Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 23519 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #225 : 22 Ekim 2024, 13:23:07 »
mourinhoyu kovmasak aynı parayı verip bi şey olmayacak, bari kovup tazminatını bi şekilde ödeyelim en azından şansımız olur. olmayacağı belli, kovun gitsin.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #226 : 22 Ekim 2024, 13:26:55 »
Mourinho kesin tüm primleri de ister, belki Avrupa şampiyonu olacaktım diye.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #227 : 22 Ekim 2024, 14:13:21 »
Yönetim istifa edip olağanüstü kongreye gitmeyecekse tek yapmaları gereken Mourinho'nun arkasında durmak ve hocanın motivasyonunu arttırmak. Bir kere olsun başkanlık refleksi gösterilmesi lazım.

Yazdığım yanlış anlaşılmasın Mourinho kalsın demiyorum. Bu yönetim gitmeycekse kulüpten çaycı bile ayrılmamalı. Sorunun kaynağı yönetim ve başkandır.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #228 : 22 Ekim 2024, 14:56:54 »
Yönetim istifa edip olağanüstü kongreye gitmeyecekse tek yapmaları gereken Mourinho'nun arkasında durmak ve hocanın motivasyonunu arttırmak. Bir kere olsun başkanlık refleksi gösterilmesi lazım.

Yazdığım yanlış anlaşılmasın Mourinho kalsın demiyorum. Bu yönetim gitmeycekse kulüpten çaycı bile ayrılmamalı. Sorunun kaynağı yönetim ve başkandır.
doğru ama bu adamla olmayacağı belli ya. zamanımızı boşa harcıyoruz. kulübün genetiğine ters bu adam.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #229 : 23 Ekim 2024, 09:30:28 »
doğru ama bu adamla olmayacağı belli ya. zamanımızı boşa harcıyoruz. kulübün genetiğine ters bu adam.
Kulübün genetiği diye diye niceleri yendi işte böyle. Her sene aynı muhbbet, bence durma zamanı artık. Bu adam kontratını tamamlamalı öyle ya da böyle. Türkiye'de şampiyon olamayız belki ama Avrupa'da bir şansımız olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #230 : 23 Ekim 2024, 10:13:44 »
Kulübün genetiği diye diye niceleri yendi işte böyle. Her sene aynı muhbbet, bence durma zamanı artık. Bu adam kontratını tamamlamalı öyle ya da böyle. Türkiye'de şampiyon olamayız belki ama Avrupa'da bir şansımız olur.
avrupada da mourinhonun bi şey yapıp yapamayacağı bence garanti değil ama ona kalmadan yönetim boşverin avrupayı ligi alalım yeter misyonunu yüklediği için öyle bi şey de olmaz. bugün yollarım mourinhoyu. genetik mevzusu da gerçek bence. ben de bi ara boşverin genetiği diyenlerdendim ama yok, bu kulübe böyle hocalar olmuyor. olmamalı da. böyle bi futbol oynayamaz fenerbahçe. oynayacaksa da kendi kendine bile gol atabilecek kalitede adamlar lazım. hem kaliteli hücumcu sayısı az hem de böyle bi oyun var. kabus gibi.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #231 : 23 Ekim 2024, 10:38:17 »
avrupada da mourinhonun bi şey yapıp yapamayacağı bence garanti değil ama ona kalmadan yönetim boşverin avrupayı ligi alalım yeter misyonunu yüklediği için öyle bi şey de olmaz. bugün yollarım mourinhoyu. genetik mevzusu da gerçek bence. ben de bi ara boşverin genetiği diyenlerdendim ama yok, bu kulübe böyle hocalar olmuyor. olmamalı da. böyle bi futbol oynayamaz fenerbahçe. oynayacaksa da kendi kendine bile gol atabilecek kalitede adamlar lazım. hem kaliteli hücumcu sayısı az hem de böyle bi oyun var. kabus gibi.
Yanılıyorsun kardeşim ama yaşının gençliğine veriyorum bunu da. Tarih sabrın sonu selamet örnekleryle dolu ama başta taraftar ve yönetim, her sene en ufak bir sallantıda tüm tuşlara basıyor. Bunun işe yaramadığını yıllardır görüyoruz ama sebat bizim toprakları terk edeli çok oluyor.

Ne olursa olsun yönetimin JM'nin arkasında durması lazım kontratı dolana kadar. Bunun dışında kendi adıma futbol eleştirisi yapmak istemiyorum zira saha dışı malum.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #232 : 23 Ekim 2024, 11:08:29 »
Mourinho 10 sene kalıp 1 milyar dolar harcasa yine en fazla ikinci olur. Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir.

Kendi değerlerini ikinci gün kapının önüne koyup başarısız olacağı ilk günden belli adamlara sabır göstermek de Fenerbahçe'ye has.

Yarın İsmail hocayı getiririm. Ben gidene kadar takımın başındasın derim. Bir şansımız olur.

Yabancı gelecekse de Conte, Emery gibi hırslı ve belli bir yaşın altındaki, Portekizli olmayan hocalara kesenin ağzı açılmalı. Onlara sabır gösterirsen seni Avrupa şampiyonu bile yaparlar. Ama Mourinho mu kaldı. Herif yorumculuk yapıyordu.

15 maçtır aynı hataları yapan adama neyin sabrı.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2024, 11:10:54 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #233 : 23 Ekim 2024, 11:15:46 »
Maurinhonun yerlilere tavrını falan geçtim. El nesyri gibi bir kazığı klube nasıl sokar onu anlamıyorum. Bu tarz transferlerin alti araştırılmalı. Ciddiyim. Ayni Saras'in basketbolda yediği boklar gibi. İsteyip istemedikleri adamlar, tercihleri tam.bir felaket.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2024, 11:16:12 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #234 : 23 Ekim 2024, 11:31:52 »
Yanılıyorsun kardeşim ama yaşının gençliğine veriyorum bunu da. Tarih sabrın sonu selamet örnekleryle dolu ama başta taraftar ve yönetim, her sene en ufak bir sallantıda tüm tuşlara basıyor. Bunun işe yaramadığını yıllardır görüyoruz ama sebat bizim toprakları terk edeli çok oluyor.

Ne olursa olsun yönetimin JM'nin arkasında durması lazım kontratı dolana kadar. Bunun dışında kendi adıma futbol eleştirisi yapmak istemiyorum zira saha dışı malum.
abi benim mourinho ile ilgili düşüncem sadece buradaki 3 aylık performansından kaynaklansa zaten ben de bu cümleleri kurmaz ve gerçekten de yanılabilirdim. ama maalesef lig yapısında başarılı olması çok çok zor. roma’daki lig performansı falan gerçekten korkunçtu. herkes kadroyu kötü sanıyordu ama adamın elinde dybala, abraham, pellegrini, lukaku falan vardı. yani koskoca mourinho maalesef ezber bi oyun anlayışına sahip. bu anlayışın bize ve lige uyumuna girmiyorum tekrar. kupayı alırız belki ama onda da var mıyız yok muyuz belli değil. hem yönetim hem de hoca gitmeli bence. bizim için en doğrusu bu olur.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #235 : 23 Ekim 2024, 11:43:14 »
... Tarih sabrın sonu selamet örnekleryle dolu ama başta taraftar ve yönetim, her sene en ufak bir sallantıda tüm tuşlara basıyor. Bunun işe yaramadığını yıllardır görüyoruz ama sebat bizim toprakları terk edeli çok oluyor.

Ne olursa olsun yönetimin JM'nin arkasında durması lazım kontratı dolana kadar...

Yukarıdaki düşünceleriniz tamamen profesyonel ve kurumsal firmalar için geçerli ve ben de aynı düşüncedeyim. Bir ekibe güvenip de görev veriyorsan (çok çok anormal bir şeyler olmadıktan sonra) arkasında durup sabır göstermen lazım. Doğrusu budur.

Öbür taraftan taraftar gözüyle bakınca da eleştiri zorunlu hale geliyor. Kulüp tutup çuvalla para harcıyor, hocanın dediği adamlara dünyanın parasını verip getiriyorsa o zaman da taraftar bunun farkını görmek ister. Bakıyorsun takıma, oynadığı futbol, rakip karşısında kurduğu baskı ve kazanır inancı sıfır.

Biraz politik olacak ama kim ne dese haklı.
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2024, 11:44:14 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #236 : 23 Ekim 2024, 14:06:56 »
Rıdvan, Oğuz ve Aykut Haber Türk'e çıkmış, 2 saatin üzerinde bir program. İsteyen boomer falan diyebilir de gözlerim dolu dolu izledim. Aykut Kocaman'ın Ana akım medya ve sosyal medya ile ilgili cümleleri çok önemli. Herkesin kulak vermesi gerek. Manipülasyon ve algı yönetiminin 3 Temmuz sürecinin başaramadığı şeyi başardığını dile getirdi.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, Aykut gelsin falan demiyorum. Kendisi de bunu ifade etmedi. Şu cümlesi çok önemli ama:

"Sorun benim o mevkilere layık olup olmamam, oraları hak ediyor olup olmamam değil. Gerek Fenerbahçe ve gerekse milli takım hocalığı için "ismimin seçenek olarak dahi zikredilmesi bir durumdur ve bu durum Fenerbahçe camiasının bölünmüşlüğü ile de yakından ilişkilidir."

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #237 : 23 Ekim 2024, 18:22:33 »
Mourinho'nun demeçlere bakınca klasik üstten bakan ve küçümseyen tavırlar sergiliyor. Evet kardeşim senin yapamadığın 11 i biz yapıyoruz, senin göremediğini de biz görüyoruz. Sen kibirden burnunun ucunu göremiyorsun çünkü.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #238 : 23 Ekim 2024, 18:27:09 »
Mourinho'nun demeçlere bakınca klasik üstten bakan ve küçümseyen tavırlar sergiliyor. Evet kardeşim senin yapamadığın 11 i biz yapıyoruz, senin göremediğini de biz görüyoruz. Sen kibirden burnunun ucunu göremiyorsun çünkü.
demiş ya gazeteleri okuyup kadroyu yapacağım diye.. orda cevap vereceksin aslında türkçeyi tercümanlık günlerinizde mi öğrendiniz diye. sana bu kadar yukardan bakan adam bunu hak ediyor çünkü.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #239 : 24 Ekim 2024, 23:39:09 »
Hiçbir çalışma ortamında sektör ne olursa olsun bu kadar mobbing altında kimsenin başarılı olmak imkanı yok. Kimseye kredi tanımıyoruz. Kredi tanımak kovmamak değil. Şartsız koşulsuz belli bir süre desteklemek. Kim geldiyse her şey hemen mükemmel olsun istiyoruz, hemen bi ışık görmek istiyoruz. Manchester United, Ajax gibi de bunun örnekleri var. Fakat bizimki 10 küsür yıllık bir kanser artık...