bisey dicem kimseyle birebir cevaplamak amacli konusmuyorum fakat surda bir yanlislik var ben iyi kadroyu her zaman biz kuralim en cok parayi biz harcayalim demiyorum zaten bu bir buyukluk degildir fakat buyukluk sudur ki kadronda senin takiminda havlu bile sallayamayacak yetenekteki veya mentaldeki adamlari bulmamak ve klubun icine sokmamak buyukluktur.Ben ismail kartal dusmani olan bir adam degilim mesela aksine insan olarak tanismisligim selamlasmisligim vardir kendisiyle on numara duzgun bir adam olduguna kalibimi basarim lakin FENERBAHÇE nin teknik direktoru olucak ne donanima nede yetenege sahip kendisi cok iyi bir insan cok iyi bir fenerbahceli olabilir ama liyakat cok onemli bir sorun bizim ulkemizde ulkecekde klup olarakda dustugumuz hallerin en buyuk sebebi budur.Lutfen kendimizi kandirmayalim artik.En iyi kadroyu kuramayabilirsin fakat en iyiyi hedefliyorsan en iyi kadronun 1 kademe altini kurup dogru karakterlerle ve savascilarla kazanabilirsin
takım bugün çok istekli başladı. bir an önce vurup geçelim iştahıyla girdik maça. farkı çift haneye dayadık da, monaco kırılmadı.
2. yarı başladı, yine aynı iştah vardı. 6 sayılara götürdük farkı ama monaco yine kırılmadı. wilbekin sığırının 2 flopuyla 2 üçlük yedik, farkı açamadık. 1-2 dakika işler kötü gitti, geri düştük ve biz kırıldık.
soru şu: takım mı önce kırıldı yoksa tribünler mi?