Her dediğinize saygı duyuyorum ama hayatını Fenerbahçe maçlarına göre programlayan birisine sana yakışan başka bişeyler giyebilirsin denmesine saygı duyamam. Rica ediyorum beni bloklayın ve yazdıklarımı görmeyin.
Konuya gelecek olursam dediğimin sonuna kadar arkasındayım, bana göre doğru olan budur. Bu adam bundan zevk alıyor, biz yaptıkça daha da bizi kaşıyor,kendisini daha yukarı bir noktaya koyuyor. Koskoca bir camia bir şahısla uğraşıyor sadece. Bana göre en iyi cevap onu kaale alınmayacak birisi gibi hissettirmek.
Yakismasi senin yazina cevaben yazildi. Bende arkasindayim soyledigimin.
Dun macta seyirci herseyi gayet kivaminda yapti. Hatta 16-7 di galiba seyirci basladiginda bu slogana. Gidip masa ile anons istemekle ugrasirken takimina mudehale bile edemedi gergin... Ilk yari skoru ortada.
Sonucta bu adam sen bagirmasan da kendini motive etmek icin birseyler bulur... Ama durus degistirmeni gerektirmez bu...
Inan bu sloganin bitmesini ve konunun unutulmasini o senden daha fazla istiyor. Yoksa her roportajinda bundan bahsedip, "yapmadigini", "arastirmanin kendini akladigini" n altini cizmeye calismaz.
Dedigim gibi samar yiyince yanagini donen melek insanlardansan saygim var. Ama herkesten olmasini bekleme...