Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65383 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Partizan - Fenerbahçe Beko | Euroleague 18. Hafta Maçı
« Yanıtla #1035 : 28 Aralık 2024, 01:23:48 »
Kaybettiğimiz sadece bir maç daha değildi. Umudumuzu, öz güvenimizi, her şeyimizi kaybettik. Bu saatten sonra uzun da gelse, kısa da gelse geçmiş olsun.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #1037 : 28 Aralık 2024, 11:07:21 »
Önceden böyle bir maç ve sonuçtan sonra burası en az 6-7 sayfa olurdu. İnsanlar artık yorum yazmak, Fenerbahçe'yi konuşmak istemiyor. Resmen taraftarlıktan soğuttular.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1038 : 28 Aralık 2024, 11:29:52 »
Önceden böyle bir maç ve sonuçtan sonra burası en az 6-7 sayfa olurdu. İnsanlar artık yorum yazmak, Fenerbahçe'yi konuşmak istemiyor. Resmen taraftarlıktan soğuttular.
Aynen, ben kaç haftadır foruma bile bakmıyorum, içimden gelmiyor. Bir kompleksli futbol takımını başında bir kompleksli de burada
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2024, 11:30:38 Gönderen: ayhan »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1039 : 28 Aralık 2024, 11:58:34 »
Valla ben kac haftadır bunlarin macini izlemiyorum bile. Radikal bir karar alıp 9-2 ile liderken kovmak lazımdı bu adami. Perşembenin gelisi çarşambadan bellidir. Tavsan atletiz diye 50 defa söyledim. Diğer balon Tavşan da paris ki onların da hali ortada. Haftaya efese yenilirsek artık kovarlar herhalde.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1040 : 28 Aralık 2024, 12:30:46 »
CB maçında bunun çıkardığı kadro ve sonucu gördükten sonra yazdım hiçbir maçı izlemeyin diye.

Bu yönetimin hapse filan düşmesi lazım ki içim soğusun benim. Bu kadar başarısızlık da bir yerden sonra ihanet ve suç olmalı. Ayıp ulan.

Ama Ali Koç futbolda orta başarılı olduğunu, amatör branşların ise muhteşem olduğunu düşünüyor. Dolayısıyla bunlara göre çok başarılı bir kulübüz.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2024, 12:31:46 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
« Yanıtla #1041 : 28 Aralık 2024, 12:42:00 »
Eskiden geriye düştüğümüz maçta takım bir isyan eder en azından geri gelmek için kendini paralardı. 20 sayı farkla bile önde olsan oyuncular kendini yerlere atardı. Şimdi geldiğimiz duruma bakın, geriye düşmek, yenilmek, fark yemek sıradan oldu. Kimse de en ufak bir reaksiyon yok. Sonraki maçta bir şey değişir mi diyorsun, daha da kötü duruma gittiğimize şahit oluyorsun. Şu takıma Pana başkanı gibi birisi lazım.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1042 : 28 Aralık 2024, 14:44:14 »
bu şubenin bir iradesi yok. 5 sezondur koçların istediği oyuncuyu alan, istemediği oyuncuyu almayan devamında da takımın eksiklerimi tespit edip de koçları transfere ikna edemeyen bir ecnebilerin deyimiyle front office var. son 3 sezonda koçlardan bağımsız kendilerinin yaptığını düşündüğüm 2 transfer var onlar da edwards ve mays. düşünün yani. pao’da wenyeb gabriel ismini bizzat ergin vermiştir eminim :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1043 : 29 Aralık 2024, 16:41:00 »
https://x.com/meteaktas76/status/1872739355112169900?s=46&t=wL4q1aadPsTIXupaWWoi5w

Durumu hiç iyi değil hocanın

Saygı gösterdiğin kadar saygı görürsün. Şu sekanstan bile belli insan psikolojisinden gram haberi olmadığı. Basketbol bilgin ne kadar iyi olursa olsun insan idare etmeyi beceremiyorsan iyi bir koç olamazsın. İnsan hayret ediyor. Bu herif Zalgris koçu iken doğum iznine gönderdiği oyuncusu için gazeteci haşladı. İkisi de aynı insan...

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1044 : 30 Aralık 2024, 08:36:30 »
Yanlış görmediysem Eurolig'de 3 takımın 6,
 3 takımın 7, 3 takımın 8, 3 takımın 9 ve 3 takımın da 10 mağlubiyeti var.  ;D

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes | Euroleague 19. Hafta Maçı
« Yanıtla #1045 : 30 Aralık 2024, 14:10:06 »
03.Ocak.2025 Cuma günü saat 20:45 de evimizde A.Efesi ağırlıyoruz. Maçı SSport yayınlayacak.

Yılın ilk maçı, kritik öneme sahip bir müsabaka. Galibiyet gelmezse işler karışır.

Üstelik mücadeleden 2 gün sonra, hafta sonu belalımız Karşıyaka deplasmanına gidiyoruz. Çok zor bir virajdayız...
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2024, 14:18:35 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Paris Basketbol - Fenerbahçe Beko | Euroleague 17. Hafta Maçı
« Yanıtla #1046 : 30 Aralık 2024, 14:24:07 »
Ertelenen müsabaka için, Euroleague resmi sitesinde maçın oynanacağı tarih; 03.Mart.2025 günü belirtilmiş. Milano ile oynayacağımız hafta, çift maç haftası gibi olacak.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1047 : 30 Aralık 2024, 15:48:58 »
Saygı gösterdiğin kadar saygı görürsün. Şu sekanstan bile belli insan psikolojisinden gram haberi olmadığı. Basketbol bilgin ne kadar iyi olursa olsun insan idare etmeyi beceremiyorsan iyi bir koç olamazsın. İnsan hayret ediyor. Bu herif Zalgris koçu iken doğum iznine gönderdiği oyuncusu için gazeteci haşladı. İkisi de aynı insan...

Yalnız ben gelinen noktada tüm suçun koçta olduğu tarifine katılmıyorum. Bir yönetim şemasında bir üst makam ast ile yönetilen grub( işçi, mühendis, oyuncu …vs) arasındaki sorunu gözlemler ve astı olan yöneticiyi yönlendirir, ortada buluşma noktalarına işaret eder ve gidişatı gözlemler. Neticeye gidilmiyorsa yeni yöntemler/yollar dener ve en sonunda astı olan yöneticiyi değiştirmeye kadar giden bir süreci yönetir. Bizde bunun işlediği konusunda ciddi şüpheler var. Sertaç şovmen, derya sinsi….uzatmaya gerek yok. Koçun elbette takıntıları ve eksiklikleri var ama böyle bir miktar vurun abalıya oluyor diye değerlendiriyorum. Emek yoksa ekmek de olmuyor dostlar vesselam.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ynt: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes | Euroleague 19. Hafta Maçı
« Yanıtla #1048 : 30 Aralık 2024, 16:17:37 »
gard rotasyonumuza sakatlar katılmadığı sürece (zagars ve baldwin ) sorun yaşamaya devam ederiz. çünkü uzun oyuncularımız çok yetersiz olunca hem savunma da hem hücumda kısalar hem mental hem fiziksel olarak çok yıpranıyor. ve özellikle oyun kurucuların hepsi sağlıklı olduğu zaman bir oyun aklı oluşuyor yoksa hepsinin bir şeyleri eksik. bu maçı da kaybedebiliriz.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
Ynt: Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes | Euroleague 19. Hafta Maçı
« Yanıtla #1049 : 31 Aralık 2024, 10:12:22 »
Takımın geleceği açısından Efese kaybetmekte fayda var. Taraftar ve yönetim bazinda Efese mac kaybetmekle diğer takımlara maç kaybetmek aynı etkiyi yaratmıyor.

Ha tabiki baskani Ali koç ve menajeri Derya Yannier olan Gsli adam bu yenilgi sonrası kına da yakabilir.