İstediğiniz gibi atışın tartışın ama gidip de adama maymun şempanze diyip hakaret edemezsiniz. Ki takım ve hoca hakkındaki düşünceleriniz tepki çekecek cinsten kimse size küfür veya hakarette bulunmadı yazdığınız aykırı şeylerin gerçekleşmemesi sonucu buna yanıtınızı görmek istedi insanlar
Esâsen konu ne biliyor musun, anlatayım.
Ben bu vatandaşı 3'tür görmezden geliyorum. Saras ile ilgili ne zaman olumsuz bir şey yazsam bu eleman ânında zıplayıp bana cevap yetiştiriyor. Cevap verebilir sorun değil de, bakıyorum yazdıklarına sâdece bana yazmak için geliyor foruma. Başka başlıklarda doğru düzgün hiçbir yazısı yok. Son yazdığından akabi, bakıyorum yine hiç yazmayan ve hatta yıllarca yazmayan bir hesap daha cevap veriyor. Normal gelmiyor bunlar bana, neye benziyor biliyor musun? Ekşi sözlükte esas hesabından yazmayıp yan hesabından mesaj atan hesaplara benzetiyorum ben bunları. Her gün 5-6 galatasaraylı çaylak hesaptan mesaj atar orda bana yazdıklarım hasebiyle. Söyleyeyim sana, aha bunların da farkı yok.
Şu an Mourinho gibiyim. ''Maymun demedim şempanzeden hâllice beyinleri var'' dedim.
Yazayım herkes okusun. Saras'a kızma nedenim hücum setlerinin son derece kıt olması. Bu takım şut sokamazsa Merkezefendi'ye karşı bile zorlanır. Bak son Paris galibiyetimizde 3 defa kısadan uzuna asistler gördük. Birisini Bango hucumun son saniyesinde sayı yaptı, diğerini de Pierre bitirdi. 3.yü hatırlamıyorum şimdi. İşte benim görmek istediğim bunlar, buna benzer hücum setlerini çizsin oynatsın, temenna edip başımıza tac edelim ama yok. Sezon boyu 80 maç yapıyorsak, bunun en az 60 maçında kullandığımız üçlük sayısı ikilik sayısından fazlaysa burda bir anormallik vardır ve bu coach hatâsıdır. Sezon içinde de yazdım, Euroleague'in en iyi üçlük yüzdesine sâhip 3 oyuncusundan 2'si bizde diye her hücumda üçlük denemeyi ben yutamiyorum, kabûl etmiyorum, kolaycılığa kaçmak görüyorum zira bu şutlar girmediginde neler olduğunu Monaco gibi maçlarda gördük. Takım başka türlüsünü oynamayı bilmediği için üçlükler girmeyince savunmada da düşüyoruz ve farklı kaybediyoruz.
Errick kumarı tutmadan önce herkes bu kadar memnun muydu, hayır. Errick transferinden kaç kişi mutlu ve umutluydu, çok çok az. Errick'in getirdiği enerji ile oluşan sinerji Saras'a değil, direkt Errick'in kendisine yazar.
Bir de bu takımın temeli konusuna takılanlar olmuş. Kaç tânesi direkt Saras'ın oyuncusu? Yahu adam ilk geldiğinde becerebilseydi Nigel'ı kopartacaktı, ne çabuk balık hafızalı olduk?
Takım inşallah şampiyon olur ve Saras da peşinden şutlanır.