Gönderen Konu: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi  (Okunma sayısı 21920 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #225 : 18 Ocak 2025, 15:33:56 »
Danabaş uyusun hala, yenilgi iyi bir tokat olur zihni açar. EL finalinde yenileceğine şimdi yenil. Alın şu takıma skorer bir kısa artık.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #226 : 18 Ocak 2025, 15:35:22 »
Vay arkadaş şimdi gördüm skoru, gitti gül gibi seriler. Emma olmayınca sıra takımı gibiyiz.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #227 : 18 Ocak 2025, 15:36:09 »
Bu kadar kotu bir kadro seçimi olamaz. Maca başlarken  baktım 4 tane yabanci seçimine, bu mac sıkıntı dedim. Meeseman, gabby, Tina ucu birden dinlendirilemez arkadaş. Tina zaten oynamadi doğru dürüst hafta içi. İki tane vasat uzunu maca niye sokuyorsun. Lig neyse avrupa tek maca bakacak. Hep diyorum, uyarıyorum ama nafile. Unvan falan önemli değil böyle aptallıklara kızıyorum ben.

Atkins yerine transfer için bu hamleyi yapmış olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum. Son haftalarda Atkinsi sürekli kadroya alması, bizimkiler kısa almayı düşünmüyor dedirtiyordu.

Bugünkü yenilgi, Atkinsin bu maçta bile kilidi açamaması ki 3. lig takımlarına karşı bile açamaz. Ki zaten gsla aramızda 3 galibiyet fark vardı. Deplasmanda yendiğimiz için 3.5 düşünülebilir.

Telafisi olan ve mesaj vverilen maç oldu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #228 : 18 Ocak 2025, 15:38:01 »
Vay arkadaş şimdi gördüm skoru, gitti gül gibi seriler. Emma olmayınca sıra takımı gibiyiz.
Sahamizdaki seri haric artık yazmazsın. Seni de bir zahmetten kurtardılar.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #229 : 18 Ocak 2025, 15:47:59 »
Bir musibet bin nasihatten iyidir atasözünün yansımasını görürüz diye düşünüyorum. Bu Atkins anca şu an can çekişen Bodrum'da falan katkı sağlar, o kadar düz bir oyuncu. Kimi alabilirler bilmiyorum da en kötü Plum'ı alıp getirsinler 4 aylığına.

Diğer tarafta yerlilerin hali de berbat. Alperi ilerleyeceği yerde gerilemeye devam ediyor. Tilbe de Esra Ural kazmasından esintiler sunuyor. Sene sonu bu tarafta değişimler şart.

• Üye
« Yanıtla #230 : 18 Ocak 2025, 15:49:00 »
Sene sonu şu Garnier ı de kovun alsın badusunu defolsun. Hejkova falan yok mu başka kimse ya hep aynı adamlar gidip geliyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #231 : 18 Ocak 2025, 15:51:22 »
Lanet olası kadin  artık ligi bu kadar kucumsememesi gerektiğini, 4 yabanci haric takimin duz ve vasat bir kadro olduğunu, gecen seneki gibi çok büyük bir siklet farkimiz olmadığını anlamıştır umarım. Yok anlamazsa zaten böyle aptal aptal kadrolar çıkarmaya devam ederse ligde liderlik dahi gidebilir. Saka falan da yapmıyorum. Yeterki bu aptal kadroyu bir kac kez daha cikarsin.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2025, 15:51:44 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #232 : 18 Ocak 2025, 16:16:16 »
Yabancı tercihlerini görünce, Orman'ın da son transflerinden sonra kaybetme olasılığımızın çok yüksek olduğu maçtı ve kaybettik. Olabilecek en önemsiz maçı kaybettik ama sene başından beri var olan uyarıların tamamen zirve yaptığı son 2 maç oynadık. Birinde Emma Sabally vardı, biri hücumda diğeri savunmada kurtardı Prag maçını kazandın, 2'si de olmayınca bugün Orman'a dahi kaybettin.

Atkins her penetre ettiğinde, her pas vermeye çalıştığında bir basketbolsever basketbolu izlemeyi bırakıyor, Naismith bir yerlerden görüyorsa "Ben bu kadın oynasın diye icat etmedim bu oyunu" diyordur. Durum ciddi anlamda inanılmaz bir boyuta geldi, Manolya ve Duygu Özen bile kadına büyük üstünlük kuruyorlar. Tek yapabildiği şuttu, onu da atamıyor, sürekli serbest atış bile kaçırıp duruyor. Savunmada baskılı savunma yapıyor da perdelere de takılıyor, felaket bir oyun zekası, aklını hiç kullanmadan tamamen içgüdüleriyle oynuyor. Sabally alınıp çok iyi durumda olduğu görüldükten sonra, en önemli rakiplerle olan maçta da Tina büyük zaaf yaratınca acaba bir kısa alıp Tina'yı mı El listesinden çıkaracaklar diye düşünmeye başlamıştım ama aman aman Tina en azından denk getirir gününde olur hücumda, Atkins'in parkede durduğu her saniye büyük zarar. Tamam penetre edemiyorsun, pas veremiyorsun, oyun zekan kuş kadar yok da bari Esra Ural'a hücum ederken bir şey yap. Top eline geldiğinde eğer şut pozisyonunda değilse Atkins kadar ne yapacağını bilmeyen, doğaçlama lan şuraya gideyim belki bir şeyler çıkar diyen bir kadın basketbolcu izlemedim ben. Sonrası da zaten ya top kaybıyla bitiyor ya da potaya değmeyen zorlama şutla.

Milic ve Badienne'in 2'sinin de oyun zekası çok düşük. 2'si arasındaki fark şu. Milic biraz daha kendini biliyor, ben malım zaten diyor, pas versem veremem, oyunu okumaya çalışsam okuyamam, onun için aldığı her topu potaya atmaya çalışıyor, ne zaman pas vermeye çalışsa zaten felaket fpaslar atıyor hep, savunması da felaket. Badienne ise Milic'ten çok daha iyi savunmacı ama hücumda öyle saçma sapan işlere kalkışıyor, yapamayacağı şeyleri yapmaya çalışıyor ki büyük sıkıntı yaşatıyor. Tilbe'nin de yersiz bir özgüveni vardı, o da gitmiş, artık bu kadın için tüketilen her cümle, yazılan her yazı israf.

Artık 2. grubun bitmesine de az kaldı, bir an önce yapılması gerekiyor hamlenin. Emma'nın her maç destan yazmasını bekleyerek şampiyonluk hayal edilmez.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #233 : 18 Ocak 2025, 16:16:51 »
Epoupa'sı olan kazandı, dünya seni anlayamadı ey koca sultan.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #234 : 18 Ocak 2025, 19:08:24 »
Atkins yerine transfer için bu hamleyi yapmış olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum. Son haftalarda Atkinsi sürekli kadroya alması, bizimkiler kısa almayı düşünmüyor dedirtiyordu.

Bugünkü yenilgi, Atkinsin bu maçta bile kilidi açamaması ki 3. lig takımlarına karşı bile açamaz. Ki zaten gsla aramızda 3 galibiyet fark vardı. Deplasmanda yendiğimiz için 3.5 düşünülebilir.

Telafisi olan ve mesaj vverilen maç oldu.
Telafisi elbette var. Büyük ihtimal de ligi lider bitiririz, bir daha böyle aptal bir kadro seçimi yapmayacagini varsayiyorum. Yoksa aynı kadroyu haftaya emlak konuta cikarsin, yine yeniliriz. Burada önemli olan sene başından beri diyoruz ki bu takim bütün maçlarını kazanıyor ama gecen seneki kadar fark yok. Pamuk ipliğine bağlıyız, ayrica bu koçun rotasyonlarini,  seçimlerini hic beğenmiyorum. Şimdi diyecekler ki her branstaki antrenörler mi aynı. Bize gelenler aynı arkadas, ben anlamıyorum. Hepsinde var bir sıkıntı. İyi  bir savunma takımıyız, hepsi o. Hücumda kısır bir takımız. Saballyi almışsın. Oynatsana,  kadin yeni gelmiş, oynamaya ihtiyaci var. Badiane ve milice zaten doğru düzgün sure vermiyorsun. Su maca ben olsam allemand, Tina, sabally ve hadi atkins diyelim, onlarla baslardim. Ayrica bu dediğini düşünecek bir kadın değil bu. O kadar ince bir zekasi yok. Gs maci sonrasi bir şeyler olacaktı ama.ne hikmetse sustular. Gs ve valenciayi yenince vazgeçtiler galiba. Avrupanin telafisi yok. Herkesi yenip tek macta kaybedersin kupa gider. Hep bunu söylüyorum. Şimdi kalkıp da en iyi iki oyuncusu anderson ve Howard olan takima.kupa verirsek bunun sorumlusu bu koc olmayacak mı?
Bu oyunculari ben mi gönderdim.
50 mac sonra kaybettik, belki de çok daha uzun surecek acayip bir rekor şansını teptik.  Şimdi de 3 yil ust üste avrupa şampiyonu olma şansı var. Onu da riske atıyoruz atkins yuzunden. Olmadi ve olacak gibi de gozukmuyor atkinsle. Geçmişi, yaptıkları falan bir yana, bizde başarılı olamadi. Gerci bunda da koçun parmağı var bana göre de çok uzatmaya gerek yok. Atkins yerine plum (ki başka alternatif de yok) olmazsa avrupa Hep risk oranı yüksek bir şekilde gitmeye devam edecek..kaybedersek de kocu kovarız ama biz demiştik demenin kimseye faydası olmaz..
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2025, 19:10:39 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #235 : 18 Ocak 2025, 19:11:54 »
Ayrica tam emin değilim ama ormanspor lige ciktigi 2014 yılından beri sanırım ilk defa yendi bizi. Emin olmamakla birlikte söylüyorum bunu.

• Üye
« Yanıtla #236 : 18 Ocak 2025, 19:22:54 »
Madem Miliç'i EL'de oynatmıcan gönder git al Plum ve Bonner i. Paraya kıyın ulan futbolda çöplere muslukları açıyorsunuz ya.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #237 : 19 Ocak 2025, 01:18:19 »
Burda şu netleşmiş oldu görmemekte inat edenlere; Kıta dışı kısa Amerikalın fark oluşturacak çapta değil. Bu maç için seçilen kadroda bile skor bakımından 4. Oyuncu olmuş. Ben ne yapayım bunu. Artık acilen değişmeli.
Öte yandan yerli havuzunda katkı versin diye tutulan Tilbe hanım yokları oynuyor. Zannedersin EL yorgunluğu var. Yetenek seti kısıtlı ama bazen çok saçmalasada Alperideki yürek ve azmin yarısı bile yok bu arkadaşta. Son sözüm de hocaya , yahu Garnier bu rotasyonu maç evinde olsa anlamak bir dereceye kadar mümkün de deplasmanda dinlendirdiğin en az birinin sahada olması gerekirdi.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2025, 14:02:49 Gönderen: Murat »

• Üye
« Yanıtla #238 : 19 Ocak 2025, 16:07:20 »
Howard a noldu acaba. İnşallah uzun süre dönemez de başımıza bela olmasın.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #239 : 19 Ocak 2025, 16:53:24 »
Iyiyim sagolun diye mesaj atmış. Döner yakında.