Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 80757 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
F4'un en zayıf takimi olarak sonuncu olduk. Normal sonuç. Bu takimla buralarda olmak bile başarı.
Pek katılmıyorum bunada Saras bırakmış ya herru ya merruh.Oli geçen yıldan daha kuvvetli değil bence. Çok maçta aldık.Birde tarihimizde 3 final varken burayı oynamakta işkence.Nihayetinde ilk 4lü final değil.Ama bu farklı bir takım.Değişmeyen tek şey 4lü finalist olmamız.

Fazla takılmadan zorlu yarı finale hazırlanmalıyız.Çok zor seri olacak.Olası kırık final yolunu tıkar.

« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2024, 20:09:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Saras Jasikevicius:

"Türkiye Ligi şu açıdan iyi, sezon boyunca EuroLeague'de oynayan bazı oyuncuları dinlendirebildik.

Yine de Final Four'dan önce ligde farklı bir kadroyla oynadık ve bazı oyuncular ritim bulamadı. Belki de başarısız olmamızın nedenlerinden biri budur."

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bahane üretme koç.Ya herruh ya merruh demişiz.Finalde kaçınça arzulanan bu maça hiç giremedik.Enerji yoktu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Saras Jasikevicius:

"Türkiye Ligi şu açıdan iyi, sezon boyunca EuroLeague'de oynayan bazı oyuncuları dinlendirebildik.

Yine de Final Four'dan önce ligde farklı bir kadroyla oynadık ve bazı oyuncular ritim bulamadı. Belki de başarısız olmamızın nedenlerinden biri budur."
Buna oldum olası karşıyım zaten. Burada bunun tartışmasını da çok yaptım. Onu dinlendir, bunu dinlendir. Asil oyuncular maç yapmadan ritm kaybediyor. Hatta önemli maçlar öncesi kimse oynamasin diyenlere de çok kızardım. Çok doğru bir tespit. Bu konuda garniere çok kızdı millet ama kadın doğrusunu yaptı. 5 para etmez yeteneksiz gençleri oynatacagina lig maçlarında bile as kadro ile çıkardı. Saras da bunun farkına varmış.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)
« Yanıtla #2254 : 26 Mayıs 2024, 22:07:07 »
Poirier dallaması smacı kaçırdı, final maçının momentumu döndü. Tekniğinden taktiğinden çok fazla anlamam ama yıllardır söylerim; "şu oyun laubalilik kaldırmaz" diye...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Pek katılmıyorum bunada Saras bırakmış ya herru ya merruh.Oli geçen yıldan daha kuvvetli değil bence. Çok maçta aldık.Birde tarihimizde 3 final varken burayı oynamakta işkence.Nihayetinde ilk 4lü final değil.Ama bu farklı bir takım.Değişmeyen tek şey 4lü finalist olmamız.

Fazla takılmadan zorlu yarı finale hazırlanmalıyız.Çok zor seri olacak.Olası kırık final yolunu tıkar.

Mental anlamda en zayıf F4 takımı olduğumuz yadsınamayacak bir gerçek...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2256 : 26 Mayıs 2024, 22:26:43 »
Şu bizim koçlar hiçbir şey bilmiyorsa Ergin'in yaptıklarına baksın. Nerede kazma eşek var peşinde bizimkiler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2257 : 26 Mayıs 2024, 22:36:44 »
2018 finalinde biz böyle ortada düdükler almadık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2258 : 26 Mayıs 2024, 23:12:42 »
Loser Kostasa bak.Geçen sene Oliyle üzüldü şimdi sevindi spor böyle bir şey.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2259 : 26 Mayıs 2024, 23:18:37 »
Ben şunu anladım; Avrupa'da koçlar -bizim Saras da yaptı geçmişte bunu- euroleague finallerinde bizim haz etmediğimiz takımlara karşı sıçıp sıvamaya yemin etmişler. Sıçtığımın oğlu 14 sayı farkın yavaş yavaş erimesini kenardan izledi öylece, son yılların en kötü performansını ortaya koyan Campazzo'sunu tuttu sahada, Rodrigez'i, Ljull'u varken.

Gerek saha içi tarafı ve gerekse saha dışı tarafı dahilinde yazacağım çok şey var ama burada birileri ile didişmek istemiyorum. Sadece şunu yazayım; sporun hangi branşında olursa olsun elindeki değerin kıymetini bileceksin:

"Daha iyi, iyinin düşmanıdır..."

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2260 : 26 Mayıs 2024, 23:22:18 »
Loser Kostasa bak.Geçen sene Oliyle üzüldü şimdi sevindi spor böyle bir şey.

Bu coğrafya insanının "Loser" tabirinden neyi anladığı, bu tabirin neyi karşılayıp neyi karşılamadığı hususunda dönüp bir kendisine bakması lazım...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2261 : 26 Mayıs 2024, 23:27:45 »
Bu coğrafya insanının "Loser" tabirinden neyi anladığı, bu tabirin neyi karşılayıp neyi karşılamadığı hususunda dönüp bir kendisine bakması lazım...
Kinayeli dedim.Kaybeden.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2262 : 26 Mayıs 2024, 23:34:31 »
Kinayeli dedim.Kaybeden.

Ağbi neyin kinayesi, 11 final four, 4 euroleague şampiyonluğu ve son olarak da MVP'lik...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2263 : 26 Mayıs 2024, 23:41:33 »
Ağbi neyin kinayesi, 11 final four, 4 euroleague şampiyonluğu ve son olarak da MVP'lik...
Hepimiz biliyoruz o atışlar bizde kaçıyordu.Olide şampiyonluğu verdi.Bugün tuttu.

Kostas evet çok şeyi kazansada hala winner mı tartışılır.Winner Nunndır misal.İlk Avrupa macerası ve şampiyonluk.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2024, 23:43:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2264 : 27 Mayıs 2024, 02:37:22 »
Hepimiz biliyoruz o atışlar bizde kaçıyordu.Olide şampiyonluğu verdi.Bugün tuttu.

Kostas evet çok şeyi kazansada hala winner mı tartışılır.Winner Nunndır misal.İlk Avrupa macerası ve şampiyonluk.

Ben şunu anladım artık; yeni dünyada her şey algı üzerinden yürüyor.