Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 118000 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
melli 2. çeyrekte iyi işler yaptı.
skor katkısı olmadı ama oyuna katkısı çok fazlaydı.

maçı mccollum aldı.
mccollum’u yollamak, ismail kartal’ı yollamaktan sonra en büyük hatası olur kulübün.

Mvp marko yine kritik yerlerde kendisine yakışan şekilde oynadi.

Iskendere selam olsun.

aleyküm selam.

nunn 4/15 atıp, 4 top kaybederken sorun yok dimi. :)
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2025, 09:26:42 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Düdükler normal çalınsaydı maç sonuna kalmayacaktı zaten maç. Aynı bizim Atina'da Pana'ya kaybettiğimiz gibi...

Geçtiğimiz yıl Pana-Maccabi play off serisinin son 2 maçı Mahdi Difallah - Ilija Belosevic HER 2 MAÇI DA PANA KAZANDI

F4 Yarı finali Pana-Fenerbahçe maçı Mahdi Difallah - Ilija Belosevic  PANA KAZANDI

F4 final maçı Pana-RM maçı Mahdi Difallah - Ilija Belosevic PANA KAZANDI

Bu akşam Pana -Efes maçı Mahdi Difallah - Ilija Belosevic PANA KAZANDI

Tesadüf olduğunu düşünmüyorum.  Ben Ilija Belosevic'i beğenirdim ama o da tetikçi olmuş sanırım. Efeoviç kardeşim mazur görsün beni.
Özellikle Mahdi sağ gösterip sol vuruyor. Rakibe fırsatı verip eyyam düdüklerine başlıyor.

Bu arada Nunn'ın üçlüğü mevzusunda haklı olduğunu düşünüyorum. Öte yandan Efes'in lobisi var.
Abi öyle mantik mi olur. 10 sayidan 12 sayı one gecene kadar da bu hakemler vardi. Adamlar tabi evlerinde geri dönecek, baski kuracak, agresif oynayacak. Efes hakemler tarafından ezilmedi abi, gayet de iyi maç yonettiler. Hatta diyorum pana deplasmaninda kafa kafaya giden bir mac icin fazla cesur maç yonettiler.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
melli 2. çeyrekte iyi işler yaptı.
skor katkısı olmadı ama oyuna katkısı çok fazlaydı.

maçı mccollum aldı.
mccollum’u yollamak, ismail kartal’ı yollamaktan sonra en büyük hatası olur kulübün.

aleyküm selam.

nunn 4/15 atıp, 4 top kaybederken sorun yok dimi. :)
Sezonun sayi kralı, mvpsi, en iyi 5'e seçilmiş adam. Arada böyle maclar oynayabilir. Nasil bir kiyas mantigin var :) adamın 1 yıllık kariyeri guduricin tüm kariyerine bedel.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Sezonun sayi kralı, mvpsi, en iyi 5'e seçilmiş adam. Arada böyle maclar oynayabilir. Nasil bir kiyas mantigin var :) adamın 1 yıllık kariyeri guduricin tüm kariyerine bedel.

her oyuncu arada böyle maçlar oynayabilir. :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
her oyuncu arada böyle maçlar oynayabilir. :)
Aynen ama gudu arada degil cogu zaman böyle, o tam tersi arada iyi oynayip sonra özüne dönüyor :)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Paris kadar sinir bozucu bir rakip uzun yıllardır hatırlamıyorum. Adamlar oynadıkları basketbol ile yeni bir akım oluşturabilir, basketbolun gidişatını değiştirebilir. Uygun oyuncular yakalandığında oynadıkları basketbol tarzını durdurmak imkânsıza yakın.

Shorts ile ilgili soru işareti yaşayan varsa dün net cevabı almıştır umuyorum. Bi bizdeki Gudu'ya bakın, bi Shorts'a bakın.

Yine de bize kalacağını sanmıyorum, kapar bi başkası.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1986 : 23 Nisan 2025, 22:15:40 »
millet bitik barcelona ile, bitik real ile oynarak güle oynatya f4 yapacak, biz it sürüsü paris ile sinir harbi veriyoruz amk.

şans da olacak biraz. :)
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2025, 22:15:50 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1987 : 23 Nisan 2025, 22:20:06 »
Şu Madrid Barca karmasina bile seride maç kaybetmeden firesiz final foura giderdik. Paris'i de alt edeceğiz de biraz hirpalanmis şekilde son 4'luye adımızı yazdirmis olacağız o olacak

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1988 : 23 Nisan 2025, 23:31:34 »
real hakkaten korkunç takım ya

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1989 : 23 Nisan 2025, 23:42:53 »
İlk maclari evinde oynayan takimlar aldi. Monaco serisi haric diğerlerini de evsahipleri alacaktır. Monaco serisinden hala şüphelerim var. O seri çok şeye gebe..

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Bugün seride 2.maça çıkıyoruz. Evimizdeki maç saat 20:45 de, Ssport dan yayınlanacak.

Dikkatimi çeken unsur, bizim takımın rakip kısalara ani pres yapmasını beklerken, rakip bizim kısalara şok baskınlar yapmaya çalıştı. Balwdin, Nigel ve özellikle Gudurici çok rahatsız ettiler. Belki ilk maçta çok aramadık ama, serinin ger kalan maçlarında bu tez'e anti-tez geliştirmemiz gerekiyor. Özellikle Gudurici saklamak lazım, bitirici rolüne döndürmenin bir yolunu bulmak lazım.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Guduric denen adam zarar vermesin de geçen maçtaki gibi katkı vermemesine razıyım.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
ben maçı tekrar izledim. ilk izlediğimde guduriçe ben de baya salladım. ama tekrar izleyince 1 top kaybı ve bir de saçma airball üçlüğü dışında maçın ilk bölümünde oyunda kaldığı anlarda hep akıl koymuş ortaya. maçın sonunda içeride çok kalamadı çünkü airball dan sonra saras çok kızdı hemen gelip atmasına bozuldu. ancak baktığımda içeriye hep sakin kalarak topları indirmiş. setlerin oynanmasına çalışmış. tekrar izlerseniz zaten göreceksiniz o kadar da kötü değil. ama bizler kendisine karşı biraz önyargılıyız. bu maçta daha dikkatli olacağına eminim. marko daha fazla maçta kalabilse biz bu maçı çok daha rahat alırdık. fark 5 iken üst üste baldwin topu kimseye vermeden 3 kez sıçtı. oradan sonra maçı kaybedebilirdik. ama son topu atarak maçı bitirdi. bu işler böyle, biran da sıçarken kahraman oldu. basketbol böyle bir oyun. 

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
guduricin benchten gelmesi lazım. hall’la beraber baldwin 5 başlardım ben olsam.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
bir de bu hifi tüm üçlükleri kendi sağından atıyor biz niye bu adama yönlendirme savunması yapmıyoruz. muhtemelen bu maçta sağından tutarız diye düşünüyorum.