Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 23563 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #525 : 13 Ocak 2025, 21:58:59 »
yüzüne gelmiyor bile eli

Kolu geliyor.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #526 : 13 Ocak 2025, 22:15:42 »
Gerçekleri söylüyorum. İşinize gelmiyorsa orasını bilemem. Ben GS'liysem senin baban bile GS'lidir muhtemelen.
Aynen öyledir.
Mourinho başarısız olsun diye burada bir yerlerini yırtıyorsun. Çok komik duruyor benden söylemesi. Belki de kişilerden ziyade Fenerbahçe'yi desteklesen nasıl olur?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #527 : 13 Ocak 2025, 22:18:16 »
Aynen öyledir.
Mourinho başarısız olsun diye burada bir yerlerini yırtıyorsun. Çok komik duruyor benden söylemesi. Belki de kişilerden ziyade Fenerbahçe'yi desteklesen nasıl olur?

Yoo hiçbir yerimi yırttığım, hiçbir şey yaptığım yok.

Mourinho zaten başarısız olacak. Çünkü kibir abidesi bir yabancı antrenör. Ben destekleyeyim veya desteklemeyeyim. Zaten sebep olduğu rezaletler de ortada. Daha da büyüklerini yapacak, rahat olun. Çünkü hesap soran yok. Yapı deyip The Sun gazetesine haber oluyor ya, o büyük camiamıza yeter, ne yapacağız kupayı filan.

Kostic adamın ağzına koluyla vurdu, pozisyon penaltı dedim diye de gülecekseniz gülün ayrıca.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2025, 22:19:23 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #528 : 13 Ocak 2025, 22:28:19 »
Jose Mourinho: Bugün stadyuma gelenlerin mutlu şekilde evine gittiğini düşünüyorum. Düzgün bir maç oldu. Çünkü burada bazı maçların senaryosu önceden yazılmış oluyor.

Karı gibi konuşmaktan başka ne bilirsin? Evet, karı gibi. He for She'ye de karşıyım.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #529 : 13 Ocak 2025, 23:23:00 »
Jose Mourinho: Bugün stadyuma gelenlerin mutlu şekilde evine gittiğini düşünüyorum. Düzgün bir maç oldu. Çünkü burada bazı maçların senaryosu önceden yazılmış oluyor.

Karı gibi konuşmaktan başka ne bilirsin? Evet, karı gibi. He for She'ye de karşıyım.

Kardeşim, çık de ki Mourinho kötü bir hoca ve altını sağlam argümanla doldur. Yok yabancı, yok karı gibi vesaire cümlelerle  haklı olabileceğin yorumların bile altını kendi kendine oyuyorsun.

Her şeyin bir üslubu adabı var.  Kadına saygıyı he for she'ye indirgemek de, ne bileyim, tuhaf kaçıyor biraz.  Kadınların nazarında bir değeri olmadığı çıkarımını yapıyorum. Aslında bu çıkarımı yapan ben değilim, yazdığın ve çizdiklerinle bu çıkarımı yaptıran bizzat sensin. Fakat buradaki herkes senin gibi değil.  Beni bir kadın doğurdu, eşim de bir kadın. Onun için yavaş gel biraz...

Ben de İsmail Kartal'ın kalmasından yanaydım. Maalesef yanlış bir karar aldılar, sıçıp sıvadılar, sil baştan yaptılar, ceremesini çekiyoruz. Öte yandan şu an itibariyle hocan Mourinho ve yapacak bir şey yok.  Ya getirmeyeceksin Mourinho'yu, getireceksen de sabredeceksin. Real Madrid yönetimi hiç mi anlamıyordu futboldan. İlk senesinde 5 tane yedi en büyük rakibinden, madara oldu. Sabrettiler, ardından ise Barcelona dominasyonunu kırdı herif. Kov gönder, yenisini getir, nereye kadar? Seneye de yeni gelen hocaya sallayacaksın burada.

Ben ve benim gibiler Ali Koç'u yaptığı saçmalıklar ve beceriksiliği yüzünden eleştiriyor. Gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla senin karşıtlığın sadece başarısızlığı ile ilgili değil. Dünya görüşünle ilgili bir kin besliyorsun.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #530 : 13 Ocak 2025, 23:51:03 »
Kardeşim, çık de ki Mourinho kötü bir hoca ve altını sağlam argümanla doldur. Yok yabancı, yok karı gibi vesaire cümlelerle  haklı olabileceğin yorumların bile altını kendi kendine oyuyorsun.

Her şeyin bir üslubu adabı var.  Kadına saygıyı he for she'ye indirgemek de, ne bileyim, tuhaf kaçıyor biraz.  Kadınların nazarında bir değeri olmadığı çıkarımını yapıyorum. Aslında bu çıkarımı yapan ben değilim, yazdığın ve çizdiklerinle bu çıkarımı yaptıran bizzat sensin. Fakat buradaki herkes senin gibi değil.  Beni bir kadın doğurdu, eşim de bir kadın. Onun için yavaş gel biraz...

Ben de İsmail Kartal'ın kalmasından yanaydım. Maalesef yanlış bir karar aldılar, sıçıp sıvadılar, sil baştan yaptılar, ceremesini çekiyoruz. Öte yandan şu an itibariyle hocan Mourinho ve yapacak bir şey yok.  Ya getirmeyeceksin Mourinho'yu, getireceksen de sabredeceksin. Real Madrid yönetimi hiç mi anlamıyordu futboldan. İlk senesinde 5 tane yedi en büyük rakibinden, madara oldu. Sabrettiler, ardından ise Barcelona dominasyonunu kırdı herif. Kov gönder, yenisini getir, nereye kadar? Seneye de yeni gelen hocaya sallayacaksın burada.

Ben ve benim gibiler Ali Koç'u yaptığı saçmalıklar ve beceriksiliği yüzünden eleştiriyor. Gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla senin karşıtlığın sadece başarısızlığı ile ilgili değil. Dünya görüşünle ilgili bir kin besliyorsun.

Jhsjdsad. Tamam.

Yalnız karı gibi konuşmak deyiminin kadınlara hürmetle ilgili de hiçbir şeyi yoktur. Manly deeds, womanlıy words diye bir deyim dahi var. Erkek adam iş yapar. Gerisi kadın işi, deyu.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2025, 23:53:50 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #531 : 13 Ocak 2025, 23:51:32 »

Oyuncusu ve hocasıyla güven problemi yaşayan, oyuncusu ve hocasıyla samimi bağ kuramayan, oyuncusu ve hocasını sözleşmesi için değil arma için savaşmaya ikna edemeyen, tribünlerde çoşkuyu ve neşeyi hakim kılamayan taraftar kim gelirse gelsin kim giderse gitsin kupasızlığa, başarısızlığa mahkumdur.

Sen ve senin gibiler (bknz: örnek:iyi zamanda şarkısını söyleyip, dilinden düşürmeyip kötü oynadığında İrfan'ı, Tadic'i ıslıklayan, algılarla aklını yok etmişler) benim bile Fenerbahçe'ye dair duyduğum coşkuyu ve heyecanı dizginliyorken ilk hatasında ıslıklanacağını bilerek sahaya çıkan profesyonel kontratlı personelden bu kadar aldığınız mücadele bile size fazla... Benim kafaya taktığım kısım şurada yaptığınız eleştiri veya o eleştirinin haklılığı-haksızlığı vs değil. İnandığınız ve büyüttüğünüz algılarınızın statta ıslıklamaya dönüşmesi, öyle ya da böyle kulübün en büyük sermayesi olan futbolcularla bizleri düşman etmesidir.

Kişiler hakkında nihai kanıya varabilmek içn önce bi salın da kulübün karar vericisi geri kalmış linç kültürünüz değil de hoca, yönetim, kaptan vs. olsun.
« Son Düzenleme: 13 Ocak 2025, 23:54:57 Gönderen: Av.Asım »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #532 : 13 Ocak 2025, 23:54:39 »
Oyuncusu ve hocasıyla güven problemi yaşayan, oyuncusu ve hocasıyla samimi bağ kuramayan, oyuncusu ve hocasını sözleşmesi için değil arma için savaşmaya ikna edemeyen, tribünlerde çoşkuyu ve neşeyi hakim kılamayan taraftar kim gelirse gelsin kim giderse gitsin kupasızlığa, başarısızlığa mahkumdur.

Sen ve senin gibiler (bknz: örnek:iyi zamanda şarkısını söyleyip, dilinden düşürmeyip kötü oynadığında İrfan'ı, Tadic'i ıslıklayan, algılarla aklını yok etmişler) benim bile Fenerbahçe'ye dair duyduğum coşkuyu ve heyecanı dizginliyorken ilk hatasında ıslıklanacağını bilerek sahaya çıkan profesyonel kontratlı personelden bu kadar aldığınız mücadele bile size fazla... Benim kafaya taktığım kısım şurada yaptığınız eleştiri veya o eleştirinin halılığı-haksızlığı vs değil. İnandığınız ve büyüttüğünüz algılarınızın statta ıslıklamaya dönüşmesi, öyle ya da böyle kulübün en büyük sermayesi olan futbolcularla bizleri düşman etmesidir.

Kişiler hakkında nihai kanıya varabilmek içn önce bi salın da kulübün karar vericisi geri kalmış linç kültürünüz değil de hoca, yönetim, kaptan vs. olsun.

Ben stada gitmiyorum ki. Kombinem var, gitmiyorum. 15.000 lira para verdim, gitmiyorum. Öyle bir kulüp işte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #533 : 14 Ocak 2025, 00:00:08 »
Jhsjdsad. Tamam.

Yalnız karı gibi konuşmak deyiminin kadınlara hürmetle ilgili de hiçbir şeyi yoktur. Manly deeds, womanlıy words diye bir deyim dahi var. Erkek adam iş yapar. Gerisi kadın işi, deyu.

Tamam o zaman herhangi bir ortamda - bu iş yeri olabilir ya da ne bileyim sosyal bir ortam - birisine kadınların önünde "karı gibi konuşma" de. Muhtemelen tepki olacaktır. O zaman onlara:

"Yalnız karı gibi konuşmak deyiminin kadınlara hürmetle ilgili de hiçbir şeyi yoktur. Manly deeds, womanlıy words diye bir deyim dahi var. Erkek adam iş yapar. Gerisi kadın işi, deyu"

açıklamasını yaparsın. Ben peşinen yazayım, açıklaman kınanmanı önlemeyecektir.

"Jhsjdsad" ibaresini anlayamadığım için bir cevap yazamıyorum.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #534 : 14 Ocak 2025, 00:08:19 »
yüzüne gelmiyor bile eli

Kolun temas ettiği nokta ile Konya oyuncusunun acı çekme numarası yaparak ellerini götürdüğü yerin alakası yok. Kol temasına penaltı çalınacaksa temasın olduğu her ikili mücadeleye faul çalınmalı o zaman.

Asıl dert başka. Klasik "yapı yok, başarısızlığın tek müsebbibi biziz" söylemine zemin oluşturmak. Velev ki penaltı diyelim, şu doğruculuğun yüzde birini göremedik Galatasaray maçları bağlamında.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #535 : 14 Ocak 2025, 01:24:31 »
Kosticin pozisyonu net penaltı, kostic dikkatsizce kolunu açarak yükselerek gelen oyuncuya vurmak suretiyle engelliyor ve ikinci sarıdan da atılması gerekiyormuş, hakem camiası da tam olarak hemfikir bu pozisyonda. Mou da boş yapmış öncesinde faul diyerek, rakip stoperin Tadic’ten aldığı top da temizmiş. Üstte dirsekle tadice temas etmesini söyleyenler de var savunmacının ama dirsekle vurmuyor, pozisyon icabı temas bence.

Ha 11 puan geride olmasak %1 milyon penaltıyı verir ve kostici atarlardı o işin ayrı bir tarafı tabi.

Bizim de 1 penaltı pozisyonumuz varmış 65 te bu arada, net şekilde rakibin kolu doğal konumda değil epey açık, bu konuda herkes hemfikir ama pozisyonun hemen öncesinde Kostic’e orta hakem faul verdiği için pozisyon kesiliyor, bence faul yok oldukça ucuz bir düdük, Aydınusa göre de yok ama Trio faul diyor artık ekranlara gelmeyen bir açıdan mı baktılar bilemiyorum kaldı ki trt veya özetlerde verilmedi bile nerdeyse bu pozisyon, üstünde durulmuyor ne hikmetse (!) haricinde de fahiş bir karar yok bence takip edebildiğim kadarıyla.
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2025, 02:00:57 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #536 : 14 Ocak 2025, 09:00:33 »
Tamam o zaman herhangi bir ortamda - bu iş yeri olabilir ya da ne bileyim sosyal bir ortam - birisine kadınların önünde "karı gibi konuşma" de. Muhtemelen tepki olacaktır. O zaman onlara:

"Yalnız karı gibi konuşmak deyiminin kadınlara hürmetle ilgili de hiçbir şeyi yoktur. Manly deeds, womanlıy words diye bir deyim dahi var. Erkek adam iş yapar. Gerisi kadın işi, deyu"

açıklamasını yaparsın. Ben peşinen yazayım, açıklaman kınanmanı önlemeyecektir.

"Jhsjdsad" ibaresini anlayamadığım için bir cevap yazamıyorum.

Yaptığım her geyiği ciddiye alıyorsun, anlayamadığın ibare ona bir gülme tepkisi.

İkincisi, her doğru şey her yerde de söylenmez, gerek yok.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #537 : 14 Ocak 2025, 09:16:25 »
Kosticin pozisyonu net penaltı, kostic dikkatsizce kolunu açarak yükselerek gelen oyuncuya vurmak suretiyle engelliyor ve ikinci sarıdan da atılması gerekiyormuş, hakem camiası da tam olarak hemfikir bu pozisyonda. Mou da boş yapmış öncesinde faul diyerek, rakip stoperin Tadic’ten aldığı top da temizmiş. Üstte dirsekle tadice temas etmesini söyleyenler de var savunmacının ama dirsekle vurmuyor, pozisyon icabı temas bence.

Ha 11 puan geride olmasak %1 milyon penaltıyı verir ve kostici atarlardı o işin ayrı bir tarafı tabi.

Bizim de 1 penaltı pozisyonumuz varmış 65 te bu arada, net şekilde rakibin kolu doğal konumda değil epey açık, bu konuda herkes hemfikir ama pozisyonun hemen öncesinde Kostic’e orta hakem faul verdiği için pozisyon kesiliyor, bence faul yok oldukça ucuz bir düdük, Aydınusa göre de yok ama Trio faul diyor artık ekranlara gelmeyen bir açıdan mı baktılar bilemiyorum kaldı ki trt veya özetlerde verilmedi bile nerdeyse bu pozisyon, üstünde durulmuyor ne hikmetse (!) haricinde de fahiş bir karar yok bence takip edebildiğim kadarıyla.

Kola çarpmayı ben de gördüm ama bana faul var gibi gelmişti açıkçası. Kostic itiyordu adamı.

Oosterwolde'ye laf söylüyordum eli kolu durmuyor, sakar diye, bu Kostic ondan da beter. Her pozisyonu tehlike.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #538 : 14 Ocak 2025, 09:55:37 »
11 puan geriye düşmüşüz. Aaaa bakın Fenerbahçe lehine de hakem hatası oluyor diye algı yaratıyorlar. Penaltı olsa bile atı alan üsküdar'ı geçmiş. Be orospu çocukları Fener 11 puan geride değil de mesela 2 puan önde olsaydı o penaltı verilir miydi verilmez miydi? Kaldı ki gsnin her maçında eller kollar ayaklar hiç durmuyor. Olay sadece ceza sahası içinde olup olmamasına bağlı değil maçın her anında yaptıkları hareketlere göre almadıkları sarı- kırmızı onlarca kart var.
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2025, 09:55:59 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı libertafb

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #539 : 14 Ocak 2025, 11:29:57 »
Özellikle ic saha maclarinda konuk takima atak yapma sansi bile vermiyorlar. Onlara yapilan her temas faul, rakibi yaka paca indir devam. Tüm ic saha maclari böyle.