Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 117518 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko:85 Olimpia Milano:82 | EL 1. Hafta
« Yanıtla #75 : 07 Ekim 2023, 11:18:16 »
Geçen sene daha zayıf takımı 8 potuna attı kılpayı 4 kaçtı katılmıyorum.Piangianni daha kötüydü.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #76 : 07 Ekim 2023, 11:38:37 »
Bu hoca değil, belamız. Yönetim buna neden bukadar güveniyor anlamadım. Bu kafayla giderse hayatı boyunca Obradovic 'in yedeği olmaya mahkum. Oyuncu tercihleri kötü, taktik yok, akıl yok, sistem, yok, kısaların isteği doğrultusunda bir oyun. Pas alış verişleri sıfır, topu alan potaya gidiyor.
Hayes kötü hazır değil hala ama onun kredisi var, peki hoca 0 katkı veren Hayes' i son ana kadar neden tuttu? 3 de 3 atan Pierre 'yi çıkardı, Sertac' ı ve Madar'ı kullanmadı.
Yanılmıyorsam İloturo bı takım Euroleaguede iilk 8 giremezmi demişti. Bende bu kadro yeterlimi kuşkuluyum ama Hocayla zor.
sezon başı takım hazır değil, bu sezon başlangıç için koça yüklenmek anlamsız ama ben zaten itoudis beğenmiyorum efes serini göz göre göre kaybetti yabancı tercihleri ile trincheri gelse çok daha iyi olacaktı ama yapacak bir şey yok ocağa kadar takımın başında izleyelim bakalım vakit vermek lazım.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #77 : 07 Ekim 2023, 11:46:19 »
Hocanın hataları var kabul ama abartı gömüldüğünü düşünüyorum geçen sene iki son saniye üçlüğüne bir F4 gitme hakkı ve BSL şampiyonluğu kaybetti.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #78 : 07 Ekim 2023, 12:01:33 »
F4 için tamam ama, Bsl için aynı fikirde değilim. Ben kendi adıma çok kötü hoca falan demedim. Dediğim şey, oluşturduğu beklentiyi karşılama oranı açısından en kötü 2 hocadan biri durumunda dedim.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2023, 12:06:09 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #79 : 07 Ekim 2023, 13:07:16 »
Dün çok güzel kalabalık vardı azda Gigi doldurdu.Az ucuzlatın yukarısını bu oranda olsun.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #80 : 07 Ekim 2023, 13:21:58 »
Açıkçası biraz klasik olacak ama ilk 4-5 maçlık periyot için benzer düşünüyorum. Şu an takımın oyun sistemi, karakteri ve gidişatı hakkında konuşmak için çok erken.
...

Evet benim de demek istediğim buydu. Onun için bu dönem oyuncuların performanslarını değerlendirmek doğru olmaz. En azından 4-5 maçlık periyotta galibiyet hanemize ne yazdırırsak kâr ki bana göre bu periyotta alabileceğimiz en güzel galibiyeti aldık. Milano'nun geçen seneki hayal kırıklığından sonra bu seneye farklı bakmaları, kadro kaliteleri, sezonun ilk maç galibiyeti olması gibi etkenler galibiyeti daha da anlamlı hale getiriyor. Hele bu galibiyetin Nagel, Sertaç hatta Motley'in sıfır katkı verdiği bir maçta gelmiş olması daha da değerli.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #81 : 07 Ekim 2023, 13:25:34 »
Valla ben takımı hiç beğenmedim, aslında hocayı beğenmedim desem daha doğru olur.

Madar savunmada müthiş ama hoca sonradan düşünmedi. Madar ve Calathes yokken oyun kurucusuz oynadığımız için hiçbir sistemimiz olmadı. Wilbekin ve Dorsey'nin üçlüklerine, yaratıcılıklarına kaldık. Dış şutlar girmeseydi şu maçta patlamıştık. Herkes birebir zorlamalarla maçı bize getirdi.

Dorsey savunmada fecaat. Eğer hücumda da kötü gününde olursa işimiz çok zor gerçekten. Papa'nın zâten savunması yok 2.20'lik şut atan bir uzun olduğu için ve dünya basketbolunda hiç olmayan bir oyuncu tarzı olması hasebiyle çekilir ama Dorsey beni korkutuyor açıkçası.

1 ve 2'yi Madar-Wilbekin oynamayı öğrenmemiz gerekli, yoksa ne oyun sistemimiz olur ne de savunmada sağlam dururuz.

Ben beğenmedim, şutlar girmese maçı da vermiştik. Hocanın Madar'da ısrarcı olması şart şu an.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #82 : 07 Ekim 2023, 13:26:07 »
ben de anlayış gösteririm sezon başlarında ama bu takım sil baştan kurulan bir takım da değil hocası yeni gelen bir takım da. aylardır süren bazı sorunlar var oyun ve “anlar” özelinde. dün maçı kapatan beş wilbekin-dorsey-pierre(marko)-hayes-papa’ydı. sadece 1 oyuncu yeni sonuçta.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2023, 13:26:23 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #83 : 07 Ekim 2023, 14:35:46 »
Milanoda çok yüzdeli attı kopma anlarında devam etti ondn uzadı niye tek yönlü bakıyorsunuz bu oyun karşılıklı oynanan oyun.Takımın hırsını beğendim ben.Daha iyi olmalıyız.

Şu futbolda gelsinde şampiyonluk burd lig son 8  kafi.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #84 : 07 Ekim 2023, 16:54:41 »
Sezonun ilk maçı olmasına rağmen bu kadar takım oyunundan uzak bir oyun beklemiyordum. 74-101 yani -27 PIR değeriyle maç kazanıp sanırım tarihe geçmişiz. Kendi  sahanda 41 e 27 rebountlar da eziliyorsun .Galibiyeti Milano yaptığı basit top kayıpları ile armağan etmiş. Bu oyun ile bence yeterli kadroya rağmen bir daha böyle maç kazanamayız. Coach bu maç seyirciden farksızdı. Salonunda  sezon açılış maçının bu kadar kötü oynanması coacha yazar. Basketbolun doğruları yapılsa yenilsek üzülmezdim. Birbirinden kopuk kendi bireysel oyunuyla maçı koparmaya çalışan bir oyun kimseye umut vermez. İnşallah takım oyunu ve roller oturur da sezon boşa gitmez.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Valencia Basket:77 Fenerbahçe Beko:74 | EL 2. Hafta
« Yanıtla #85 : 10 Ekim 2023, 09:46:06 »
13 Ekim 2023 Cuma günü Pabellon Municipal Fuente San Luis salonunda.
Saat, 21:30 da. Sport, Sport Plus.
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2023, 00:21:02 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Ynt: Valencia-Fenerbahçe Beko | EL 2. Hafta
« Yanıtla #86 : 10 Ekim 2023, 09:47:31 »
İspanya deplasmanları her zaman zor geçmiştir. Çift maç haftası öncesi aradan çıkaralım, elimizi güçlendirelim.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #87 : 10 Ekim 2023, 11:50:00 »
Geçen sene son salisede kaybetmişttik.Bu maçta ilk 4 dışında kalmada etkili olanlardan.Tribünler çok yakın ve müthiş baskı yapıyorlar.Yaşıyorlar maçı.Diğeri Baslonia ama bu yakın.Akdenizli içerde resmen yönetiyor. :D :)
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2023, 12:15:40 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #88 : 10 Ekim 2023, 14:45:27 »
 Kim kazanır anketi açmıyor muyuz?

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye