Gönderen Konu: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi  (Okunma sayısı 6131 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #105 : 30 Kasım 2024, 16:06:57 »
Hay sizin hakemliğinize Sevgi Faul yapmıyor arada kalıyor Öbür iki tane oyuncu Birbirlerine giriyorlar sevgiye yazıyor ya seyrediyorum seyrediyorum Allah Allah nereden faul yaptın sen ya Bir kişi itiraz etmedi yahu

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #106 : 30 Kasım 2024, 17:02:47 »
Galibiyet serisi:39
Yerel maçlardaki galibiyet serisi: 65
Türkiye sınırlarında yapılan maçlardaki galibiyet serisi:80
Ligde iç sahadaki galibiyet serisi: 88

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #107 : 30 Kasım 2024, 18:13:12 »
Rahat bir galibiyet oldu. Gabby bu maça iyi hazırlanmış belli. İlk yarıda ağırlığını koydu maca. Zaten bu tarz maclarda konsantre olarak çıkarsa tek basina mac alabilecek bir isim. Ben ruperti begenmedim. Tek yaptığı Tina gibi şut atmak. Savunmada da ayni derecede kara delik. Anderson tutulabilirdi yalniz.  Sene basi da demiştik. Belirli bir istikrarı var ve hiç bozmuyor. Neyse mesajı verdik. Bu sene de işiniz zor diye. Sira kupa maçında.

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #108 : 30 Kasım 2024, 18:43:04 »
Rahat bir galibiyet oldu. Gabby bu maça iyi hazırlanmış belli. İlk yarıda ağırlığını koydu maca. Zaten bu tarz maclarda konsantre olarak çıkarsa tek basina mac alabilecek bir isim. Ben ruperti begenmedim. Tek yaptığı Tina gibi şut atmak. Savunmada da ayni derecede kara delik. Anderson tutulabilirdi yalniz.  Sene basi da demiştik. Belirli bir istikrarı var ve hiç bozmuyor. Neyse mesajı verdik. Bu sene de işiniz zor diye. Sira kupa maçında.
İnşallah kupa maçında cozutmadan devam ederiz.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #109 : 30 Kasım 2024, 20:20:19 »

Vallaha önceki yazımdaki yazdığım gibi başlarda ayakta kaldıysak Gabby faktörü, Yanlız benim kişisel düşüncem geldi geleli Gabby nin en iyi, en yararlı oyunu, aynı Fransız milli takımındaki gibi, inşallah bu oyunu sürdürür,
Rupert'e gelirsek 2 üçlükten sonra birden düşüşe geçti, Tina'yla kıyaslamışın ama bence Tina bir tık daha iyi,
Allemand 'dan memnunum ama 3 yerli oyuncu varken acaba Atkins' mi oynasaydı,
Mersin dede Anderson-Fauthoux olacağına biri johannes olabilirdi, tabi buda benim düşüncem,
Tilbe kalabilir ama önümüzdeki sezon Elifi alamazsa mutlaka Sinem veya Meltem'den birini almalıyız, ayrıca bizim alt yapıdan çıkan Şevval'de iyi. Ben çok tutmuyorum ama yabancı sınırlaması yüzünden Stokes'in son durumu nedir?

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #110 : 30 Kasım 2024, 20:46:23 »
Bencede farkı gabynin oyunu oluşturdu diye düşünüyorum.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #111 : 30 Kasım 2024, 22:18:26 »
Gabby Williams : "They wanted to play dirty so that motivated me play really hard!"

Maç sonu Gabby'deki konsantreden bahsetmiştim. Demekki mersinlilerin oyun şekliymiş bunun nedeni. Gabby'yi kızdırmışlar :)
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 22:18:45 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #112 : 30 Kasım 2024, 22:23:59 »
Vallaha önceki yazımdaki yazdığım gibi başlarda ayakta kaldıysak Gabby faktörü, Yanlız benim kişisel düşüncem geldi geleli Gabby nin en iyi, en yararlı oyunu, aynı Fransız milli takımındaki gibi, inşallah bu oyunu sürdürür,
Rupert'e gelirsek 2 üçlükten sonra birden düşüşe geçti, Tina'yla kıyaslamışın ama bence Tina bir tık daha iyi,
Allemand 'dan memnunum ama 3 yerli oyuncu varken acaba Atkins' mi oynasaydı,
Mersin dede Anderson-Fauthoux olacağına biri johannes olabilirdi, tabi buda benim düşüncem,
Tilbe kalabilir ama önümüzdeki sezon Elifi alamazsa mutlaka Sinem veya Meltem'den birini almalıyız, ayrıca bizim alt yapıdan çıkan Şevval'de iyi. Ben çok tutmuyorum ama yabancı sınırlaması yüzünden Stokes'in son durumu nedir?
Johannes sakat, 3 ay yok.
Allemand kalitesi tartışılacak bir oyuncu değil abi. Bunu 500 defa söyledim burada. Avrupanın bence en iyi oyun kurucusu
Tina ile Rupert'i ise kıyaslamadım ben. Kıyasalayan da basketboldan anlamıyordur. Rupert kim, Tina kim
Sinem azılı Fenerbahçe düşmanı, fanatik gsli bir kız. Uzak olsun bizden.
Ben olsam Tilbe'yi tutarım. Gsye gitse zaten Ekrem ile başkalaşım geçirmeyeceğini bilmeyen yoktur. Tilbe gitsin diyenler de Elif hariç isim söyleyemiyorlar.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #113 : 01 Aralık 2024, 15:24:14 »
Ruperti dikkatli izlememişsiniz o zaman. Bu kızın ciddi bir hücumda doğru bir pozisyon bilgisi var, maçta ters tarafa çıkardıgı paslar var. Sadece iyi bir hücumcu değil aynı zamanda iyi bir pasör. Ama korkunç derecede kötü savunmacı. Tina ile ikisi kara delik savunmada. Temastan çok kaçarak oynuyor rupert. Savunması iyi bir koçla geliştirilebilir mi bunu önümüzdeki yıllar gösterir. Ama doğru sistemde harika parça olacağına hiç şüphe yok. Biz Rupertin savunma zaaflarına yönelik oyun oynadık mı peki hayır. Normalde ilik ilik işlemek gerekir Ruperti. Ayrıca bu kadın Avrupalı ve 22 yaşında henüz, geleceği çok parlak.

Tina şut atmaktan başka bir şey düşünmediği için kısa ile olan ters eşleşmede bile post oynayabilecekken hala kaldırıp orta mesafe şutuna gitti dün. O pozisyona dikkat eden herkes sinir olmuştur. Rakibin savunma zaafına oynamayı değil, kendi bildiği oyunu dikte etmeye çalışıyor. O yüzden hücum ribaundlarına girip ribaund almasına da imkan kalmıyor. Kadın çoğu maçı neredeyse 0 hücum ribaundıyla bitiriyor.

Maçın başında ilk 6 şutunun 5ini soktu yanılmıyorsam, ondan sonra karavana attı. Ki o attığı basketlerin hepsi el üstü sayılır. Zor posiyonlar, doğru şutlar mı tartışılır. Soktugu sürece sıkıntı yok ama devamına sokamadı işte. Maçı yine 0 asistle kapatmış, aynı şekilde tek top kaybı.
Bir insan neden az top kaybı yapar, topla hareket etmezse y, asist yapmayı düşünmezse yapar. Tina o maçın başındaki gibi şut atmadığı sürece her maç çok ciddi zarar yazacak malesef. Dua edelim o şutları soksun.

Messemanın kendi standartlarına göre kötü gününde oldugu bir günde maçı kazandık.
Maç başında Anderson savunmamızı ilim ilim işledi, çok doğru penetreler yaptı ve dogru paslar çıkardı. Ama Fatheux bu seviyelerin oyun kurucusu olmadıgını bir kere gösterdi. Johannesin hem oyun kuruculugunu hem de skora olan katkısını ciddi arıyorlar.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2024, 15:38:03 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #114 : 01 Aralık 2024, 15:32:18 »
Bu arada Tina ile Rupertin hücumlarını kıyaslayacaksanız orada Rupertın hücum tehditi daha iyi. Bu kadın içeriden dışarıdan o şutları istikrarlı sokuyor. Bu kadın %60la ligde, %40la da Euroleaguede 3lük sokuyor. Topu da elinden çok hızlı çıkarıyor, fena bir ribaunçu değil. Maç başına 3 asist ortalaması da bayağı iyi. Sıkıştırmalarda doğru pası çıkarıyor, o yüzden savunması zor bir oyuncu yapıyor bunu. En büyük sorunu teması sevmemesi ve top kayıpları. Hücumda çok büyük bir potansiyel 22 yaşında olmasına rağmen. Daha da iyi olacaktır.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2024, 15:35:28 Gönderen: Tgezer »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #115 : 01 Aralık 2024, 16:00:07 »
İlla fransiz alacaksam malonga + astier paketi yaparım.  Kita disi alacaksam da madem amerikali yok magbegoru alırdım. Plase de kuier ya da mavunga olurdu.

Meeseman, malonga, magbegor zaten domine ederpota altını.

Haa aldılar da yok mu dedik. Alabilirlerse alsınlar ama benim ilk tercihlerim olmazdı.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #116 : 02 Aralık 2024, 04:27:19 »
Ben hem güçlenmek hem de rakibi zayıflatmak adına Maria Condeyi kesin alırdım, komple bir oyuncu. Hiç transfer teklifi götürdük mü merak ediyorum.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #117 : 07 Aralık 2024, 15:16:48 »
Nesibe Aydın'a karşı Badiane-Gabby-Atkins-Milic
Nesibe nin iştahını arttırmış, gözüne kestirmiş gibi, 23-22 öndeler
Her zaman aynı şeyimi söylüyorum hakemler yine taraflı ve kötü
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2024, 15:28:40 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #118 : 07 Aralık 2024, 15:44:09 »
Galatasaray ı (BGL) Fenerbahçe kızlar 69-86 yendiler Gelişimden daha çok beğendim

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #119 : 07 Aralık 2024, 15:45:53 »
İlk devreyi 32-39 önde bitirdik