbola para bayilip zajc-ismail kartal yada pierre madar sestina felan izlemek istemiyorum buda benim hakkimdir diye dusunuyorum kusura bakmayin.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1642 : 04 Mayıs 2024, 00:55:51 »
seneye play off ve onemli maclar munih ya da berlinde oynanmali, karacaahmette degil. saras bu macta yaptigi hatalari yapmayacak, topcular da daa hirsli olacak umarim. motley de ayagi kopuk bile olsa oynamali artik, silkerim sakatligini.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1643 : 04 Mayıs 2024, 00:59:03 »
Hayır. Real Madrid'in eflatun beyaz renkleri Tanrı'nın hoşuna gidiyor ve basketbol topunu içeri sokması için akın akın vazifeli melekler indiriyor. Madrid'in böyle gelmiş en az üç şampiyonluğu vardır. Bütçeler, taktikler, getirilen oyuncular... İlgisi bile yok.

Ha bi de Madridliler faul atarken ortamın elektriği az oluyor. Llull'un yüzde 85, Calathes'in yüzde 55 ile atması ile pek ilgisi yok. Manşet alamayan Ana Cristina ile de ilgisi yok kaçan kupaların voleybolda. Kim winner ise o alıyor.

euroleague’de en iyi kadronun şampiyon olduğu 2-3 sezon var son 15 yılda.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1644 : 04 Mayıs 2024, 01:02:57 »
winner mantalitesi saras’ın sözleridir.

Saras Jasikevicius: "Burada sürekli bahanelerin üretildiği bir kültür oluşturmak istemiyoruz, bugünkü sonuçtan dolayı sorumluluk almayı bilmeliyiz. Bugün bir takım gibi oynamadık, çok fazla sorun yaşadık. Maçtan sonra oyuncularımıza söyledim, onlar benim gözümde birer kahramanlar. Sonuç olarak deplasmanda kazanarak bu serinin beşinci maça gitmesini sağladılar. Monaco’da kazanma şansımız olacak, çılgınlar gibi savaşacağız."

loser mantalitesi kadro kötü demektir.

kadro kalitesi her şey değil böyle maçlarda.
ki monaco’dan kötü kadro da değiliz.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1645 : 04 Mayıs 2024, 01:04:25 »
Yaw ya çok iyi kadron vardır, bireysel yıldızların vardır, bir şeylerin favorisi yapar seni ya da kadron çok oturmuştur, takım birbirini tamamlıyordur, koç takıma çok hakimdir, yaptığın şeyleri çok iyi yapan, defosu çok az bir kimya tutturmuşsundur (geçen seneki ya da bize karşı finalde oynamış Oly gibi), şampiyonluk gelebilir.

Fener'de bunların ikisi de yok ki. Leş gibi kurulmuş, yeteneksiz ve mental zayıflıklarla dolu adamlardan kurulu bir takımız. İşe yaramayan tonla yabancı getirilmiş. Koç sonradan gelmiş. Saha avantajı Monaco'da. Senden yüksek sırada bitirmiş, daha da iyi bir takım.

Neye göre böyle mukayeseler yapıyorsunuz, anlaşılır gibi değil. Buraya kadar gelmek dahi bana göre başarıdır. Bu leş takımın TR kupasını alması da bir başarıdır. Winner'lıksa winner'lık bu takımla kupa alabilmektir.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 01:05:20 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1646 : 04 Mayıs 2024, 01:10:34 »
Monacoya bu ligde en ters gelecek takimiz, benim umudum cok, 2. maci ve bu maci cok sacma kaybettik, seri normal durumda 3-0 bitmeliydi.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1647 : 04 Mayıs 2024, 01:13:14 »
bisey dicem kimseyle birebir cevaplamak amacli konusmuyorum fakat surda bir yanlislik var ben iyi kadroyu her zaman biz kuralim en cok parayi biz harcayalim demiyorum zaten bu bir buyukluk degildir fakat buyukluk sudur ki kadronda senin takiminda havlu bile sallayamayacak yetenekteki veya mentaldeki adamlari bulmamak ve klubun icine sokmamak buyukluktur.Ben ismail kartal dusmani olan bir adam degilim mesela aksine insan olarak tanismisligim selamlasmisligim vardir kendisiyle on numara duzgun bir adam olduguna kalibimi basarim lakin FENERBAHÇE nin teknik direktoru olucak ne donanima nede yetenege sahip kendisi cok iyi bir insan cok iyi bir fenerbahceli olabilir ama liyakat cok onemli bir sorun bizim ulkemizde ulkecekde klup olarakda dustugumuz hallerin en buyuk sebebi budur.Lutfen kendimizi kandirmayalim artik.En iyi kadroyu kuramayabilirsin fakat en iyiyi hedefliyorsan en iyi kadronun 1 kademe altini kurup dogru karakterlerle ve savascilarla kazanabilirsin

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1648 : 04 Mayıs 2024, 01:23:23 »
Yazmıyacaktım ama salona rakiplerden sızma olabilir.Monakolu oyuncu maç bitimi çok çirkin hareketlerde bulundu.Bu arada olaya karışan her kimse men edilmeli.Sn Ali Koçun oğluda ceza almalı sosyal medyada linç yıyoruz yine.

Tura gelince mucizelere kaldı.1 tane 2li oyunu oynayacktık.Kadromuz defolu ama tüm ekiplerde var.Misal Monako kısa ve forvetlerde iyi pota altı iyi değil.

Son topa kadar savaşan takıma teşekkürü borç bilirim.Ordada böyle savaşıp erken pes etmeyelim kafi.12-0 15-3 20-7 gibi abuk seriler.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 01:25:54 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1649 : 04 Mayıs 2024, 01:23:39 »
Saçma sapan bir düşünce.

O dediğin şeyden Ana Cristina, İsmail Yüksek filan etkilenir anca.

Bu yazdığın son cümlenin benim savımı desteklediğini düşünüyorum. Temel sıkıntı da bu zaten. Niye negatif etki verecek bir ambians dahilinde oynuyor bizim oyuncularımız? . Hocam Allah aşkına geçen yıl Imoco'nun ilk iki sette üzerinden geçtiğimiz maçı aç bak. Kazandığımız iki setten sonra salonda gösterilen tutum mu verim alır  herhangi bir oyuncudan yoksa Kadıköy/Ataşehir mi?