Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 66553 defa)

Samet_GFB, efeovic, agha, myildirim, friend-chip ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe Beko - Baskonia | LİDER FENERBAHÇE!
« Yanıtla #1710 : 29 Mart 2025, 13:41:04 »
5’li averajda real önde ilk 6’ya atıyolar kendilerini. barça da 7. bitiriyor gibi hesapladım. kalan 3 takımdan da bana paris götürür hepsini gibi geliyor. yani barça paris ikilisinden biriyle eşleşmemizi bekliyorum.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1711 : 29 Mart 2025, 14:47:58 »
5’li averajda real önde ilk 6’ya atıyolar kendilerini. barça da 7. bitiriyor gibi hesapladım. kalan 3 takımdan da bana paris götürür hepsini gibi geliyor. yani barça paris ikilisinden biriyle eşleşmemizi bekliyorum.

en iyi 2 kura olur bence ikisinide yeriz gibime geliyor.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1712 : 29 Mart 2025, 18:16:39 »
Hatırladığım kadarıyla saha avantajı olmadan F4 yapan değil, beşinci maçı deplasmanda ilk kazanan takım olmuştuk ki bizden bir gün sonra da Olympiakos yapmıştı aynısını.
Hocam düzeltme yazdım, bir arkadaşımız da hatırlattı ama kök yazıyı değiştirmedim. Bazen hatalarımız da güzel :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1713 : 01 Nisan 2025, 15:18:21 »
ankette bayern açık ara yapmış. ilginç geldi bana.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1714 : 03 Nisan 2025, 23:57:10 »
Dün akşamki Fenerbahçe-Barcelona ve bu akşamki RM-Paris maçında çıkan düdüklerden sonra hissiyatım şu yönde ki biz F8'de Bayern, Kızılyıldız, Efes ya da Paris ile eşleşemezsek elenir F4'e kalamayız. Euroleague yönetimi 2 İspanyol takımına da F8, en az birine de F4 oynatma kararı almış ki bize patlar bu iş ikisinden biri ile eşleşirsek. RM'li oyuncular son çeyrekte bildiğiniz vurmaya başladılar, hakemler üçüncü veya dördüncü darbeye faul çalabildiler(!) ancak. Hülasa puan durumu son hafta kazanmamız gerek diye bas bas bağırıyor. İki bitirip İspanyollardan kurtulmak lazım.

Takımların performansı bağlamında yazmıyorum. Lobimizin olmaması buraya yapılan yatırımı gereksiz görmeye sevk etti beni. Şu son cümlemi 2 yıl önce başkası söylese ya da yazsa sağlam küfür ederdim.
« Son Düzenleme: Bugün, 00:01:13 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1715 : Bugün, 00:07:34 »
Dün akşamki Fenerbahçe-Barcelona ve bu akşamki RM-Paris maçında çıkan düdüklerden sonra hissiyatım şu yönde ki biz F8'de Bayern, Kızılyıldız, Efes ya da Paris ile eşleşemezsek elenir F4'e kalamayız. Euroleague yönetimi 2 İspanyol takımına da F8, en az birine de F4 oynatma kararı almış ki bize patlar bu iş ikisinden biri ile eşleşirsek. RM'li oyuncular son çeyrekte bildiğiniz vurmaya başladılar, hakemler üçüncü veya dördüncü darbeye faul çalabildiler(!) ancak. Hülasa puan durumu son hafta kazanmamız gerek diye bas bas bağırıyor. İki bitirip İspanyollardan kurtulmak lazım.

Takımların performansı bağlamında yazmıyorum. Lobimizin olmaması buraya yapılan yatırımı gereksiz görmeye sevk etti beni. Şu son cümlemi 2 yıl önce başkası söylese ya da yazsa sağlam küfür ederdim.

Final 8'de feristahlari gelsin o arenadan çıkamaz. Biz daha iyiyiz burada maglubiyet yaşasak oradan galibiyeti cikaririz, kavgaysa bu karakterli kadro kavga da eder. Hakem cirkefligiyse ona göre mücadele eder yine son4'e adimizi yazdiririz. Bu saatten sonra biz değil onlar düşünsün. Sakatliksiz saglikli kalmis oyuncu toplulugumuzla turu bizden kimse çalamaz. Hiçbir takım bizden bir seride 3 maç alamaz o kadar da iddialiyim
« Son Düzenleme: Bugün, 00:13:35 Gönderen: BenFener46 »

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1716 : Bugün, 01:53:17 »
Küçük bir çalışma yaptım muhtemel rakibimize dair arkadaşlar, paylaşayım.

Bayern-fb
Pana-kızıl
Kızıl-efes

3 kritik halen iddiası canlı olan takımların birbiriyle maçı kaldı sadece, diğer maçlarda iddiasız olan takımlar yenilir/satış yapılmaz dersek bu 3 maçın win/lose ihtimallerine göre şöyle bişey çıkıyor ortaya:

Yukarıdaki maçlara göre sırasıyla;

Fb lose pana ve efes win dersek

Fb-b.münih eşleşmesi oluyor,

Fb lose pana ve kızıl win

Fb-rmd eşleşmesi oluyor,

Fb lose pana lose ihtimalleri veyahut fb win ihtimallerinde 2.oluyoruz zaten play in 7-8. takımların galibini bekleyeceğimiz için o ihtimalleri yazmadım 👍

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1717 : Bugün, 03:07:46 »
Final 8'de feristahlari gelsin o arenadan çıkamaz. Biz daha iyiyiz burada maglubiyet yaşasak oradan galibiyeti cikaririz, kavgaysa bu karakterli kadro kavga da eder. Hakem cirkefligiyse ona göre mücadele eder yine son4'e adimizi yazdiririz. Bu saatten sonra biz değil onlar düşünsün. Sakatliksiz saglikli kalmis oyuncu toplulugumuzla turu bizden kimse çalamaz. Hiçbir takım bizden bir seride 3 maç alamaz o kadar da iddialiyim

Biz daha kötüyüz yazmadım. Bizim lobimiz de daha kötü değil, çünkü lobimiz yok...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1718 : Bugün, 05:55:47 »
Biz daha kötüyüz yazmadım. Bizim lobimiz de daha kötü değil, çünkü lobimiz yok...

Euroleague organizasyonu istim üzerinde şu anda. Mesruiyeti sorgulaniyor diğer yandan Nba yönetiminin lig kurma düşüncesinden kaynakli El organizasyonuna bir tehdit var. Fahiş hakem hatalarının olacağını düşünmek abesle istigal olur o konuda rahatım hocam. Nigel Guduric Baldwin Errick Hall Colson Sertaç Melli gibi kemik kadrodan bir sakatlik problemi yasanmazsa sonuna kadar ilerleriz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1719 : Bugün, 07:09:25 »
Dunku maclar gösterdi ki pana, istediği her takimi istedigi her macta, istedigi her yerde yenebilir. Sadece bence oli onlara zorluk çıkarabilir. Lesort da dönecek üstelik. Biz de gittik barcaya yenilerek bu iki takımı f4te eşleştirme şansını teperek kendimize pana çektik yine. Tabi ilk turda da olasi bir ispanyol eşleşmesi bizi bekliyor. Ak koyun  kara koyun belli olacak hem saras için hem takim için..
« Son Düzenleme: Bugün, 07:10:04 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1720 : Bugün, 08:35:38 »
Tamamen şahsi fikrim final4 da 4.olmakla 2.olmak arasında benim gözümde bi fark yok. Ama finale kaldık romantizmine sahip de değilim. (Obradovic zamanı da benim için aynıydı)

Yani f4e kalacaksak şampiyon olmadıktan sonra herşey boş. O yüzden şampiyon olacaksak ya yarı final ya final bi şekilde pao yu yenmek zorundayız, elbet bi yerde denk gelicez. Ha yarı final olmuş ha final bence aynı şey. Pao açık ara şuan ligin en güçlü kadrosuna sahip takımı(en iyisi en iyi oynayanı diyemiyorum onlarda çok dengesiz çünkü, oly bence onlardan daha dengeli bi takım)

Ama top8 de açıkcaası ispanyol takımlarla uğraşmak istemem. Umarım efes bayern kızılyıldız paris bu 4 lüden birine denk geliriz.
« Son Düzenleme: Bugün, 08:39:18 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1721 : Bugün, 09:04:44 »
Dunku maclar gösterdi ki pana, istediği her takimi istedigi her macta, istedigi her yerde yenebilir. Sadece bence oli onlara zorluk çıkarabilir. Lesort da dönecek üstelik. Biz de gittik barcaya yenilerek bu iki takımı f4te eşleştirme şansını teperek kendimize pana çektik yine. Tabi ilk turda da olasi bir ispanyol eşleşmesi bizi bekliyor. Ak koyun  kara koyun belli olacak hem saras için hem takim için..

bu kez daha sert takımız panathinaikos’tan.
nunn < 20 olursa kazanırız. 

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1722 : Bugün, 11:13:21 »
bu kez daha sert takımız panathinaikos’tan.
nunn < 20 olursa kazanırız.
Noldu Nunn'ı beğenmezdin. Korkmaya mı başladın adamdan

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1723 : Bugün, 17:59:20 »
Play in Eşleşme Tahmini;
(7-8) Real - Kızılyıldız => Real
(9-10) Bayern - Paris => Paris -------- Kızılyıldız - Paris => Paris

Play Off Eşleşme Tahmini;
(1)Oly - (8)Paris => Oly 3-2
(2)Fener - (7)Real => Fener 3-2
(3)Pana - (6)Efes => Pana 3-1
(4)Monaco - (5)Barça => Monaco 3-0

F4 Eşleşme Tahmin;
Oly - Monaco => Monaco
Fener - Pana => Fener

Final; Fener - Monaco

PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1724 : Bugün, 19:11:21 »
Play in Eşleşme Tahmini;
(7-8) Real - Kızılyıldız => Real
(9-10) Bayern - Paris => Paris -------- Kızılyıldız - Paris => Paris

Play Off Eşleşme Tahmini;
(1)Oly - (8)Paris => Oly 3-2
(2)Fener - (7)Real => Fener 3-2
(3)Pana - (6)Efes => Pana 3-1
(4)Monaco - (5)Barça => Monaco 3-0

F4 Eşleşme Tahmin;
Oly - Monaco => Monaco
Fener - Pana => Fener