Kayla göz yaşı eşliğinde röportaj verdi. Valla bu kıza her geçen gün daha fazla alıştım. Bizden biri gibi artık. Bu gözyaşı ve duygular ancak adanmislik ile olur. Klubun efsaneleri arasinda yerini almıştır kayla.
Meeseman + kayla + naphesa = three peat.
Vallaha tüm oyuncuları kutlarım, Sevindirici olan tüm oyuncular oynayan oynamayan tüm oyuncuların bir çabası bir isteği çok önemliydi yani iyisi kötüsü diye düşünemiyorum artık gerçekten hepsi başarılıydı,Badiane ve Milic'tende bu kadar katkı alacağımızı sanmıyordum, Bu takıma inanmışlığı aşılayan tüm ekibe başta ağlıyarak kutlayan hocaya, teşekkürler, maç bitmeden hocanın gözlerindeki yaşları gördükten sonra dedim ki biz bu maçı aldık, Maç bitince de hoca zaten tamamen tutamadı artık Gözyaşlarını,
Mc Bride 'nin biraz zayıf kaldığını söylemiş bir arkadaş Ama ben buna katılmıyorum çünkü resmen mutlaka bir kişi veya iki kişi kadının ablukaya alıyordu hatta kaç kere yerlere düştüler Yani ben çok başarılı buldum, özellikle bugün ay birisi az oynadı birisi çok oynadı yorumların yapılmaması hoş olur yani bence hepsi hak etti Hepsi bu takım için elinden geleni yaptı zaten maçın başladığı zamandan bile rakip resmen %70 %80 ile 3'lük attılar Ona rağmen yılmadık bıkmadık yani,
Ayrıca iki röportajında Mc Bride bilerek veya bilmeyerek Bu takımın diğer takımın ayarında olmamasına rağmen kupayı kazanmamımızı büyük başarılı olarak yorumladı