Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 13216 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #345 : 03 Aralık 2024, 15:30:25 »
Mourinho'nun tarzını biliyorduk. İlk haftalarda ben de dedim ''Mou eleştirilemez diye bir şey yok'' diye ama dünkü maçın 2.yarısı için Mou'yu eleştirmek haksızlık olur. Çok yorucu bir Prag deplasmanından sonra Antep gibi eli ayağı düzgün, GS'li hocaya sâhip direnç gösteren bir takıma karşı 2.yarı yapılması gereken her şeyi yaptık. Takım Antep'i yarı sahasına gömdü, sağlı sollu her şeyi denedik. Nasıl ki ilk yarıda Antep'in gol atacağını hissettiysek, 2.yarıda bizim de golü bulacağımızı hissettim ben, bir yerde gelecekti o gol. Değişiklikler de doğruydu.

Mou tamâmen sonuç odaklı gitmeye devam ediyor. Tamam eleştirmeyelim demiyorum, hatta her hafta ''Geçen sezon çok daha iyi oynuyorduk'' diye de belirtelim ama tüm bunlar destek olmaya engel değil. Şu an bir savaş içindeyiz, en çok ihtiyacımız olan bu savaşta kenetlenmek, tek yumruk olmak.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 15:30:53 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #346 : 03 Aralık 2024, 16:48:00 »
Mourinho'nun tarzını biliyorduk. İlk haftalarda ben de dedim ''Mou eleştirilemez diye bir şey yok'' diye ama dünkü maçın 2.yarısı için Mou'yu eleştirmek haksızlık olur. Çok yorucu bir Prag deplasmanından sonra Antep gibi eli ayağı düzgün, GS'li hocaya sâhip direnç gösteren bir takıma karşı 2.yarı yapılması gereken her şeyi yaptık. Takım Antep'i yarı sahasına gömdü, sağlı sollu her şeyi denedik. Nasıl ki ilk yarıda Antep'in gol atacağını hissettiysek, 2.yarıda bizim de golü bulacağımızı hissettim ben, bir yerde gelecekti o gol. Değişiklikler de doğruydu.

Mou tamâmen sonuç odaklı gitmeye devam ediyor. Tamam eleştirmeyelim demiyorum, hatta her hafta ''Geçen sezon çok daha iyi oynuyorduk'' diye de belirtelim ama tüm bunlar destek olmaya engel değil. Şu an bir savaş içindeyiz, en çok ihtiyacımız olan bu savaşta kenetlenmek, tek yumruk olmak.

Abi ben ikinci yarı için eleştirmiyorum, ilk yarı için eleştiriyorum. Çünkü bu takımın sıkıntısı bu. Kapanıyor ama gol yiyor. Kapanmadığında çok daha efektif bir takım. Yiyeceksek kontradan yakalanıp yiyelim yani razıyım ben. Maç 1-1 olmasa aynı top oynanmaya devam edecek ve belki 80'de yiyip golü çıkaramayacaktık.

Bu takım bu kafayla defalarca daha puan kaybeder. Yoksa daha iyi oynayacak kapasite var, gözlerim kanıyor bu takım öndeyken. Kayseri, Göztepe, Samsun, Antep... Öndeyken bu zavallı takımlara karşı bile mahkum oynadık, Kayseri'ye kontradan atamasak belki orada bile 3-0'dan yakalanacaktık.

Bilmiyorum. Benim tenkit ettiğim bu. Yoksa ikinci yarı takım çok daha iyiydi elbette.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #347 : 03 Aralık 2024, 17:01:41 »
Rahat maç yok bize. Becao'nun korner golü olmasa basi kesik tavuk gibiydik sahada.Her maci bu kadar zora sokmaya ne gerek var. Haftaya besiktasli ibneler durup durup bize patlamaz inşallah.

Bizim tribünlerin kaşınmasıydı bir yerleri iyiydi. Nedir amaçları, ne diye bu işlere girişirler anlamak mümkün değil...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #348 : 03 Aralık 2024, 17:02:37 »
Nasıl ıkınıyor takım şimdi. Ulan Mourinho, yatacak yerin yok vatan haini köpek.

Bu ne şimdi?

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #349 : 03 Aralık 2024, 17:13:38 »
Bizim tribünlerin kaşınmasıydı bir yerleri iyiydi. Nedir amaçları, ne diye bu işlere girişirler anlamak mümkün değil...
ne yapmış tribün?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #350 : 03 Aralık 2024, 18:00:05 »
Bu ne şimdi?

Hain Portekizliye hak ettiği ayarı vermişim abi
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 18:00:25 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #351 : 03 Aralık 2024, 18:00:56 »
ne yapmış tribün?

Beşiktaş'a sövdüler ya onu diyordur, onu da yapmıycaz abime göre.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #352 : 03 Aralık 2024, 18:03:37 »
Hain Portekizliye hak ettiği ayarı vermişim abi
Bu hakaretleri biraz kısman gerekiyor. Genel olarak fazla karışmamaya çalışıyoruz zira biz bize bi ortam burası ama takımın hocasına edilecek hakaretin de bir sınırı olmalı. Adam neden hain oluyor durduk yere?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #353 : 03 Aralık 2024, 18:12:39 »
Bu hakaretleri biraz kısman gerekiyor. Genel olarak fazla karışmamaya çalışıyoruz zira biz bize bi ortam burası ama takımın hocasına edilecek hakaretin de bir sınırı olmalı. Adam neden hain oluyor durduk yere?

Tamam reis toplanın benim mesajların başına hepiniz birlikte, bir ben yazıyorum bu forumda çünkü. Fazla uzatıyorsunuz hepiniz bu mevzuları.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #354 : 03 Aralık 2024, 18:16:59 »
Beşiktaş'a sövdüler ya onu diyordur, onu da yapmıycaz abime göre.

Her şeyin yeri zamanı var. Herifler zaten ateş püskürüyor, patlayacak yer arıyor. Gidersin deplasmanda vurursun kafalarına geçen yılki gibi, ondan sonra küfür mü ediyorsun dalga mı geçiyorsun ne yaparsan yap. Zaten sallana sallana gidiyoruz, fark 3 puana inmiş, galip dönmen gerekiyor, ekstra motivasyon  yaratıyorsun heriflere.

Aynı boku Beşiktaş seyircisi yedi 5-6 yıl kadar önce 3-0 iken başladılar "Fenerbahçe kümeye" diye, gereken cevap verildi sahada.

Olay ağbi meselesi falan değil, akıl baştadır, yaşta değil. Bir kez de yazdığımızı mantık süzgecinden geçirip okuyun yahu. Sanki Beşiktaş sevdalısıyız...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #355 : 03 Aralık 2024, 18:20:01 »
Her şeyin yeri zamanı var. Herifler zaten ateş püskürüyor, patlayacak yer arıyor. Gidersin deplasmanda vurursun kafalarına geçen yılki gibi, ondan sonra küfür mü ediyorsun dalga mı geçiyorsun ne yaparsan yap. Zaten sallana sallana gidiyoruz, fark 3 puana inmiş, galip dönmen gerekiyor, ekstra motivasyon  yaratıyorsun heriflere.

Aynı boku Beşiktaş seyircisi yedi 5-6 yıl kadar önce 3-0 iken başladılar "Fenerbahçe kümeye" diye, gereken cevap verildi sahada.

Olay ağbi meselesi falan değil, akıl baştadır, yaşta değil. Bir kez de yazdığımızı mantık süzgecinden geçirip okuyun yahu. Sanki Beşiktaş sevdalısıyız...

Yaw abi Rafa Silva'nın da çok umurundadır Süleyman Seba. Primi verir motive ederler sövmesen de merak etme.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #356 : 03 Aralık 2024, 18:26:58 »

Son 3-5 yılda moda oldu bu mecrada da, -ki burada daha önceleri yoktu bu türden şeyler- sinirlendiği veya eleştirmek istediği birisini pejoratif bir anlam dahilinde milliyeti-uyruğu ile işaret etmek. Portekizli, İtalyan ya da Yunan gibi... Yetmiyor, bir de yanına ajan, vatan haini falan gibi sıfatlar izafe ediliyor.

Empati yapmak çok zor sanırım. Mesela kötü gününde olduğu bir maçtan sonra Arda için yazılsa, çizilse "Türk sahada döküldü" gibilerinden, ne hissederler acaba. İnsanları birey olarak görüp o minvalde eleştirmek çok zor heralde...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #357 : 03 Aralık 2024, 18:29:58 »
Yaw abi Rafa Silva'nın da çok umurundadır Süleyman Seba. Primi verir motive ederler sövmesen de merak etme.

Ben de Rafa Silva'yı kastetmiştim zaten... Geçen akşam gördük, yıllar sonra çıktı bir Fenerbahçe çocuğu, analarına söver gibi de fırlattı topu GS kulübesine...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #358 : 03 Aralık 2024, 18:31:22 »

Son 3-5 yılda moda oldu bu mecrada da, -ki burada daha önceleri yoktu bu türden şeyler- sinirlendiği veya eleştirmek istediği birisini pejoratif bir anlam dahilinde milliyeti-uyruğu ile işaret etmek. Portekizli, İtalyan ya da Yunan gibi... Yetmiyor, bir de yanına ajan, vatan haini falan gibi sıfatlar izafe ediliyor.

Empati yapmak çok zor sanırım. Mesela kötü gününde olduğu bir maçtan sonra Arda için yazılsa, çizilse "Türk sahada döküldü" gibilerinden, ne hissederler acaba. İnsanları birey olarak görüp o minvalde eleştirmek çok zor heralde...

Özür dilerim.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #359 : 03 Aralık 2024, 18:32:44 »
Ben de Rafa Silva'yı kastetmiştim zaten... Geçen akşam gördük, yıllar sonra çıktı bir Fenerbahçe çocuğu, analarına söver gibi de fırlattı topu GS kulübesine...

Dediğin şey mantıklı değil üstad, kusura bakma. Necip Uysal motive olup bizi yenerse zaten yapacak bir şey yok. Necip sövmesen de motive olur, Rafa sövsen de motive olmaz para yoksa.

Oyuncuyu para ve prim oynatır.
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 18:32:54 Gönderen: Maldonado »