Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 13212 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #360 : 03 Aralık 2024, 18:59:05 »
Dediğin şey mantıklı değil üstad, kusura bakma. Necip Uysal motive olup bizi yenerse zaten yapacak bir şey yok. Necip sövmesen de motive olur, Rafa sövsen de motive olmaz para yoksa.

Oyuncuyu para ve prim oynatır.

Bu kadar basit yani? Öz saygı, insan psikolojisi ve benzerleri etken değil yani! Ben uyarımı yapayım da siz ısrarla yapılanın edilenin yanlış bir tutum olmadığını savunun yine:

“Rıza Efendi 2 Ekmek 1 Süt”  şeklinde bir pankart açmıştı bazı zerzekler. 3-4 bitmişti maç. Tişörtünü yaptırdılar gözümüze gözümüze sokmak için... Nazarımda Fenerbahçe tribün tarihinin en rezil, en akıl dışı hadisesidir hala.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #361 : 05 Aralık 2024, 08:54:14 »
Bu kadar basit yani? Öz saygı, insan psikolojisi ve benzerleri etken değil yani! Ben uyarımı yapayım da siz ısrarla yapılanın edilenin yanlış bir tutum olmadığını savunun yine:

“Rıza Efendi 2 Ekmek 1 Süt”  şeklinde bir pankart açmıştı bazı zerzekler. 3-4 bitmişti maç. Tişörtünü yaptırdılar gözümüze gözümüze sokmak için... Nazarımda Fenerbahçe tribün tarihinin en rezil, en akıl dışı hadisesidir hala.

Katiliyorum.... uzucu bir pankartti...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #362 : 05 Aralık 2024, 12:24:10 »

çok haklısnı uyuyan devi uyandırmak bu basket maçlarında da gergine çok yapıyoruz adamı motive ediyoruz resmen

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #363 : 05 Aralık 2024, 15:31:55 »
Efes'in son şampiyon olduğu itoudisli sene de bu saçma davranış eseri bence

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #364 : 05 Aralık 2024, 16:34:27 »
Rıza Efendi iki ekmek bir süt pankartı zaten edepsizce, her derbiden önce rakibe sövülmesiyle alâkası yok ama. Beşiktaşlılar da bize küfür ediyor, biz de motive olalım o zaman, ne bileyim. Türkiye'deki futbol atmosferi böyle ve herkes için böyle. Sanki ilk defa küfür işitmiş gibi...

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #365 : 05 Aralık 2024, 21:59:43 »

Pa kartın ne kadar basit, çiğ, seviyesiz, saygısız vs olduğu konusunda aklı başında kimse itiraz etmez zaten.
Ama benim bu konuda aklıma gelen bir olay daha var, zamanın 90 dakika isimli programında kendi takımının bize istinaden açtığı “hepiniz orospu çocuğusunuz” pankartı dururken bu 2 ekmek pankartını Türk spor tarihinin en aşağılık pankartıdır diye haftalarca aleyhimize kullanması…

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #366 : 06 Aralık 2024, 17:25:56 »
Pa kartın ne kadar basit, çiğ, seviyesiz, saygısız vs olduğu konusunda aklı başında kimse itiraz etmez zaten.
Ama benim bu konuda aklıma gelen bir olay daha var, zamanın 90 dakika isimli programında kendi takımının bize istinaden açtığı “hepiniz orospu çocuğusunuz” pankartı dururken bu 2 ekmek pankartını Türk spor tarihinin en aşağılık pankartıdır diye haftalarca aleyhimize kullanması…

Dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyor iş... Karşında manipülasyon hususunda uzmanlaşmış bir yapı var:

Burak Ceylan (2016), Türkiye'de Futbol, Siyaset ve Medya İlişkisi: 3 Temmuz 2011 Şike Operasyonu Haberlerine Eleştirel Bir Yaklaşım, Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, Erzurum.

Tez erişime açık. PDF versiyonu Yök-Tez'den indirilebilir. Tez No: 459793

https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMerkezi/tarama.jsp

Bir diğer tez:

Mehmet Kamil Yücesan (2015) 3 TEMMUZ 2011 SÜRECİNDE KRİZ HABERCİLİĞİ VE FUTBOL KULÜPLERİNE ETKİSİ, MARMARA ÜNV. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GAZETECİLİK ANABİLĠM DALI GENEL GAZETECİLİK BİLİM DALI
Tez No: 381708

Bu ikinci tezin 128. sayfasında yer alan bir bölümü paylaşayım. Sayfanın ortasından bir cümle ama isteyenler işaret ettiğim sayfadan tamamını okuyabilirler. Aynen yazıyorum:

"Yüksek derecede yanlılık taşıyan sözcüklerin kullanım açısından bakıldığında cumhuriyet Gazetesi %61,27, Posta gazetesi %61,97 ve Zama gazetesi 55,48 olarak yer almıştır."

Cumhuriyet ve Zam an... Bu iki gazetede çalışanlar normalde aynı masada oturup sakin sakin bir şey konuşamazlar... Birbirine benzemezi bir araya getiriyor Fenerbahçe...
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2024, 18:02:11 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #367 : 06 Aralık 2024, 21:01:04 »
Mhy yok diyorlar sakatmış 2-3 maç oynuyor ya cezalı yada sakat oluyor çözemedi şu sorunu bu saaten sonrada zor

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #368 : 06 Aralık 2024, 21:29:26 »
Bundan sonra Fenerbahçe'nin herhangi bir unsuru hainlikle, YAPI olmakla vs. suçlndığında mesajları sileceğim gördüğüm anda. Alıntılı mesajları ve devam eden konuşmaları da sileceğim, herkesin haberi olsun.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #369 : 07 Aralık 2024, 13:33:00 »
Bugün de başımızdaki PORTEKİZLİ, Becao Djiku yerine Samet ile filan çıkıp defansı bu kadar dandik bir takıma karşı otobüsü çekerse, onu getiren ile birlikte, adeta kulüpte darbe yapılarak gönderilmeli. Ben bunu bilir bunu söylerim. Sonra demedi demeyin. Bu Beşiktaş'ın üstüne her gidişimiz gol olur. Kontra montra diye tırsarsak maç da 1-1 biterse asliye cezada yargılanırım maç sonu.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #370 : 07 Aralık 2024, 18:15:16 »
Mert ve Samet ilk 11, Becao ve Osayi yok.

Dur bakalım, hele sen bir sıç bak ben neler diyorum.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #371 : 07 Aralık 2024, 18:17:06 »
Bugün de başımızdaki PORTEKİZLİ, Becao Djiku yerine Samet ile filan çıkıp defansı bu kadar dandik bir takıma karşı otobüsü çekerse, onu getiren ile birlikte, adeta kulüpte darbe yapılarak gönderilmeli. Ben bunu bilir bunu söylerim. Sonra demedi demeyin. Bu Beşiktaş'ın üstüne her gidişimiz gol olur. Kontra montra diye tırsarsak maç da 1-1 biterse asliye cezada yargılanırım maç sonu.

"Başımızdaki PORTEKİZLİ, BREZİLYALI Becao GANALI Djiku yerine TÜRK Samet..." şeklinde yazarsanız çok daha fazla ilgi çekebilirsiniz...

"Demedi demeyin" nedir? Dert ne, Fenerbahçe'nin başarısı mı yoksa yazıp çizdiklerimizin haklı çıkması mı? Fenerbahçe başarılı olsun, her yazdığım yanlış çıksın...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #372 : 07 Aralık 2024, 18:41:19 »
"Başımızdaki PORTEKİZLİ, BREZİLYALI Becao GANALI Djiku yerine TÜRK Samet..." şeklinde yazarsanız çok daha fazla ilgi çekebilirsiniz...

"Demedi demeyin" nedir? Dert ne, Fenerbahçe'nin başarısı mı yoksa yazıp çizdiklerimizin haklı çıkması mı? Fenerbahçe başarılı olsun, her yazdığım yanlış çıksın...

Öneri için Teşekkürler Türk ağbim, deneyeceğim sonraki mesajlarda.

Valla haklı çıkmaktan sıkıldım ben Fener özelinde. Keşke hiç çıkmasam.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2024, 18:41:56 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #373 : 07 Aralık 2024, 18:51:33 »
Osayi yerine Mert'le başlaması facia.
Becao da olmalıydı.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #374 : 07 Aralık 2024, 19:15:03 »
Olamaz böyle bir şey ya öyle şeyler başımıza geliyor ki her defasında bu başkasının başına gelir miydi diye düşündürüyor