Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 118446 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
baya vasat bir takim paris tempoyu dusur akilli oyna cozum bu.Salak salak savunmalar yapiyoruz.Oyuncu kalitesi olarak cok daha ustunuz 2-3 tane iyi oyunculari var gerisi vasat.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Bitti maç.
Bu kadar kötü şut attığımız maç nadir olur. Ara sonrası çok ama çok kötü şut atıyoruz.
Baldwin maç sonunu iyi oynadı bu sefer.
Errick'siz kazanmak çok kritikti.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ayrica allah rizasi icin su zagars sevdasindan vazgecelim.Adam resmen fiziksel olarak kucuk cocuklar gibi ayakta duramiyo surekli ayagi kayiyor surekli daginik bir dribling izlerken gozlerim kaniyor.Șut desen sifir tugla atiyor resmen ben bizim gibi ust seviye bir takimda nasil ilk 5 başlar akil alir gibi degil.Nerden tutsan elde kalan bir cocuk bu.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Çok bela bir takım bu Paris, net play off da istemem!
Gözü kapalı 3 lük atıyorlar, 0-2-3 numaralar müthiş, bu kadar kaçırıp maçı almak harika.
Baldwin e nazar değmesin ama sakatlıktan sonra ki her maçı eskisinden daha yararlı
Bizim aldığımız 2 teknik faulü ve Sonlardaki tek sayıda neymiş, faulse 2 sayı olması gerekmezmiydi, yeni kural dedi anlamadım,

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
acayip sinir bozucu takım.
göte yere yakın piçler olur ya hani, dövmeye doyamazsın.
tam öyle sinir bozucu.

bunlara kaybetmek için uğraşamam sizinle psikolojisine girmek lazım.
takım karakter koydu, geri adım atmadı.
uğraştı.
helal olsun.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Guduric loser(?)ı bir galibiyet daha yazdı haneye. Faul yüzdesi en iyi oyuncumuz Guduric, topu oyuna o sokuyor, ben bunu anlayamıyorum...

Basketbol değişti eyvallah, üçlüklerin önemi arttı, ona da eyvallah da üç üç üç, Maccabi maçı 45 üçlük girişimi, bu akşam 39 üçlük girişimi, bu normal değil, bence basketbol falan da değil.

Umarım yazdıklarımı ağzıma tıkar daha sonra da ben bu Baldwin'e de alışamadım. Maçın sonunda saçmaladı. İstanbul'da 5 sayı ile yenilirsen ne olacak! Aldığı teknik faul, beden dili falan hiç hoşuma gitmiyor.

Her şey bir tarafa önemli galibiyet...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Gözü kapalı 3 lük atıyorlar, 0-2-3 numaralar müthiş, bu kadar kaçırıp maçı almak harika.
Baldwin e nazar değmesin ama sakatlıktan sonra ki her maçı eskisinden daha yararlı
Bizim aldığımız 2 teknik faulü ve Sonlardaki tek sayıda neymiş, faulse 2 sayı olması gerekmezmiydi, yeni kural dedi anlamadım,

Ağbi yanlışsam düzeltsinler, o kural eskiden beri var. Top oyuna girmeden faul yapılırsa teknik faul çalınıyor. Hatta ismini hatırlayamadığım azılı Fenerbahçe düşmanı hakemlerden birisi yıllar önce bir Efes final serisinde bu türden bir faul çalıp maçı Efes'e hediye etmişti son saniyede.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Biraz mübalağa olacak ama son çeyrek neredeyse üç çeyrekten fazla sürdü gibi. Kötü hakem yönetimi. Belasovic'i severim, art niyetli değildir. Son iki yıldır çok kötü ama.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Ağbi yanlışsam düzeltsinler, o kural eskiden beri var. Top oyuna girmeden faul yapılırsa teknik faul çalınıyor. Hatta ismini hatırlayamadığım azılı Fenerbahçe düşmanı hakemlerden birisi yıllar önce bir Efes final serisinde bu türden bir faul çalıp maçı Efes'e hediye etmişti son saniyede.
Sagolasın, şimdi anladım ama maçı anlatan yeni kural dedi gibi geldi.
Peki bizim aldığımız 2 teknik faul nedendi? Kimlere?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Kalan 7 maçın 4ü iç saha: asvel-paris-baskonia-barça

3 deplasman ise: milano-monaco-bayern

Kendi evimizi kapatıp 1tane de deplasman galibiyeti aldığımız senaryoda ilk 4 deki yerimizi garantiliyoruz
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Sagolasın, şimdi anladım ama maçı anlatan yeni kural dedi gibi geldi.
Peki bizim aldığımız 2 teknik faul nedendi? Kimlere?

Doğru gördüysem ikisi de gereksiz gevezelik yüzünden (Biri Baldwin, diğeri Saras). Çok şükür 1 sayı ile falan vermedik maçı, sabaha kadar sinirden uyuyamazdım bu iki lüzumsuz  teknik faul yüzünden. Saras'ınki tam bir saçmalık. Hakemin bizim lehimize faul çaldığı sekansta teknik faul aldı.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2025, 01:02:55 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Kalan 7 maçın 4ü iç saha: asvel-paris-baskonia-barça

3 deplasman ise: milano-monaco-bayern

Kendi evimizi kapatıp 1tane de deplasman galibiyeti aldığımız senaryoda ilk 4 deki yerimizi garantiliyoruz
Öyle deme bence bütün maçlar zor gibi. Yanılıyormuyum farkındamısınız bilmem 3lükler ve atışlarda son dönemde kötüyüz, adamlar dağdan ovadan koş koş basketbol gözü kapalı 3 lük atıyorlar, bize böyle 3lükçü gelmezmi ya 0-2-3 numaralar özellikle

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
maç başı 29 üçlük atan takım son iki maçta ortalama 42 üçlük kullanıyor. %45 daha fazla üçlük kullanmak ciddi bi oran. biz oyunu oynayarak boş şutu bulan bi takımken iki maçtır spontane, fazla özgüven ve tanınan fazla özgürlükle çok gereksiz şutlar deniyoruz. bu kolaycı ve laubali oyuna rağmen mücadeleyle ve fiziksellikle kazandık. maçı da baldwinle guduric çok iyi bitirdi. son olarak devon hallun savunma hücum değişiklikleri yapılırken hücumda sahada kalmasına hiç mana veremedim.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Öyle deme bence bütün maçlar zor gibi. Yanılıyormuyum farkındamısınız bilmem 3lükler ve atışlarda son dönemde kötüyüz, adamlar dağdan ovadan koş koş basketbol gözü kapalı 3 lük atıyorlar, bize böyle 3lükçü gelmezmi ya 0-2-3 numaralar özellikle

Parisin her maçı böyle bize mahsus bi durumları yoktu. Yetenek tavanı kısıtlı ama Dengesiz tahmin edilemez bi takım. Ha düştü ha düşecekler dendi ama adamlar hala ilk 4 potasının hemen dibinde.

3 lük soktuğumuz günler kazanıyoruz girmeyince kaybediyoruz tezini bugunlük yıktı takım. Özellikle 2.yarıdaki savunma performansı ve fiziksel oyunla güzel bi geri dönüş oldu
« Son Düzenleme: 04 Mart 2025, 01:10:11 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
maç başı 29 üçlük atan takım son iki maçta ortalama 42 üçlük kullanıyor. %45 daha fazla üçlük kullanmak ciddi bi oran. biz oyunu oynayarak boş şutu bulan bi takımken iki maçtır spontane, fazla özgüven ve tanınan fazla özgürlükle çok gereksiz şutlar deniyoruz. bu kolaycı ve laubali oyuna rağmen mücadeleyle ve fiziksellikle kazandık. maçı da baldwinle guduric çok iyi bitirdi. son olarak devon hallun savunma hücum değişiklikleri yapılırken hücumda sahada kalmasına hiç mana veremedim.
Aynen ben Obradovic'ten yanlışmı hatırlıyorum, defansta oyuncu değiştiriyır hücumda başka oyuncu deniyordu. Hücumda Sayı bile atamamış Hall'i kullanmak yanlıştı, Ertan ın söylediği gibi son topu sokacağız Gudiric sokuyor şakamı yani, faul atışlarıda iyi bunu hoca düşünüyormu?
Seyirciyede Teşekkür ederim