Uzun süredir yazmıyordum da yıllardır bu kadar felaket bir basketbol izlemedim heralde, Maccabi resmen onca aptallığımıza rağmen maçı defalarca kez hediye etmeye çalıştı ama biz geri çevirdik sürekli..
Tamam kötüsün, formsuzsun, sakatların var, oyun kuramıyorsun, o şu bu neyse ne ama üzerinde Fenerbahçe forması varsa bu kadar ciddiyetsizliğe, müchadele etmemeye, bu kadar hücum ribaundu vermeye hakkın yok, adamlar voleybol oynadı bizim potada resmen artık, üstüne her maç kısaların en kritik yerde serbest atış kaçırmasından da tiksindim artık, 1 değil 5 değil, yazıklar olsun.
Uzun süredir bu kadar bana maçı kapattırma hissi yaşatan bir Fb basketbol takımı izlememiştim, çok sevdiğim basketboldan soğudum sayenizde, artık kaldırmıyor ruhum enerjim bu kadar absürt işleri, yoruldum…
Ali Koç ve basketbolculuk geçmişinden dolayı övdüğü Sertaç laneti ve gsli Derya bi tarafınıza kına yakarsınız artık, dünyanın en güzel takımını, sarı mirası da mahvettiniz, şu cefakar çilekeş fenerbahçelilere yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyin emi (!)