Gönderen Konu: Sarunas Jasikevicius  (Okunma sayısı 21061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Sarunas Jasikevicius
« Yanıtla #180 : 24 Eylül 2025, 23:34:53 »
1.5 yıllık Fenerbahçe kariyerinde kazanabilmesi muhtemelen 8 şampiyonluktan 6 sını kazandı. Büyük seviyorum.

Zeljko sonrası böyle bi sevgi ve inancı kimseye besleyemem diye düşünüyodum ama büyük konuşmuşum fena yanılmışım...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #181 : 25 Eylül 2025, 06:57:30 »
Bende tam bunu yazacaktım. Halihazırda yazılmış. Büyük istatistik. İnşallah böyle devam eder. 7-8 sene daha devam edip istatistikleri darma duman etsin inşallah.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #182 : 25 Eylül 2025, 09:57:20 »
Daha önce de söylediğim gibi, Šarūnas Jasikevičiusu, sabredilirse orta ve uzun vadede bizi hedeflediğimiz kalıcı başarılara götürebilecek tek isim olarak görüyorum. Başka hiç bir koçu da istemiyorum hatta adı ara ara sufledilen koçlardan fersah fersah önde olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi olacağına inanıyorum.

Bizim eleştiri kültürümüz maalesef, bir ressamın karşısına oturup resmettiği sanatı bitirmeden, onun kargacık burgacık oluşturduğu şekilleri bir şeye benzeterek ya da hiç benzetemeyerek "bu ne lan" çığırtkanlığından öte değil! Yapılan işe saygımız da yok, sabretmeye vaktimi de!

Bizim başarı beklentimiz artık, o beğenmediğimiz "Gergin" in bakış açısıyla bir olmuş. Ne olursa olsun başarı gelsin, hangi onursuzluk varsa, hangi ihtiras varsa, hangi yakışıksız ve temiz olmayan davranış varsa onu yapalım ama sonunda başaralım fikri...

Šarūnas Jasikevičius, böyle bir adam değil ve ben bu tavrını beğeniyorum. Beğenmeyen varsın, egosu da oyuncu ilişkilerini de hatta koçluğunu da eleştirsin. Vakit verdiğimizde bu adamın önderliğinde Fenerbahçe basketbol camiasını birleştireceği fikrini heyecanla söylemeye devam edeceğim.
Kazanmadığı kupa kalmadı, kupalar 2.tur yolculuğunda da yol kat etti bile. Pao'nun Obrası vardı, şimdi bizim Saras'ımız var...  Orta vadeyi üstün başarıyla halletti, armayı olağanüstü gururlandırdı. Uzun vadeli sinyallerini de verdi. Yeni yönetimin yapması gereken şey çok basit, işleyen sisteme dokunma, üstüne düşen vazife olarak, Hocamın sözleşmesinde gerekeni yap, dosta düşmana basketbol kültürümüzün geldiği noktayı göster!
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #183 : 25 Eylül 2025, 19:20:11 »
1.5 yıllık Fenerbahçe kariyerinde kazanabilmesi muhtemelen 8 şampiyonluktan 6 sını kazandı. Büyük seviyorum.

Zeljko sonrası böyle bi sevgi ve inancı kimseye besleyemem diye düşünüyodum ama büyük konuşmuşum fena yanılmışım...
Kimya çok önemli kimya. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #184 : 08 Kasım 2025, 13:35:18 »
💣✅Sarunas Jasikevicius has a deal to renew his contract with Fenerbahçe Beko.

Jasikevicius signs a new multi-year contract and remains at the center of the Fenerbahçe project.

calzoni

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #185 : 08 Kasım 2025, 21:27:54 »
💣✅Sarunas Jasikevicius has a deal to renew his contract with Fenerbahçe Beko.

Jasikevicius signs a new multi-year contract and remains at the center of the Fenerbahçe project.

calzoni
Nefis haber.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #186 : 08 Kasım 2025, 22:42:26 »
Dadından yenmez bir haber.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #187 : 12 Kasım 2025, 12:55:17 »
Cem Ciritci: “Biz hocamızdan çok memnunuz. Gerek karakteri, gerek sahadaki hırsı, oyuncular ve taraftar üzerindeki etkisi bizce çok uyumlu. Çok memnunuz ve uzun yıllar çalışmak istiyoruz.

Bununla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Maç programları çok yoğun olduğu için görüşmelerimiz biraz ağır ilerliyor ama herhangi bir sıkıntı yok. Ümit ediyorum ki aralık ayı gibi inşallah hallederiz.”

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #188 : 12 Kasım 2025, 13:09:49 »
Sosyal medyaya sanırım Saras'ın eşi mutsuz gitmek istiyo gibi şeyler düşmüş.

Bu çok eskiden beri gelen minik bi duygusal detay aslında.

Çocuklarının gerek okulda gerek sosyal çevrede dil sebebiyle çok fazla arkadaşı yokmuş, anne de bu durumdan biraz mutsuz uzun süredir, ayrıca istanbulun trafik olayından da sıkılıyomuş. Ama bu yeniymiş gibi hortlatılmış yayıncılar tarafından gündem yaratmak için. Bu geldiklerinden beri olan bi durum aslında.

Ama günün sonunda istanbul avrupanın en güzel birkaç şehrinden biri. bunlar küçük ana yüreği duygusallığının getirdiği detaylar.

Sarasa hakettiği bütçe, plan, yapı verilirse bence ayrılmayı düşünmez
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2025, 13:11:22 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #189 : 12 Kasım 2025, 14:08:23 »
Bu şekilde Ergin-Pana birlikteliğine dair olumsuz haberler çıkmaya devam ettiği sürece sözleşme sürecini uzatacaktır. Karısının evde her gün sakın imzalama Atina'ya dönelim diye mobbing yaptığını ispatlayamam ama çokta eminim. İstanbul bi 10 senedir çok özel bir karakter olmadığı sürece Batılı bir yabancıyı ikna edecek bir şehir değil. Atina dahi çok daha keyifli imkanlar sunmakta... Cem Ciritçi Aralık ayına kadar sözleşme uzatmak için imkanları zorlayacağız demiş. Belli ki hoca Aralık'a kadar süre istemiş. Cem Ciritçi'de şimdiden bunu taraftara açıklayarak herkesi ayrılığa hazırlıyor. Aralık'a kadar olmuyorsa biz de alternatiflere bakalım. Dusan Alimpijevic? Gerçi Sırbıstan milli takımını da çalıştırıyor olması çokta hoşuma gitmedi

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #190 : 12 Kasım 2025, 16:04:51 »
bu sözleşme işi nisan ayında hallolması gereken bi şeydi. kasıma aralığa bırakırsan günler geçtikçe kalma ihtimali düşer. olan yine bize olacak.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #191 : 12 Kasım 2025, 19:39:06 »
🏀💥 Fenerbahçe Beko, Saras Jasikevicius'a 3 yıllık sözleşme teklif etti.

Fenerbahçe tarafı çok devam etmek istiyor. Bu 3 yıllık teklife Saras henüz olumlu ya da olumsuz cevap vermedi. Tahminim Fenerbahçe, Aralık gibi artık bu konuda olumlu olumsuz netice alır diyorum.

🔗 Yağız Sabuncuoğlu

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #192 : 13 Kasım 2025, 11:56:30 »
İstekli olduğunu her yerde dile getiren bir adamın teklife hemen dönüş yapmaması büyük soru işareti. Aralık'a kadar Pao'da Ergin'in durumunu takip edecek diye yorumladım. Eşinin yunanlı olması en büyük handikap 🤔

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #193 : 15 Kasım 2025, 22:26:51 »
Fenerbahçe Beko ile Sarunas Jasikevicius arasındaki yeni sözleşme görüşmeleri sürüyor. Jasikevicius, kulübün mevcut idari kadrosunun korunmasını talep ediyor. Taraflar henüz maddi konulara geçmedi.

(Via:@taylanozansedef)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #194 : 16 Kasım 2025, 13:55:06 »
Deryanın iş bilmezliği sarasın başını yiyecek farkında değil