Gönderen Konu: 2025 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe(II)  (Okunma sayısı 124161 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe Beko-Armani Milano | Euroleague 12. Hafta Maçı
« Yanıtla #735 : 29 Kasım 2024, 22:32:27 »
Çok iyi oldu bu. Öyle ya da böyle, buraya kadar biraz da ciddi rakiplerin formsuzluğu sayesinde geldik ama bu pota altıyla zaten bi yere kadar gidileceği belli. Belki şimdi bi adım atılır.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #736 : 29 Kasım 2024, 22:36:49 »
korkunç bi mağlubiyet. kızılyıldız maçı da aynı bok. berbat bi 3 çeyrek, şansla onla bunla takip mesafesinde kalıp son çeyrekte tamamen dağılan, son derece disiplinsiz ve laubali bir basketbol oynayan takım inşaat izleyen türkler gibi kenarda bakakalan bi koç. bi 2 dk kala mola alıyor. neye mola alıyorsun usta, 2-3 dk önce alsan belki maç dönecek. dalga mı geçiyosun aklımızla. ligin en kötü 5 takımından ikisine içerde tofaşın falan almayacağı mağlubiyetleri aldık. inanılmaz öfkelendirdi bu maç beni.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #737 : 29 Kasım 2024, 22:42:41 »
Çok değil maçın bitmesine 1 dakika daha olsa alacağız maçı çok geç kaldık. Transfer konusunda belki işi hizlandirirlar.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #738 : 29 Kasım 2024, 22:58:37 »
Umarım birileri rüyadan uyanır. Bu takım 10 maçtır filan şans faktörü ile talih ile kazanıyor. Milano gibi rezil bir takıma içeride yenilmek demek, ben kötü takımım demek.

Neyse.

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #739 : 29 Kasım 2024, 22:59:26 »
Bu hafta itibariyle seri mağlubiyetler başlamıştır.

Bu lâfı çok kullandım, yeri gelmişken bir kez daha kullanayım. SARAS SEN APTALIN TEKİSİN !

Elbet bir gün bu kulüpten gideceksin, esas küfürleri o zaman edeceğim. 1 numarası Zagars, 5 numarası Sertaç olan takımı play-offlarda en az 3-4 farklı pozisyonda sikip sikip çoğaltırlar.

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #740 : 29 Kasım 2024, 23:04:30 »
Umarım birileri rüyadan uyanır. Bu takım 10 maçtır filan şans faktörü ile talih ile kazanıyor. Milano gibi rezil bir takıma içeride yenilmek demek, ben kötü takımım demek.

Neyse.

Ben sana söyleyim. 2-3 maçı Nigel'ın şahsi gayretiyle kazandık. Günündeydi, yoksa kazanamazdık. 1 maçta Zagars x faktör oldu, öyle kazandık. Zagars da tüm sezon o maçın ekmeğini yer artık. Maçın birinde Guduric günündeydi, senede vardır öyle 2-3 maçı zâten. Oly maçını bedavadan aldık, Vezenkov& Fournier ikilisi yeni gelmişti ve Milutinov&Fall yoktu. Saras'ın etkisiyle, planlarıyla kazandığımız maç hatırlamıyorum.

Boşta çok iyi bir couch olsa Saras'ın derhal siktir edilmesini her yere yazardım ama adam gibi couch'ta yok ortalıkta.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko-Milano | Euroleague 12. Hafta Maçı
« Yanıtla #741 : 29 Kasım 2024, 23:07:52 »
Fenerbahçe dinamiklerini göz önünde bulunduracak olursak en tehlikeli maç tipi. Seyirci 1 sayı ile kazanmamız gereken Real Madrid maçına gidİyor gibi yerini almalı tribünlerde. Göt üzerinde izlenecek maç değil. Kaybedersek kazandığımız deplasman serisine yazık ederiz....

Saha içiyle ilgili olarak daha vakıf olan arkadaşlar yazıyorlar zaten temel sıkıntıları, oraya girmeyeceğim. Saha dışıyla ilgili olarak canlı yayına yansıyan bir enstantane içime acıtmadı değil. Maç kafa kafaya, instagramda story paylaşan bir çift el. Bu kafayı ve salanu erken terk edenleri göz önünde bulunduracak olursak, maç sonuna kadar kalan ve takımı alkışlayan azınlık kitleyi kutluyorum.

Oyundan bağımsız olarak bir hissiyatımı da paylaşmak isterim, belli ki büyük bir ego savaşı var ve bu sadece oyuncu-koç merkezli değil. Oyuncu-oyuncu özelinde de bu türden bir çatışma hissetim. Kadro inşasında dikkat edilmesi gereken bir husus, belli ki edilmemiş...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #742 : 29 Kasım 2024, 23:15:43 »
kaybettiğinde sevmiyorum seni kazandığında sevdiğim kadar fenerbahçem.

kaybettiğinde daha az seviyorum. kaybetme ki daha çok seveyim.

kaybedersen papaz oluruz.

mağlubiyette emeği geçenlerin emeğine sıçayım.

(mağlubiyet güzelleyen ruh hastalarından önce davranayım dedim)
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2024, 23:17:25 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #743 : 29 Kasım 2024, 23:19:01 »
Evet maç bilerek vermediysek çünkü bu hafta bir çok maç saçma şekilde bitti, Savunmamız çok kötüydü tatilden gelememisler

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #744 : 29 Kasım 2024, 23:54:28 »
Demek ki araliksiz 4 gün izin vermemek gerekiyormus hiçbir efor sarfetmediler en ufak agrasiflik goremedik ulan Nigel hep senin basının altindan çıktı bu izin mubabbeti oluk oluk sıçtın zaten sahaya neyse kredin çok yüksek bir şey diyemiyoruz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #745 : 30 Kasım 2024, 00:04:54 »
kaybettiğinde sevmiyorum seni kazandığında sevdiğim kadar fenerbahçem.

kaybettiğinde daha az seviyorum. kaybetme ki daha çok seveyim.

kaybedersen papaz oluruz.

mağlubiyette emeği geçenlerin emeğine sıçayım.

(mağlubiyet güzelleyen ruh hastalarından önce davranayım dedim)
Kardeşim galibiyete ayri biat edip mağlubiyete sicmayacaksin. Bu takimin ederi falan yok, belli degil. Ben hep dedim deve horgucunden daha dengesiz bir takim. 1 ve 5 eurolaguein en kötüsü olan bir takımdan bahsediyoruz. Şunu görmeyen hocaysa o hocayı bir dk tutmam takımda. Ben bu takıma 20 milyon sayıyorum. Bir tane hocanın sikinin keyfine bu parayı sokağa atamam. Herhangi bir şirkette 20 milyonu batır bakalım neler oluyor. Liderlikleri falan atletizmdeki Tavşan atlete benziyor bunlarin. Zaten 2 mağlubiyete ilk 8 dışına çıkarız. O zaman yaparlar vasat bir transfer, gözümüze sokarız onu da.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #746 : 30 Kasım 2024, 02:38:35 »
Son 2 küsür dakikada Mays'i attı sahaya. Şu türden bir hamle Mays'e küfür önce. Ben bu oyuncuyu kazanmayı çalıştığını düşünmüyorum artık Saras'ın. Bu arada Mays güzellemesi yapmak gibi bir derdim falan da yok. Bu haltı yiycen niye izin verdin transferine? Transferine olur vermediysen neden transfer ediliyor?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #747 : 30 Kasım 2024, 03:42:48 »
Murat Murathanoğlu:

Baldwin ile Nigel aynı takımda olmuyor...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #748 : 30 Kasım 2024, 08:07:52 »
Kardeşim galibiyete ayri biat edip mağlubiyete sicmayacaksin. Bu takimin ederi falan yok, belli degil. Ben hep dedim deve horgucunden daha dengesiz bir takim. 1 ve 5 eurolaguein en kötüsü olan bir takımdan bahsediyoruz. Şunu görmeyen hocaysa o hocayı bir dk tutmam takımda. Ben bu takıma 20 milyon sayıyorum. Bir tane hocanın sikinin keyfine bu parayı sokağa atamam. Herhangi bir şirkette 20 milyonu batır bakalım neler oluyor. Liderlikleri falan atletizmdeki Tavşan atlete benziyor bunlarin. Zaten 2 mağlubiyete ilk 8 dışına çıkarız. O zaman yaparlar vasat bir transfer, gözümüze sokarız onu da.

o zaman en çok ben söverim, ben demiştim derim.
şu an ben demiştim diyemiyorum, aferin diyorum.
de colo ile kabengele’yi tutup getirecekler altı üstü.
yapmıyorlar.
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 08:09:05 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #749 : 30 Kasım 2024, 10:12:40 »
son çeyrek fark 3’ken colson yine klasik laubali bi turnike bırakıp kaçırdı dönüşte 3 tane üçlük yedik. geçen hafta bologna maçında da aynılarını yaptı. olgun bi oyuncu gibi davranması lazım.