Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Cumhurbaşkanlığı Kupası  (Okunma sayısı 2319 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Cumhurbaşkanlığı Kupası
« Yanıtla #75 : 30 Eylül 2024, 01:56:20 »
Eskiden olsa uyku girmezdi gözüme. Ama artık yıllar kaşar etti benim gibileri, devre sonunda hissettim olacakları. Hatta izlememek için kalktım yemek falan yaptım. Ama nafile,  göz kayıyor işte.

İlk devrenin sonu - sadece kaçan turnike değil, son iki 40'daki bütün tercihler - gibi müthiş bir final oldu. Ha suç Wilbekin de mi? Değil. Ona güvenende... Menejerinden kenar yönetimine kadar.

Kritik maçların kritik dakikalarında hep aynı terane... Ya Wilbekin'in saçma sapan zorlamaları veya bugünkü gibi sıvaması ya da Guduric'in en son yapılacak işi yapmaya kalkışması. Ama 1 almazsan adam gibi Guduric ne yapsın, ya da Wilbekin.

Belli ki kadın basketbol dışında her branşta fecaat bir sezon bekliyor bizi... Her yerde dünyanın parası harcanıyor ama önemli pozisyonlar eksik bırakılıyor. Basketbolda 1-5 numara, kadın voleybolda pasör-orta, futbolda tek vuruşta bitiren bir santrafor...

Son 6 senedir kadın basketbol dışında iddialı bir branşımız yok zaten, ki onlar da iki sene öncesine kadar kanser ediyordu.

Sorumlusu belli...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #76 : 30 Eylül 2024, 15:12:04 »
Son 6 senedir kadın basketbol dışında iddialı bir branşımız yok zaten, ki onlar da iki sene öncesine kadar kanser ediyordu.

Sorumlusu belli...

Geçtiğimiz yıl kadın voleybol ve erkek basketbol ikişer kupa ile kapattı sezonu. Bu sene çok zor demek istedim.

Sorumlusu belli ona ne şüphe. Velakin sadece kendi oyu ile gelmedi. Düğün bayram yapıldı seçildiği gün...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #77 : 30 Eylül 2024, 15:26:44 »
Geçtiğimiz yıl kadın voleybol ve erkek basketbol ikişer kupa ile kapattı sezonu. Bu sene çok zor demek istedim.

Sorumlusu belli ona ne şüphe. Velakin sadece kendi oyu ile gelmedi. Düğün bayram yapıldı seçildiği gün...

Yine kapatabilirler ama Avrupa'da başarı olmadıkça bu şubeler artık misyonlarını yerine getiremiyor demektir.

Kadın basketbol, kadın voleybol ve erkek basketbol şubelerinin amacı, her kupayı almaktır, Avrupa dahil. Bütçeleri ona göre, hedefleri ona göre. Hedef Avrupa şampiyonluğu deyip ölü Boban alırsan ve Cumhurbaşkanlığı kupasını, Şampiyonlar kupasını ezeli rakiplerine kaybedersen, başarısızsın demektir.

Erkek basketbol Avrupa'da her sene F4 oynamalı ve favori takımlardan birisi olmalı. Şampiyon olur, olmaz. Ama öyle geçen seneki gibi "ne işim var burada" havalarında olursa, başarısız ve kötü bir takım demektir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #78 : 30 Eylül 2024, 20:50:30 »
Yine kapatabilirler ama Avrupa'da başarı olmadıkça bu şubeler artık misyonlarını yerine getiremiyor demektir.

Kadın basketbol, kadın voleybol ve erkek basketbol şubelerinin amacı, her kupayı almaktır, Avrupa dahil. Bütçeleri ona göre, hedefleri ona göre. Hedef Avrupa şampiyonluğu deyip ölü Boban alırsan ve Cumhurbaşkanlığı kupasını, Şampiyonlar kupasını ezeli rakiplerine kaybedersen, başarısızsın demektir.

Erkek basketbol Avrupa'da her sene F4 oynamalı ve favori takımlardan birisi olmalı. Şampiyon olur, olmaz. Ama öyle geçen seneki gibi "ne işim var burada" havalarında olursa, başarısız ve kötü bir takım demektir.

İşte ben bundan da emin değilim artık...

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #79 : 01 Ekim 2024, 16:35:42 »
Yalnız bu oyun kurcusuzlukla biz her başabaş mücadele maçlarında başımız öne eğilir gibi. Gözüken bu. Gudu-wilbo-Hall bir şey vadetmiyor. Wade içinde çok umutlu değilim ama 1-2 maç daha izlemek lazım.