Jose Mourinho: Bugün stadyuma gelenlerin mutlu şekilde evine gittiğini düşünüyorum. Düzgün bir maç oldu. Çünkü burada bazı maçların senaryosu önceden yazılmış oluyor.
Karı gibi konuşmaktan başka ne bilirsin? Evet, karı gibi. He for She'ye de karşıyım.
Kardeşim, çık de ki Mourinho kötü bir hoca ve altını sağlam argümanla doldur. Yok yabancı, yok karı gibi vesaire cümlelerle haklı olabileceğin yorumların bile altını kendi kendine oyuyorsun.
Her şeyin bir üslubu adabı var. Kadına saygıyı he for she'ye indirgemek de, ne bileyim, tuhaf kaçıyor biraz. Kadınların nazarında bir değeri olmadığı çıkarımını yapıyorum. Aslında bu çıkarımı yapan ben değilim, yazdığın ve çizdiklerinle bu çıkarımı yaptıran bizzat sensin. Fakat buradaki herkes senin gibi değil. Beni bir kadın doğurdu, eşim de bir kadın. Onun için yavaş gel biraz...
Ben de İsmail Kartal'ın kalmasından yanaydım. Maalesef yanlış bir karar aldılar, sıçıp sıvadılar, sil baştan yaptılar, ceremesini çekiyoruz. Öte yandan şu an itibariyle hocan Mourinho ve yapacak bir şey yok. Ya getirmeyeceksin Mourinho'yu, getireceksen de sabredeceksin. Real Madrid yönetimi hiç mi anlamıyordu futboldan. İlk senesinde 5 tane yedi en büyük rakibinden, madara oldu. Sabrettiler, ardından ise Barcelona dominasyonunu kırdı herif. Kov gönder, yenisini getir, nereye kadar? Seneye de yeni gelen hocaya sallayacaksın burada.
Ben ve benim gibiler Ali Koç'u yaptığı saçmalıklar ve beceriksiliği yüzünden eleştiriyor. Gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla senin karşıtlığın sadece başarısızlığı ile ilgili değil. Dünya görüşünle ilgili bir kin besliyorsun.