Rahat bir galibiyet oldu. Gabby bu maça iyi hazırlanmış belli. İlk yarıda ağırlığını koydu maca. Zaten bu tarz maclarda konsantre olarak çıkarsa tek basina mac alabilecek bir isim. Ben ruperti begenmedim. Tek yaptığı Tina gibi şut atmak. Savunmada da ayni derecede kara delik. Anderson tutulabilirdi yalniz. Sene basi da demiştik. Belirli bir istikrarı var ve hiç bozmuyor. Neyse mesajı verdik. Bu sene de işiniz zor diye. Sira kupa maçında.
Vallaha önceki yazımdaki yazdığım gibi başlarda ayakta kaldıysak Gabby faktörü, Yanlız benim kişisel düşüncem geldi geleli Gabby nin en iyi, en yararlı oyunu, aynı Fransız milli takımındaki gibi, inşallah bu oyunu sürdürür,
Rupert'e gelirsek 2 üçlükten sonra birden düşüşe geçti, Tina'yla kıyaslamışın ama bence Tina bir tık daha iyi,
Allemand 'dan memnunum ama 3 yerli oyuncu varken acaba Atkins' mi oynasaydı,
Mersin dede Anderson-Fauthoux olacağına biri johannes olabilirdi, tabi buda benim düşüncem,
Tilbe kalabilir ama önümüzdeki sezon Elifi alamazsa mutlaka Sinem veya Meltem'den birini almalıyız, ayrıca bizim alt yapıdan çıkan Şevval'de iyi. Ben çok tutmuyorum ama yabancı sınırlaması yüzünden Stokes'in son durumu nedir?