Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 118046 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Hakemler muazzam yönetiyor diyor spiker ve yorumcu.

Ağbi Pana'yı geri getirdiler, ondan sonra eyyam düdükleri başladı. Socrates Dergi'nin elemanları anlatıyor. Herif "Ergin Hocam" dedi, ne bekliyorsun Allah aşkına. Socratesteki tek Fenerbahçeli Mehmet Demirkol. O da son bir yıl içerisinde Hıncal Demirkol'a dönüştü. Düşün artık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1966 : 22 Nisan 2025, 23:33:14 »
Spiker Efes içi tecrubesizlikten kaybediyoruz demiş de Efes son yillarin en başarılı takımlarinda biri oyuncular desen oralari defalarca oynamış bu spiker neyin kafasini yaşıyor

"Ergin Hocam" da dedi...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Marko'nun hiç ortada olmadığı,  Sertaç ve Melli 'nin 0 sayıda kaldığı, rakipte ise T.J Shorts 17, Ward 19, Hifi 'nin 21 sayı attığı bir maçı kazanmış olmak ekstra oldu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Oyun tarzlarından bağımsız konuşuyorum ama parisi 2016 broseye çok benzetiyorum. O dönem brose avrupa ve nba piyasasına çok değerli oyuncular kazandırmıştı ve resmen yağmalanmıştı. (Wanamaker-melli-darius miller-strelnielks-causeur-theis ilk aklıma gelenler)

Bu yazda paris bunu yaşayacak belli ki. Shorts genel piyasada en gözde oyuncuları ama hifinin paçalardan buram buram yetenek akıyo, ward harika bi takım oyuncusu, jantunen zaten bi sürpriz olmazsa seneye bizde.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Mvp marko yine kritik yerlerde kendisine yakışan şekilde oynadi.

Iskendere selam olsun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Ağbi Pana'yı geri getirdiler, ondan sonra eyyam düdükleri başladı. Socrates Dergi'nin elemanları anlatıyor. Herif "Ergin Hocam" dedi, ne bekliyorsun Allah aşkına. Socratesteki tek Fenerbahçeli Mehmet Demirkol. O da son bir yıl içerisinde Hıncal Demirkol'a dönüştü. Düşün artık.
Hic de öyle düşünmüyorum. Pana'ya karsi play off maçında full salonda son dakikalarda tüm taktir haklarını efes lehine kullandılar. Biz olsak en basiti nunn'un uclugunu izleyip verirlerdi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1971 : 22 Nisan 2025, 23:57:15 »
Pana ve nunn sezonun en kötü oyunlarından birisini oynadi, ona rağmen yendi. Efes'in panayi eleyebilecegini düşünmek hakikaten baya iddialı dusunceler.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Hic de öyle düşünmüyorum. Pana'ya karsi play off maçında full salonda son dakikalarda tüm taktir haklarını efes lehine kullandılar. Biz olsak en basiti nunn'un uclugunu izleyip verirlerdi.

Düdükler normal çalınsaydı maç sonuna kalmayacaktı zaten maç. Aynı bizim Atina'da Pana'ya kaybettiğimiz gibi...

Geçtiğimiz yıl Pana-Maccabi play off serisinin son 2 maçı Mahdi Difallah - Ilija Belosevic HER 2 MAÇI DA PANA KAZANDI

F4 Yarı finali Pana-Fenerbahçe maçı Mahdi Difallah - Ilija Belosevic  PANA KAZANDI

F4 final maçı Pana-RM maçı Mahdi Difallah - Ilija Belosevic PANA KAZANDI

Bu akşam Pana -Efes maçı Mahdi Difallah - Ilija Belosevic PANA KAZANDI

Tesadüf olduğunu düşünmüyorum.  Ben Ilija Belosevic'i beğenirdim ama o da tetikçi olmuş sanırım. Efeoviç kardeşim mazur görsün beni.
Özellikle Mahdi sağ gösterip sol vuruyor. Rakibe fırsatı verip eyyam düdüklerine başlıyor.

Bu arada Nunn'ın üçlüğü mevzusunda haklı olduğunu düşünüyorum. Öte yandan Efes'in lobisi var.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Melli 19 dk 0 sayı
Sertaç 7,5 dk 0 sayı

Bango  şu ortamda bile süre bulamıyorsa neden alındı?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1974 : 23 Nisan 2025, 01:34:39 »
Pana ve nunn sezonun en kötü oyunlarından birisini oynadi, ona rağmen yendi. Efes'in panayi eleyebilecegini düşünmek hakikaten baya iddialı dusunceler.

Biraz Stop Press Medyayı dinledim. Nunn ile Sloukas birbirine girmiş sanırım. Ego savaşı başlamış. Gergin dallaması da bunu kapatmak, takımı tekrar bir araya getirebilmek için maç sonunda herkes bize düşman da bilmem ne de gibisinden vesaire açıklama yapmış.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye

Nunn in pozisyonunu bile 10 dk incelemeleri ayri eyyam resmen sayiyi vermek icin arayista bulundular.

Ergin ataman cok büyük bir o.ç.
Beşiktaslimi,galatasaraylimi maçtan sonrada efes ile ilgili aciklamalarda bulundu bu herifin bir karakteri,bir duruşu hiç birseyi yok.Allah belasini versin oğluda ayri bir o.ç maskot kendisi gibi.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
Ayrica şu yunanlilarin bu seviyede olmasi aklim almiyor lobi mobi hikaye bu işler.Sen fenerbahcesin 25-30 milyon taraftarin hayvan gibi bir ekonomik gücün var.Taraftarlar ayni anda osursa atina yikilir.Ama ne yazikki biri koçbahçe digeride tuncay ozilhanin keyfine kalmis bir yapi cok yazik.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Melli 19 dk 0 sayı
Sertaç 7,5 dk 0 sayı

Mactan önce sure dahi alamaz dedim. Neden alındığını da sarasa sormak lazım.
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2025, 08:24:27 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Melli 19 dk 0 sayı
Sertaç 7,5 dk 0 sayı

Aynı istatistiği ben de gündeme getirdim ama Melli'nin kritik anlarda aldığı ribaund, fauller ve savunma gayretini de unutmamak lazım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1979 : 23 Nisan 2025, 09:17:00 »
Panathinaikos koçu Ergin Ataman, basın toplantısında Anadolu Efes koçu Luca Banchi'ye yönelik çok sert açıklamalar yaptı:

"Arkadaşım Banchi'ye şunu söylemek isterim. Yüzüme gülüp sonrasında arkamdan farklı şekilde davranan insanlardan nefret ederim.

Luca, oyuncularına sorabilirsin. Efes'te beş sene çalıştım, Git ve onlara şunu sor, bir gün bile deplasmana gelen takımların idmanlarını kamera kaydına alıp onlara izletmiş miyim?

Maçtan önce OAKA yerine Olympiakos salonunda idman yaptınız. Bunun sebebi nedir? Git ve oyuncularına sor. Larkin'e sor, Bryant'a sor. Bir gün bile böyle bir şey yapmış mıyım?

Eğer evet cevabı alırsan ertesi gün basketbol koçluğunu bırakırım. Git ve yarın yine Olympiakos salonunda takımına idman yaptır. Söyleyeceklerim bu kadar."

Takımın oyunu 1-2 aydır çok kötü gene klasik taktiklerine başlamış
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2025, 09:17:08 Gönderen: Samet_GFB »