Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 129449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Monaco:2 Fenerbahçe Beko:2 | Euroleague Play Off Serisi
« Yanıtla #1650 : 04 Mayıs 2024, 01:26:05 »
bisey dicem kimseyle birebir cevaplamak amacli konusmuyorum fakat surda bir yanlislik var ben iyi kadroyu her zaman biz kuralim en cok parayi biz harcayalim demiyorum zaten bu bir buyukluk degildir fakat buyukluk sudur ki kadronda senin takiminda havlu bile sallayamayacak yetenekteki veya mentaldeki adamlari bulmamak ve klubun icine sokmamak buyukluktur.Ben ismail kartal dusmani olan bir adam degilim mesela aksine insan olarak tanismisligim selamlasmisligim vardir kendisiyle on numara duzgun bir adam olduguna kalibimi basarim lakin FENERBAHÇE nin teknik direktoru olucak ne donanima nede yetenege sahip kendisi cok iyi bir insan cok iyi bir fenerbahceli olabilir ama liyakat cok onemli bir sorun bizim ulkemizde ulkecekde klup olarakda dustugumuz hallerin en buyuk sebebi budur.Lutfen kendimizi kandirmayalim artik.En iyi kadroyu kuramayabilirsin fakat en iyiyi hedefliyorsan en iyi kadronun 1 kademe altini kurup dogru karakterlerle ve savascilarla kazanabilirsin

takım bugün çok istekli başladı. bir an önce vurup geçelim iştahıyla girdik maça. farkı çift haneye dayadık da, monaco kırılmadı.

2. yarı başladı, yine aynı iştah vardı. 6 sayılara götürdük farkı ama monaco yine kırılmadı. wilbekin sığırının 2 flopuyla 2 üçlük yedik, farkı açamadık. 1-2 dakika işler kötü gitti, geri düştük ve biz kırıldık.

soru şu: takım mı önce kırıldı yoksa tribünler mi?
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 01:26:44 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1651 : 04 Mayıs 2024, 01:26:57 »
Ve önce sayın koç önce kenarda sakin olacak olmalı.Hala oyuncu sanıyor kendini.Onun panik halleri tüm takıma sirayet ediyor.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1652 : 04 Mayıs 2024, 01:27:46 »
Ve önce sayın koç önce kenarda sakin olacak olmalı.Hala oyuncu sanıyor kendini.Onun panik halleri tüm takıma sirayet ediyor.

doğru tespit. saras da çok gergin ve panik halindeydi. çaresizlik vardı hareketlerinde.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1653 : 04 Mayıs 2024, 01:29:18 »
takım bugün çok istekli başladı. bir an önce vurup geçelim iştahıyla girdik maça. farkı çift haneye dayadık da monaco kırılmadı.

2. yarı başladı, yine aynı iştah vardı. 6 sayılara götürdük farkı ama monaco yine kırılmadı. wilbekin sığırının 2 flopuyla 2 üçlük yedik, farkı açamadık. 1-2 dakika işler kötü gitti, geri düştük ve biz kırıldık.

soru şu: takım mı önce kırıldı yoksa tribünler mi?

abim zaten ben tribunler iyi demiyorum ki yada monaco bizden cok ustun bir takim demiyorum ki 55-45 oraninda onlarin daha ustun oldugunu dusunuyorum.diallo-pierre degissen zaten 50-50 olur durum.ama bu serilerde kucuk farklar belirliyor herseyi.mike james biraz kipirdandigi an maci alabiliyor tum seri etkisiz iken bunu kastediyorum.zaten arada farklar bariz olsa supurulme olurdu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1654 : 04 Mayıs 2024, 01:33:47 »

doğru tespit. saras da çok gergin ve panik halindeydi. çaresizlik vardı hareketlerinde.
Barcada bundan olmadı.Obrayı örnek alır ama arada kızarsada koç sakin kalırdı.Takıma hızlı hücüm diyor ya sakin top çevir 24 saniye değeri bil.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1655 : 04 Mayıs 2024, 01:34:17 »
Son topa kadar savaşan takıma teşekkürü borç bilirim.Ordada böyle savaşıp erken pes etmeyelim kafi.12-0 15-3 20-7 gibi abuk seriler.

kaybeden takıma teşekkür etme saçmalığı maalesef bizim spor kültürümüzde var.

kaybeden takıma teşekkür edilmez, küfür edilir.

teşekkür edersen kaybetmeyi kabullenirsin.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1656 : 04 Mayıs 2024, 01:35:16 »
Kan kokusunu alıp gelmiş

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1657 : 04 Mayıs 2024, 01:45:57 »
mesela adamlarda blossomgame diye bir oyuncu var hafiften kazma hucum yetenekleri zayif fakat inanilmaz guclu bir adam herif 1 den 5 e herkesi savunur acayip atlet savunmaci kimseye gecilmiyor resmen her eve lazim ama dogru kadro yapisinda bu is yapar sen kalkip blossomgame i hucum yonu zayif ve adam eksiltemeyen bir takima koyarsan butun iyi yaptigi seyleri sana unutturur ve bela okutur.Bunlar cok onemli detaylar oyuzden ben sunu diyorum bizim ana kadro yapisinda

calathes kalicaksa yanina mutlaka skor potansiyeli yuksek clutch bir adam lazim ki sana sikisan maclarda kilidi acsin misal kim olur evans olur baldwin olur.

wilbekin-guduric her nekadar kufur etsekte bence euroleaguein en iyi 2 numara rotasyonlarindan biri sadece kyle kuric tarzi keskin bir sutorle desteklenirse kusursuz olur.

3 numara en zayif yerimiz pierre gercekten vasat bir basketbolcu ve kronik sakat burda tarik haddinden fazla sure ve gorev aldi daha cok erkenden bence karsiligini verdi ama burda tamamen bir yeni yapilanma lazim.pierre sozlesmesi oldugundan kalicak ise mutlaka rotasyonda pierre ve tarikin onune guvenli bir adam lazim skor potansiyeli yuksek topla yaratabilen buna benim onerim kesinlikle shavon shields (sakatlik gecirme durumu soru isareti)
4 numarada ise bence nigel super bir adam ben buraya farkli isimler cok dusundum ama son kararim melli olur cunku zaten hayes sana herseyi veriyor melli gibi savunma hucum ve zeka dengesi olan bir tecrube mukemmel tamamlar burayi.
5 numara da ise motley sakatlanan bi adam degildi ama en kritik yerde bu sezon agzimiza sicti iyi kombinlenirse motleyin degerli bir oyuncu oldugunu dusunuyorum.
burayada porier gibi kalipli ve tecrubeli bir adami ceker ve bu tofastaki austin whiley tarzi cok atlet ribaundcu hafif zeki bir adam tamamlayici olur.ayaklari hizli olsun birazda.

evans-calathes
wilbekin-guduric
shavon shields-pierre-tarik
hayes-melli
poirer-motley

boyle bir kadromuz olsaydi iste o zaman monaco 3-0 ile supurulmustu en iyi kadromu euroleaguede ki hayir ama en iyi kadrolardan biri olay bu kadar basit.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1658 : 04 Mayıs 2024, 01:51:48 »
sertac sanli pezevengine guvenmeyip 400-500 bin dolar icin jekiri yide tutsaydin suan f4 deydin ya allah belasini versin bu derya ile maurizonun.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1659 : 04 Mayıs 2024, 01:56:03 »
Sonuna kadar savaşan laçka oynamayan her topa iyi kötü atlayana ben laf etmem.Defolar var.Net bir sert uzun bir kısa 1 3 4 numara oynayabilen bir oyuncu.Dedik uçarız kaçarız demedim.Son maça kadar gitti.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1660 : 04 Mayıs 2024, 02:04:05 »
Haftaya o ahır gibi salonda az şans yaratmak istiyorsak.Sakin dingin ne yaptığını bilen bir oyun sergilemeliyiz.Anahtar kelime bu.

Cidden bizim eski beden terbiyesi salonları bile 5 basar bu salona.Güya Nice kentinde oynayacaklardı.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 02:04:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1661 : 04 Mayıs 2024, 03:10:07 »
Saras basın toplantısında Eurolague ve Monako ekibinden özür dilemiş.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1662 : 04 Mayıs 2024, 09:37:54 »
Kan kokusunu alıp gelmiş
Herif dayanamaz gelir. 45 defa gidiyorum diyip geldi. Şimdi günde 250 tane mesaj atıp farkı kapatır.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1663 : 04 Mayıs 2024, 09:46:58 »
Herif dayanamaz gelir. 45 defa gidiyorum diyip geldi. Şimdi günde 250 tane mesaj atıp farkı kapatır.
O kadar atmayacağım söz.Düşünceleri yazarsam biraz geniş tek mesaj bu sözü veriyorum.Kan kokusu falan ben Fenerbahçeliyim.Ne olursa olsun üzüntüler sevinçler güzel camiayız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1664 : 04 Mayıs 2024, 09:49:20 »
Madem bu Rus oligarga izin veriyorsunuz o zaman ne olursa olsun organizasyonun kurucularından en azından Cskayıda diğer Rus ekiplerinide alacaksınız.Bu çifte standard ve iki yüzlülüktür.Eskisi gibi güçlü olmasalarda Cska ile olan maçlarımızı özledim.