Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 130364 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe Beko-Panathinaikos | EL 3. Hafta
« Yanıtla #210 : 18 Ekim 2023, 10:02:44 »
.....
Artık anlayalım bunu, evet "doping yapsana", "mola alsana" gerçek ve yapılması gereken tezahüratlar ama maç ortasında, molaya giderken veya kritik anlarda değil.

Dunku macta durum buydu bence ... Fark artipta ergin saha kenarinda itirazlarina basladiginda basladi... molalarda ve mac durdugunda... fark acildiginda yapildi...

yoksa her yaklastiklarinda seyirci sahaya konsatreydi. Diyorum ya 2 hucum faul u resmen seyirci caldirdi. Cok begendim dunku seyirciyi.

"yine basladilar" "bize yakismiyor" seklindeki yorumu kabul etmiyorum. Bu kadar basit
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko:83 Panathinaikos:69 | EL 3. Hafta
« Yanıtla #211 : 18 Ekim 2023, 10:27:42 »
Wilbekin:Maç bitiminde bizim armamız logomuz üstünde toplanmaya başladılar.Burası bizim alanımız gidin ilerde toplanın deyince saldırdılar.Bu küçük ama önemli birşey hiç bir zaman misafir ekip ortada toplanmaz bu saygıdır.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #212 : 18 Ekim 2023, 10:50:53 »
Tom Hanks den sonra okudugum en sacma yorum ... Seni tebrik ederim.

Bu adam ispatlanmis doping olayi ile elimizden bir kupamizi caldi. Sirf lobileri guclu diye oldu bu. Ve serefsizlerin ustune kar kaldi bu. Bu gercegi soyledigimizde cezalar aldik. Ve ceza almamiz imkansiz olan bu slogan i kullaniyoruz (ki buna bile ceza verdiler) hatirlatmak ve unutulmamasi icin...

Birde simdi icimizden birileri cikmis niye soyledigimizi elestiriyor. Gerginin bu sahaya geldigi her mac bu slogan atilacaktir, bunun neden soylendigini anlamiyorsan? sana yakisan baska birseyler giyebilirsin.

Her dediğinize saygı duyuyorum ama hayatını Fenerbahçe maçlarına göre programlayan birisine sana yakışan başka bişeyler giyebilirsin denmesine saygı duyamam. Rica ediyorum beni bloklayın ve yazdıklarımı görmeyin.

Konuya gelecek olursam dediğimin sonuna kadar arkasındayım, bana göre doğru olan budur. Bu adam bundan zevk alıyor, biz yaptıkça daha da bizi kaşıyor,kendisini daha yukarı bir noktaya koyuyor. Koskoca bir camia bir şahısla uğraşıyor sadece. Bana göre en iyi cevap onu kaale alınmayacak birisi gibi hissettirmek.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #213 : 18 Ekim 2023, 11:06:22 »
Ben maçın ilk mesajlarında ne yazmışım takıma odaklanalım yazdım.Salonda önceliğim Fenerbahçedir.Hatta o dalga geçtiğimiz anlarda maç sonu yapmalıyız diye sağı solu eleştiren biriyim.

Pandemi dönemi hariç.Kombine sahibiyim.En basit Bodrum maçına bile giderim.Sporseverim spor tutkunuyum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #214 : 18 Ekim 2023, 11:09:14 »
Ataman gibi kötü figürler Türk sporundan temizlenmeli.Fatih Terim neyse buda o.

Trtyede yazıklar olsun o röpörtajı yayınlayıp damara çok bastığı açın.1-2 gün sonra verilebilirdi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Asvel Villeurbanne | EL 4. Hafta
« Yanıtla #215 : 18 Ekim 2023, 11:19:40 »
Uzun oyunlarımızı izlemek keyifliydi.Sertaçta olunca daha iyi olacak.Organizasyonun iyi uzun rotasyonuna sahibiz en iyisi değiliz.Real Barca en iyisi.Oli yine öyle.Her maç ayrı hikaye.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #216 : 18 Ekim 2023, 11:34:24 »
Sportmenlik kırmızı çizgimdir.Ufak tefek atışmalara horozlanmalara adrenalin derim takmam ama uzatılırsa bu sportmenlik olmuyor.Sporda 2 sevmediğim şeyden birine imza atmış birini aklamayalım.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2023, 11:36:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #217 : 18 Ekim 2023, 12:34:42 »
Her dediğinize saygı duyuyorum ama hayatını Fenerbahçe maçlarına göre programlayan birisine sana yakışan başka bişeyler giyebilirsin denmesine saygı duyamam. Rica ediyorum beni bloklayın ve yazdıklarımı görmeyin.

Konuya gelecek olursam dediğimin sonuna kadar arkasındayım, bana göre doğru olan budur. Bu adam bundan zevk alıyor, biz yaptıkça daha da bizi kaşıyor,kendisini daha yukarı bir noktaya koyuyor. Koskoca bir camia bir şahısla uğraşıyor sadece. Bana göre en iyi cevap onu kaale alınmayacak birisi gibi hissettirmek.

Yakismasi senin yazina cevaben yazildi. Bende arkasindayim soyledigimin.

Dun macta seyirci herseyi gayet kivaminda yapti. Hatta 16-7 di galiba seyirci basladiginda bu slogana. Gidip masa ile anons istemekle ugrasirken takimina mudehale bile edemedi gergin... Ilk yari skoru ortada.

Sonucta bu adam sen bagirmasan da kendini motive etmek icin birseyler bulur... Ama durus degistirmeni gerektirmez bu...

Inan bu sloganin bitmesini ve konunun unutulmasini o senden daha fazla istiyor. Yoksa her roportajinda bundan bahsedip, "yapmadigini", "arastirmanin kendini akladigini" n altini cizmeye calismaz.

Dedigim gibi samar yiyince yanagini donen melek insanlardansan saygim var. Ama herkesten olmasini bekleme...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #218 : 18 Ekim 2023, 16:35:03 »
Maça Ergin Ataman için geliyor millet artık, herkeste bir Ergin Ataman kompleksi oluştu. Sanki Efes'le, Pana ile değil de Ergin ile maç yapıyoruz. Bu kafayla gittiğimiz için Ergin'e 50 tane kupa kaybettik son senelerde. Adam yerinden kalkmadan bile yendi gitti bizi. İki kere doping yapsana de, sonra sus geç. Mola alsana ne gerçekten.

15 bin tane Tom Hanks var Ülker Arena'da. Takımı desteklemekten ziyade Ergin'e saydırıp gidiyor.

Adama o kadar sert şeyler yazmanızı da size yakıştıramadım. Doğru söylemiş.

50 sayısını abartılı bulmakla birlikte katılıyorum, çok yerinde tespitler. Linç yememek için daha fazlasını yazmayacağım çünkü Ergin mevzusu defolardan birisi sadece. Ne demeye çalıştığımı anlamak isteyen açsın geçen sene Clyburn'ün son basketi ile kaybettiğimiz maça baksın. Son toptan önce ne olmuş ne bitmiş (!)
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2023, 16:35:38 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #219 : 19 Ekim 2023, 10:43:49 »
Lauvergne denen bizdeki hayal kırıklığının 20 sayı 10 ribaund 10 asistle oynayacağını biliyoruz değil mi.?.Maçı alalım yeter.Atlet takım.Serseri mayın.Sistemlerine göre oyuncu alıyorlar.İlerleyen haftalarda oturur kadroları.Anahtar kelime disiplin.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #220 : 19 Ekim 2023, 10:56:15 »
Lauvergne denen bizdeki hayal kırıklığının 20 sayı 10 ribaund 10 asistle oynayacağını biliyoruz değil mi.?.Maçı alalım yeter.Atlet takım.Serseri mayın.Sistemlerine göre oyuncu alıyorlar.İlerleyen haftalarda oturur kadroları.Anahtar kelime disiplin.
Yanına 10 blok ve 10 top çalmayı da eklemeyi unutmuşsun

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #221 : 19 Ekim 2023, 11:30:22 »
İyi oyuncu ama istikrarsız.Yinede dikkat edilmeli.

Çevrimiçi Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #222 : 19 Ekim 2023, 13:22:07 »
İyi oyuncu ama istikrarsız.Yinede dikkat edilmeli.
Lavaurgne'e yenileceksek yenilelim zaten o maçı haketmemişizdir.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #223 : 19 Ekim 2023, 19:45:52 »
umarım bu maçta da sertaç’a samet geyik, ahmet düverioğlu muamelesi yapmaz itoudis.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #224 : 19 Ekim 2023, 20:53:27 »
Çok kötü başladık.