Tekirdağdan 2 bebeyi bıraktık geldik yollarına düştük yine. Salonda 2 maçta da sesimiz ayrı ayrı kısıldı, el bilek kemiğimi falan panoya vurmaktan hissetmiyorum, eski atmosferinden çok daha uzak olsa da öğrenci tribünü sanırım çoğu unifeb olan grubunda etkisiyle sonuna kadar görevimizi yaptık diye düşünüyorum, umarım ekrana iyi yansımıştır, en azından büyük tepki gerektiği anlarda tribün kültürün de etkisiyle hep devredeydi.
Takım da yakından oldukça konsantre ve istekli göründü, Saras çok iyi çalıştırmış, potayı her zorladığımızda maden bulduk, ribauntları da sürekli zorlamak onların bütün hikayesini bozdu, Wade koçum benim geçen seneki şanssızlığının da etkisiyle play off-u çok arzuladığını kanıtlıyor seride adeta, özellikle pivotlar üzerinden neredeyse hiç oynayamadığımız bu sezonda F4 ün de anahtarı olacak birebir hücumlarda takımın sanılanın aksine oldukça iyi birebir savunma takımı olduğunu düşündüğüm parise karşı homojen şekilde çok rahat sayı üretmesi oldukça umutlandırıyor beni F4 için. Moneyball konusunda baya eşik atladı takım, kısaların ribaunt destekleri çok çok önemli.
Nazar değmesin, hiç bozmadan devam.