Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 118061 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Maccabi Tel Aviv-Fenerbahçe Beko | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #645 : 17 Kasım 2023, 00:49:53 »
Bu yıl cidden çok rekabetçi.Bu arada Papaya saydırmışlar.Burda koç hatası var set çizeceksin bu adam çemberde caydırıcı.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #646 : 17 Kasım 2023, 00:55:18 »
Kötü gidiyoruz ya Tom baba pozitif modunu açmış, sakin olalım düzelecez falan filan  :D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #647 : 17 Kasım 2023, 01:00:03 »
Ya çok iyi kadromuz yok ama aşırı kötü kadroda yok.Gerçek sakatlanan isimler Sertaç Pierre gördük.Nickede inanırım ama Guduya inanmıyorum.Sırbistan deplasmanında tepkilerden çekindi oynamadı.Böyle profosoyonellik olmaz.Çok severim ama an itibariyle yollar ayrılmalı.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #648 : 17 Kasım 2023, 01:05:53 »
Uzun süredir yazmıyordum da yıllardır bu kadar felaket bir basketbol izlemedim heralde, Maccabi resmen onca aptallığımıza rağmen maçı defalarca kez hediye etmeye çalıştı ama biz geri çevirdik sürekli..

Tamam kötüsün, formsuzsun, sakatların var, oyun kuramıyorsun, o şu bu neyse ne ama üzerinde Fenerbahçe forması varsa bu kadar ciddiyetsizliğe, müchadele etmemeye, bu kadar hücum ribaundu vermeye hakkın yok, adamlar voleybol oynadı bizim potada resmen artık, üstüne her maç kısaların en kritik yerde serbest atış kaçırmasından da tiksindim artık, 1 değil 5 değil, yazıklar olsun.

Uzun süredir bu kadar bana maçı kapattırma hissi yaşatan bir Fb basketbol takımı izlememiştim, çok sevdiğim basketboldan soğudum sayenizde, artık kaldırmıyor ruhum enerjim bu kadar absürt işleri, yoruldum…

Ali Koç ve basketbolculuk geçmişinden dolayı övdüğü Sertaç laneti ve gsli Derya bi tarafınıza kına yakarsınız artık, dünyanın en güzel takımını, sarı mirası da mahvettiniz, şu cefakar çilekeş fenerbahçelilere yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyin emi (!)
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2023, 01:06:39 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #649 : 17 Kasım 2023, 01:18:53 »
Neyse şu futbolda gelsin varsın nadas olayı olsun ancakk kaybedilen 3 maçı alamamızın nedeni guard eksikliği.Şansızlıklarda var.Netoyu alıyorsun sakatlanıyor.

Genç Leton öyle.Mevcut kadrodaki sakatlıklar.Kaybedilen 3 maçıda az akıllı olsak alabilirdik.Neyse önümüzdeki maçlara artık.Bir yerde kıracağız bunu.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #650 : 17 Kasım 2023, 01:35:57 »
İtoudis den pek umudum kalmadı, her sene bir Yunanlı oyuncu ittirmesi takıma kendi sonunu getirecek... Calathes, sonra dorsey bu sene de papa

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #651 : 17 Kasım 2023, 01:41:40 »
Papa iyi oyuncu o başlamalı 5.Daha zeki bir kere.Durun ya.Bu tip dalgalanma iyi.Geçen yılı hatırlayın.Bence yükseleceğiaz.Real Barca Oli Monako Kızıl hepsiyle başa baş oynayacak durumdayız.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #652 : 17 Kasım 2023, 10:24:46 »
Her geçen gün kaybolan ümitlerimin katili D.Itoudis.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #653 : 17 Kasım 2023, 10:26:02 »
Maccabi 2 devrede aynı sayıyı üretti.Biz 25 atınca sonuç bu oldu.3üncü periyot az ürettik maça etki etti.Bu inişler çıkışlar olacak sonu güzel biter inşallah.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #654 : 17 Kasım 2023, 10:31:57 »
Üzüntümüz bu şubeyi çok sevmemizden kaynaklı yönetimi tutmasakta.Anca sadece futbol endeksli taraftar profilimiz için salon oyunları umurlarında değil pek yada sadece Galatasaraya saydırmak için gelirler.

Hezimet o kadar üzmüyor adamlar vurdu geçti yapacak şey yok diyorsun ama yakınlar daha üzüyor.

74-71 85-84 78-73..
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2023, 10:37:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
« Yanıtla #655 : 17 Kasım 2023, 11:43:05 »
Obradoviç öncesine emin adımlar ile gidiyoruz.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)
« Yanıtla #656 : 17 Kasım 2023, 17:25:54 »
Vallahi artık Fenerbahçe Beko'nun maçlarını seyretmiyorum seyretsem bile Sadece öylesine seyrediyorum Çünkü ben ümidimi artık çoktan kaybettim. Farkındaysanız artık yorum bile yazmıyorum. Dua ede ede maçmı izlenir. Hemligde hemde Euroleaguede. İtoudis olduğu sürece bu takıma bir yere götüremez, transferleri yaptıran da bu hoca, takımı sahaya süren bu hoca, oyuncuların formsuzluğuna dikkat edilecek bu hoca, herkese değer vermesi gereken vermiyor, istediğin oyuncular alındı mı alındı, e ne istiyorsun? Benmi aldırdım oyuncuları?
Obradovic'i mumla arıyorum, vallahi ya o adamı bir türlü unutamıyorum.
Hep bıdı bıdı hep bıdı bıdı laf olsun kilometre dolsun Maksat yeşillik olsun.
Barcelona'dan ayrılan hoca var Bizim eski oyuncumuz Jasilevicius. Ya niye onu düşünmüyorlar şu an boştaymış adam En azından ona bir yatırım yapsınlar adamın Obradovic'in yerini dolduracak tek adam,

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #657 : 17 Kasım 2023, 18:00:53 »
Jasi ile yıllarını heba etti Barca uzak dursun atın aklınızdan.O kadar kötü ki teklif bile almıyor.

Alt kupadaki takımlardan bile.Bu kadar süper yıldız felaket tutucu koç oldu.Aman a.A organizasyonda başka statüde olabilir.Başkanlık gibi.Bodiroga gibi.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2023, 18:36:49 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #658 : 17 Kasım 2023, 19:41:15 »
Obradoviç öncesine emin adımlar ile gidiyoruz.

Dünyanın en güzel takımını ortaya çıkaran şube sabote edildi...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #659 : 17 Kasım 2023, 20:04:53 »
Son yılların en rekabetten uzak, en heyecansız, en sonucu belli sezonu oluyor bu sezon. Real Madrid ligin çok üstünde ve %90 şampiyon olacak. Onu zorlayıp şampiyonluğu çalabilecek tek takım da Barca. Bu ikisi hiçbir yerde eşleşmezse final oynayacak ve Real şampiyonluğu alacak.

O kadar zevksiz bir sezon ki diğer maçların sonuçlarına, istatistiklerine, puan sıralamasına merak edip bakmıyorum. İspanyolların oyuncağı olmuş durumda tüm Avrupa.