Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 23468 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #210 : 20 Ekim 2024, 21:18:27 »
İsmail Kartal'a ayıp ettik, haksızlık ettik, yazık ettik.

En azından kulüp dinamiklerini biliyordu. Adil bir lig olsa hepimiz biliyoruz eğrisiyle doğrusuyla şampiyon Hoca olarak tarihe geçeceğini. Kalorifer kazancısı diye dalga geçenler kına yaksın bir yerlere...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #211 : 20 Ekim 2024, 21:22:29 »
Maçı izlemedim. GS maçından sonra karar aldım özet dahi izlememeye. Kınayan kınasın, kaldırmıyor yüreğim artık, yaşım geldi. Arkadaş mesaj gönderdi Whatsup'tan Samet oynuyor diye. Yetti sinirimi bozmaya... Bu kadar zerzeklik, aymazlık, pişkinlik; anlamak mümkün değil. Alay ediyorlar bizlerle. Kaç defa sıçtı ağzımıza Samet denen 61'li arkadaş, hala Samet de Samet...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #212 : 20 Ekim 2024, 21:27:08 »
Bu seneyi 5. falan bitirebilirsek başarıdır. Eser Mourinho'nun eseri.

Hep diyorum Mou eleştirilemez diye bir kural yok. Bu takım neden bu kadar kötü, neden 2 pas bile yapamıyor, neden bir tâne bile hücum varyasyonu yok çıkıp cevap vermeli. Meselâ neden asla ama asla önde pres yapmıyoruz, neden rakibi boğmuyoruz presle? Geçen sene gâyet iyi yapıyordu bunu bu takım. Bu sene neden kalemizin önüne kadar çekiliyoruz ve bir şans golüyle maç kazanmaya çalışıyoruz? Tamam Mou savunma futbolunu severdi de takımları her zaman yüksek kondisyon sâhibi olur, pres yapardı.

Fred geçen senenin gerisinde, Szyma iyice bitti, Jayden bile pısırıklaştı. Bu oyuncular neden geriye gidiyor her geçen hafta?

Mou ona buna lâf yetiştireceğine soruları cevaplamalı.

Bir de bu Mou önümüzdeki sene de kalacaksa şimdiden şampiyonluğu unutalım, hiç hayâl kurmayalım çünkü hocalığı falan kafada bitirmiş bu adam. Gerçekler acıdır ama yüzleşmek gerekli. Bu takım bu futbolla ilk 4'e giremez, 5 ya da 6. olur. Herkesle her şeyine iddia girerim.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #213 : 20 Ekim 2024, 21:27:20 »
kadromuz ligin en iyi kadrosu değil ama iyi ve güçlü oyun oynayabilecek bi kadro. olması gereken erken seçim ve alman hoca.

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ
« Yanıtla #214 : 20 Ekim 2024, 21:34:38 »
savunma yapamıyoruz , hücum yapamıyoruz.  15 maç olmuş ne oynadığımız hala belli değil. Birileri Jose Mourinho'ya burasının Türkiye olduğu oyunu bu kadar geride kabul etmenin manası olmadığını anlatması lazım. ( Jose Mourinho gibi zeki adamın bunu birilerinin söylemeden anlaması lazım o da ayrı konu ) . Bu gidişat ile bu sene de şampiyonluk hayal gözüküyor.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2024, 21:41:03 Gönderen: oozyurt1907 »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #215 : 20 Ekim 2024, 21:39:30 »
kadromuz ligin en iyi kadrosu değil ama iyi ve güçlü oyun oynayabilecek bi kadro. olması gereken erken seçim ve alman hoca.

Yabancı hocaların hiçbirinden hiçbir şey olmaz dostum. Sinek bile sokmam buraya yabancı ben. Basketbola da sokmam futbola da.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #216 : 20 Ekim 2024, 21:57:03 »
Yabancı hocaların hiçbirinden hiçbir şey olmaz dostum. Sinek bile sokmam buraya yabancı ben. Basketbola da sokmam futbola da.
fenerbahçeye katkı sağlayacak yerli hoca yok. mevcutu geçtim potansiyeli olan bile yok. biz anca doğru yabancıyla şampiyon oluruz. ismail kartal sevginizi anlıyorum ama toplam 2.5 sene hocalık yapıp hiçbir şey kazanamayan bir hoca olduğunu da atlamamak lazım. çok güzel ikinci oluyor evet, çok iyi bir insan evet ama yetmiyor. yetmeyecek de. bu kulüpten iyi hoca çıkmıyor. neden vallahi ben de bilmiyorum.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #217 : 20 Ekim 2024, 22:04:42 »
fenerbahçeye katkı sağlayacak yerli hoca yok. mevcutu geçtim potansiyeli olan bile yok. biz anca doğru yabancıyla şampiyon oluruz. ismail kartal sevginizi anlıyorum ama toplam 2.5 sene hocalık yapıp hiçbir şey kazanamayan bir hoca olduğunu da atlamamak lazım. çok güzel ikinci oluyor evet, çok iyi bir insan evet ama yetmiyor. yetmeyecek de. bu kulüpten iyi hoca çıkmıyor. neden vallahi ben de bilmiyorum.

Yabancı hoca da yok. Ancelotti getir yine olmaz. Volkanın bile şansı olur, Ancelottinin olmaz.

Yerli hocaya iyi oyuncu alırsın hayır demez, bu mallar Talisca istemez mesela filan. Topu da oyuncu oynar, hocanın etkisi o kadar yok.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2024, 22:05:26 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #218 : 20 Ekim 2024, 22:36:33 »

Hocanın yabancısında yerlisinde değilim. İyi hoca vardır, kötü hoca vardır. Çoğunlukla da yabancı hocalarla şampiyon olduk zaten.

İsmail Kartal'a gelince... Neden ikinci olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Eğer bilmiyorlarsa birileri burada boşuna isyan ettik o zaman MHK'sinden federasyon başkanına, hakeminden malum spor kulübü kılıklı örgüt oluşumuna kadar...
Kalorifer kazancısı aşağılamasını hak etmemişti en azından. Nasıl geldiğini de unutmayalım. Ali Koç Bey yine ortada kalmıştı dımdızlak, Mekkelere özel uçak göndermişti. Kulüp iki defa mecbur kaldığı için İsmail Kartal'a başvurdu. Tereddütsüz geldi o da, bu heriflere verilen paranın yanında cüzi bir miktara. En azından kulüp dinamiklerini biliyordu. Kadıköy'de GS'ye yenilmenin psikolojik bağlamda havlu atmak olduğunu biliyordu.

Ali Koç başlı başına bir sorun. En az Ali Koç kadar sorun olan bir durum daha var. Suyun öte tarafındakiler Hamzalarla, Okanlarla falan şampiyon olabiliyor iken senin muadilleriyle, hatta daha iyileriyle olamaman. Buna el atması gereken merci de yönetim. Fenerbahçe yönetimi yetersiz, bu kadar basit.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #219 : 20 Ekim 2024, 22:50:11 »
Bu seneyi 5. falan bitirebilirsek başarıdır. Eser Mourinho'nun eseri.

Hep diyorum Mou eleştirilemez diye bir kural yok. Bu takım neden bu kadar kötü, neden 2 pas bile yapamıyor, neden bir tâne bile hücum varyasyonu yok çıkıp cevap vermeli. Meselâ neden asla ama asla önde pres yapmıyoruz, neden rakibi boğmuyoruz presle? Geçen sene gâyet iyi yapıyordu bunu bu takım. Bu sene neden kalemizin önüne kadar çekiliyoruz ve bir şans golüyle maç kazanmaya çalışıyoruz? Tamam Mou savunma futbolunu severdi de takımları her zaman yüksek kondisyon sâhibi olur, pres yapardı.

Fred geçen senenin gerisinde, Szyma iyice bitti, Jayden bile pısırıklaştı. Bu oyuncular neden geriye gidiyor her geçen hafta?

Mou ona buna lâf yetiştireceğine soruları cevaplamalı.

Bir de bu Mou önümüzdeki sene de kalacaksa şimdiden şampiyonluğu unutalım, hiç hayâl kurmayalım çünkü hocalığı falan kafada bitirmiş bu adam. Gerçekler acıdır ama yüzleşmek gerekli. Bu takım bu futbolla ilk 4'e giremez, 5 ya da 6. olur. Herkesle her şeyine iddia girerim.
O kadar analiz yapmaya gerek yok Ali Koçun eseri Conte getirecti ama o da uymazdi yani kadro ve oyuna göre teknik adam bakacaksin vizyon vizyon deyip lafta kalmayacak bu kadroya Mourinho getirirsek ne olur diye bir düşünüp tartışacak akil insanlar olacak

Ali Koç loser bir adam ve bu tüm camiaya sirayet ediyor bu, bir an önce istifa etmesi lazım takımın ve taraftarin enerjisi çekiliyor

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #220 : 20 Ekim 2024, 23:41:34 »
Valla yazdan beri aynı şeyi söylüyorum isimlerden bağımsız, bu klüp ‘’başarısızlığı cezalandırma zihniyetinden vazgeçtiğinde’’ çoktan karanlık günlere girmişti zaten. Başarısızlığı da geçtim Ali Bey in olay artık utanmazlık/arlanmazlık boyutuna giriyor verdiği tek sözü tutamaması/hiçbir vaadini 7 senedir yerine getirememesine rağmen ya neyse işte say say bitmiyor malum oralara girersek…

İnanılmaz bir şekilde klüp tarihinin en kaotik zamanlarından geçerken, en olmaması gereken şekilde iki birbirinden beter adayla birlikte temelli felakete sürüklenmişti zaten ulu çınar, camianın ileri gelenlerinden biri bile (pardon koskoca kongrede ikisinin de aleyhine de konuşan 1 -BİR- kişi vardı hakkını yemeyelim) ulan noluyoruz demedi, 25 yıldır olduğu gibi yine isimlerin gücü üzerinde sürüklendik gittik. İki isimli tartışmalara hapsolduk, OLMASI GEREKENİ GÖREMEDİK!

Hala 6 koskoca sene bizi ele güne maskara edenlere kakara kikirilerle 3 sene daha al tüm kararları sen ver deme rezilliğini maalesef gösterdik!

Hele biri varki ‘’ne olursa olsun ilk olağan kongrede adayım’’ çıkışına rağmen yine zavallı biçare taraftarın duygularıyla oynayıp bir anda çekilip gitti, 30 bini geçen insandan 1 kişi göstermelik de olsa aday olamadı en azından ikisinin de hatalarını dile getireyim, üzüntümü dışarı vurayım, ‘’başarısızlık ve sözlerin tutulmaması ödüllendirilmemeli’’ diyecek cesareti gösteremedi, KISACASI FENERBAHÇE EL BİRLİĞİYLE SAHİPSİZ BIRAKILDI!

Gelinen günlere bakınca eleştirileceğim bu söylediğim için burda ama farketmez, maalesef bu günlerde emeği geçen kim varsa gelinen nokta MÜSTEHAKTIR, görünen köy kılavuz istemiyordu…

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #221 : 21 Ekim 2024, 07:34:29 »
Denemediği hoca kadro kalmadı sıkıntı kendinde değişim şart. bugün pep gelse bir şey değişmez öyle kadro kuracam dedi geçen seneye göre iki fark kostic ambarat birazcık Fenerbahçeli isen düş kulübün yakasından

Fred gs maçından beri düşüşte Dzeko nasıl 80 dk sahada kalıyor aklım almıyor üstüne 6 verdiğin Oğuz’a bi kere şans bile vermedin Szymasnki aylardır ortalarda yok muhtemelen artık sol bekimizde yok

Haftaya gs yenerse lig bitiyor boşa kovup tazminat vermesinler bari sezon sonu yolları ayırsınlar bana göre (eğer ben cebimden öderim diyorsa ödesin)
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2024, 07:40:08 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #222 : 21 Ekim 2024, 10:20:39 »
Saha içi ile ilgili aynı şeyleri konuşmaktan gına geldi artık. Maalesef Mourinho ve oyuncu grubu uyumu sağlayamadı.

Bu kadro ile bu sistem olmuyor çünkü ön taraf kağnı gibi. Hızlı oyuncular da kullanılmıyor. Olacak iş değil.

Mourinho'dan ümidi kessem de Ali Koç gitmediği sürece Mourinho'yu göndermenin bizi kurtaracağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #223 : 21 Ekim 2024, 11:39:46 »
Saha içi ile ilgili aynı şeyleri konuşmaktan gına geldi artık. Maalesef Mourinho ve oyuncu grubu uyumu sağlayamadı.

Bu kadro ile bu sistem olmuyor çünkü ön taraf kağnı gibi. Hızlı oyuncular da kullanılmıyor. Olacak iş değil.

Mourinho'dan ümidi kessem de Ali Koç gitmediği sürece Mourinho'yu göndermenin bizi kurtaracağını sanmıyorum.
JOMO'nun takimla ilgili ilk teşhisi, fazla eksiğinin olmadığı sadece hızlı oynaması gerektiği ve 2-3 transferle istenilen düzeyde olacağı şeklindeydi. Ardından 6-7 transfer ve geldiğimiz nokta. Allah hayırlısını versin

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #224 : 22 Ekim 2024, 12:45:03 »
Belli ki Mourinho'nun suyu ısınmış. Ali Koç'ta para bitmez verir parasını gönderir ama önce kendisinin gitmesi lazım.