Rakibe çıkmayan en az 2 kırmızı kart, verilmeyen 2 penaltı. Rakibin de golü verilmedi. Totalde zararlı çıkan yine biz.
İlk yarı oyun berbat, 2.yarı bir sürü pozisyon ve beceriksizlik. Oyuncu performansları için hangi oyuncudan başlasam bilemedim, kimin ne yaptığı belli değil.
YAPI var - yok tartışması bağlamında yazmıyorum, Maldonado okuyacaksa bu minvalde algılamasın.
Oturdum, erinmedim Fırat Aydınus ve Murat Kosova'nın pozisyonları tek tek konuştukları 40 küsür dakikalık programı izledim. Aşağıdaki yazacaklarım kendi görüşlerim değil, onların tespitlerini paylaşıyorum:
Ahmet Kutucu, 2 sarı kart görmesi lazım, bir tane gösterilmiş.
İrfan Can Kahveci, 2 sarı kart görmesi lazım, hiç gösterilmemiş.
Fenerbahçe'nin golü öncesi faul var ama kısa süreliğine de olsa top Ahmet Kutucu'nun kontrolüne geçtiği için VAR müdahale edemezmiş.
EN FECAAT HUSUS BU,
Melih Kabasakal'ın maç içerisinde BEŞ DEFA SARI KART GÖRMESİ LAZIM, tek bir sarı kart dahi gösterilmemiş.
Tadic'in ortas pozisyonunda elle müdahale var, penaltı verilmemiş. Fırat Aydınus bu noktada bir hususun altını çizdi ki, cidden dikkate değer,
"VAR'ın başındakiler futbolcular itiraz etmezlerse pozisyonları tekrar izlemiyorlar demek ki" dedi.
Bu penaltının verilmemesinden daha büyük skandal dedi.
Eyüp'ün verilmeyen golünde faul yok diyor.
Yine Eyüp'ün penaltı beklediği pozisyonda bir şey yok dedi.
Osayi-Caner pozisyonuna da temiz dedi.
Bizim kırmızı kart beklediğimiz bir diğer pozisyona da (Szymanski) sadece faul dedi.
Hülasa Türkiye'deki futbol bu. Şu hengamede cidden başarılı olsan ne olmasan ne. Yahu 5 tane sarı kart görmesi gereken adamın tek bir sarı kart dahi görmemesi ne demek! Bu 5 pozisyonun 4'ü Fred'e karşı. Fred yediği tekmeler yüzünden götünün üzerinden kalkamadı ki top oynasın.
Sokayım bu tür futbol ortamına. Şu hale gelmesinde kimin emeği geçtiyse Allah belasını versin...