Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 118500 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Asvel-Fenerbahçe Beko | Euroleague 24. Hafta
« Yanıtla #690 : 30 Ocak 2024, 11:25:39 »
Evet.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #691 : 30 Ocak 2024, 15:52:57 »
Hayes beklenilenden erken dönecek. Her ne kadar bu maçta çok ihtiyacımız olacak olsa da şayet tam iyileşmedi ise risk edilmesine  karşıyım.

Bu arada Asvel'in sakat ve eksik oyuncuları ile ilgili bilgi aradım ama bulamadım. Bir ara Nando sakat gibiydi ama son durumunu bilmiyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #692 : 30 Ocak 2024, 16:29:33 »
Hayes beklenilenden erken dönecek. Her ne kadar bu maçta çok ihtiyacımız olacak olsa da şayet tam iyileşmedi ise risk edilmesine  karşıyım.

Bu arada Asvel'in sakat ve eksik oyuncuları ile ilgili bilgi aradım ama bulamadım. Bir ara Nando sakat gibiydi ama son durumunu bilmiyorum.
De Colo sanırım oynamayacak. Lauvergne ve Luwawu belirsiz/oynar durumda görünüyor.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #693 : 30 Ocak 2024, 20:35:53 »
Monaco maçı için mağlubiyet yazdim. Çift maç haftasinda Asvel'i mutlaka yenmeliyiz. Bir kaç maç yenildiğin an potanın dışında kalma ihtimali var. İyi motive olup maçın başında rakibe üstünlüğümuzu kabul ettirip kazanmaya yönelik heveslerini kıralım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #694 : 30 Ocak 2024, 21:03:25 »
Her galibiyet önemli katılıyorum.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #695 : 30 Ocak 2024, 22:21:11 »
Bizim uzunlar kız gibi amiyane tabirle en ufak temasa gelemiyorlar pota altinda itiş kakışa girismek hak getire Sertac ve Papa içinden diyorlardir boyumuz biraz  kisa olsaydi da kisa forvet oynasaydik diye. Allah'tan Motley var elimizde. Boylari bu kadar uzun olup ribauntta bu kadar etkisiz olmalari inanilir gibi değil.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #696 : 30 Ocak 2024, 22:45:43 »
Hani Erol Bulut zamanında 9 kişi kalmış bir rakibi yenememiştik ya. İşte Fenerbahçe Beko'nun şu anda Asvel deplasmanında ilk devre itibariyle enerji düzeyi aynı o seviyede. Sarunas devre arası soyunma odasında birisine dalarsa hiç şaşırmam. Önceliğim Guduric olurdu şahsen.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #697 : 30 Ocak 2024, 22:51:33 »
Yakaladık.Güzel tepki verdi takım.Serseri mayın bir ekip rakip.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #698 : 30 Ocak 2024, 23:21:40 »
Fakat forvet veya center pozisyonunda oynayan bir basketbolcu olsaydım Calathes'le aynı beşte oynamak için dilekte bulunur ve gördüğüm bütün yatırlara çaput bağlardım. Saksı ile oynasa ona sayı attırır. Sertaç'a bile basket attırdı. 😂

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Asvel:73 -Fenerbahçe Beko:83 | Euroleague 24. Hafta
« Yanıtla #699 : 31 Ocak 2024, 00:04:03 »
Calathes profosoyonelliğin kitabını yazıyor.Şu örnek olmalı helal olsun.Tarihimize bu yönüylede geçmiştir.Bizden gittikten sonra geldiğinde hep bir muhabbetle anılacaktır.Sevdiğim oyun tarzı var yok o ayrı bu ayrı.Önemli bir deplasman galibiyeti aldık.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #700 : 31 Ocak 2024, 00:20:29 »
Galibiyet ilaç gibi geldi. Yeni transfer yine verimliydi. Bir kaç maç daha iyi görüntüsünü istikrarli devam ettirirse sezon sonuna kadar bizimle devam eder. Şimdi Monaco'ya kaybetme lüksümüz oldu işte. Daha rahat izleyeceğim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #701 : 31 Ocak 2024, 00:24:19 »
Kaybetme lüksü yok.İlk 4 için savaşıyoruz Monakoda orayı istiyor.Tabi ilk 4 Asvel tipi maçlardan geçsede Monako hedef olmalı.Galip gelebiliriz moralli takım.O leş salonda oynayacağız güya Nicede yapacaklardı.Edip Burhan Haldun Alagaş eski Caferağa bile burdan iyidir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #702 : 31 Ocak 2024, 13:57:03 »
Vay be artık bakmayı bile bırakmıştım. Forum geri gelmiş.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #703 : 31 Ocak 2024, 14:21:24 »
Böyle takımlardan hep korkmuşumdur. Zira sıralamadaki yerleri nedeniyle o takımlara karşı alınacak her yenilgi moral bozcu olur. Çok şükür korktuğum başıma gelmedi ama burada Asvel'in eksiklerini de unutmamak lazım. Nando, Joffrey ve Cabarrot olsa daha farklı olabilirdi.

Galibiyetin mimarları başta Calathes, Wilbekin, Motley ve Amine oldu. Guduriç yine çizgisini korurken Dorsey tam bir fiyaskoydu. Ne yapmaya çalıştığını sanırım kimse anlamamıştır. Nasıl olacak bilmiyorum ama Sarunas'ın acilen Dorsey'in rolü konusunda bir dokunuş yapması gerekiyor. Bir var 5 yok maçlarla oynayacaksa işimiz var.

Bir diğer karın ağrımız da uzunlarımız Papagiannis ve Sertaç. 1.84'lük Paris Lee bile kaç defa çekinmeden üzerlerine atak etti. Kaba bir tabirle pota altına iki tane somun ekmek koysak bunlar kadar savunmada yumuşak olmaz. Hayes ve Pierre'in olmadığı yerde ribaund ve savunma kısmında ciddi sorunumuz var.

Galibiyet güzeldi ve tadını çıkarıyoruz. Fakat bu maçtan alınması gereken dersler kesinlikle ihmal edilmemeli. Şimdi önümüzde sıralamadaki yerimizi etkileyecek iki önemli maç var.  İkisini de alırsak harika olur ama en azından birisini (tercihim Monaco) alsak bile kabulüm.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #704 : 31 Ocak 2024, 14:56:15 »
Playoffa kalacağız inşallah.Bu bile güzel orda olmak o heyecanı yaşamak.Kabul edelim ki defolarımız var.Artık bu kadro ile tamamlayacağız organizasyonları.