Bu takımdan bir şey beklememek gerek.
Takımda ayağa pas yapabilecek kalitede sınırlı futbolcu var. GS'ye bak, adamlarda herkes tek pası çok net yapıyor ve rakibi kendi sahalarında boğuyor. Bizim ben bu sene bir kere bile rakibi boğduğumuzu görmedim, sıradan vasat 2000'lerde modası geçmiş bir futbol anlayışıyla her maç daha çok sinir hastası oluyoruz.
Ben bundan sonra ne bu şubeyi takip ederim ne de ciddiye alırım. GS 30 şampiyonluğa ulaşır zaten bu gidişle, bunlarda mucize olursa 1-2 tane şampiyonluk alabilirler.
Reziller, kaybettikleri takım vasat bile değil, direkt berbat bir ekip ama bunlar onlardan da kötüler.
Benim için bugün Fenerbahçe futbolu bitti, Ali Koç gidene kadar da bu branşı takip bile etmem. GS hakediyor valla peş peşe 10 15 kere şampiyon olmayı. Önce nasıl kadro kurulur öğrenin, ondan sonra hesap sormaya başlarsınız. 50 yaşındaki Dzeko, ayaksız En Nesyri, kalas Fred, Amrabat ve hayalet üçlüsüyle herkese Allah sabır versin. Benden bu kadar.
Hayatımda ilk kez Fenerbahçe futbolu midemi bulandırıyor, takip edemeyeceğim kadar mide bulandırıcı oynuyorlar.