Gönderen Konu: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi  (Okunma sayısı 21426 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi
« Yanıtla #270 : 31 Ocak 2025, 15:51:30 »
Kayseri Basket ten 10 sayı fark yedik. 2  devre ne olacak göreceğiz, Arka arkaya 3. Yenilgiyemi gidiyoruz, çok sıkıldım artık, Hocada kendini iyice saldı. Emma'sız takım olunmayacağını öğrenemediler. Son 3 maç hocaya yazar ders çıkaramamışlar. Yalnız Gabby de bu gün kötü,

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #271 : 31 Ocak 2025, 15:54:05 »
Koçluk bir durum yok. Gereken maçları kazanırız.

Garnier bizim yakın tarihimizin en iyi koçudur açık ara.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2025, 15:54:31 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #272 : 31 Ocak 2025, 16:06:47 »
Napıyo lan bunlar. Şaka mı.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #273 : 31 Ocak 2025, 16:45:42 »
67-68 ken niye tilbe-milicle maç sonu oynadık anlayan var mı? Geç açtım maçı sabally kadrodaymış sakatlanmadı ya inş? Milic öyle bi mesafe verdi ki tepeden karı da hemen sıkıştırınca boşu buldu yedik üçlüğü ve son şansımız da bitmiş oldu.

Bütün seriler bozuldu maalesef, onu geçtim 4.5 galibiyet farktan saha avantajını gsye vermek üzereyiz artık, emma olmayınca takım kimseyi yenemeyecek halde, Olcay ve Alperisiz de iyice daraldı rotasyon, neyi bekliyorsunuz transfer yapmak için acaba Kemal Bey?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #274 : 31 Ocak 2025, 16:49:03 »
Deplasmanda 32 sayı fark attığımız takıma da sahamızda 90 maç sonra yenildik. Adamların kadroya baktım tamamen aynı takım. 2 yıldır diyorum ki bu kadın varken her şey gider. Geçen sene sarışının kurduğu takımla onun mirasını yedi. Bu sene ise kendi kurduğu takımla sıçıp sıvıyor.  Avrupa tek maça bakıyor. Aylardır bağırıyorum. Orası da gidebilir diye. Görünen köy kılavız istemez. Son iki yıl avrupanın en iyisi olan takımın içine sıçtı kadın. Radikal kararlar şart. Bu takım 3 maç üst üste yenilemez. Yenilirse kafa kopar. Bu maçtan sonra bu sıçtımın kadınını kovmazsanız sizin de allah belanızı versin. el birliği ile en dokunulmaz dediğimiz şubeyi de mahvettiniz. Az kaldı.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2025, 16:49:24 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #275 : 31 Ocak 2025, 16:54:46 »
22 handikaplı maçta, 90 galibiyetlik seriyi bozdurduk, rezillik. Emma olmayınca sıra takımıyız.
Allemand-Gabby ikilisi toplam 70 dakika  9 sayı, 1/9 üçlük, 2/13 ikilik, 5 asist, 5 rib.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #276 : 31 Ocak 2025, 16:56:21 »
Emmasiz bu takim bir hiç. Emma takımı olduğundan birkaç kademe yüksek gösteriyor. Onsuz her maçı kaybedebiliriz.Bu takıma skorer 1-2 gerekiyor. Ligde yabancı sınırlaması. 4 ken emma olsa bile yine kaybedebilirsin. Gabby güvenilir sutu olan bir oyuncu değil, Allemand potaya bakan bir isim değil.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #277 : 31 Ocak 2025, 17:00:16 »
Emma varken de yenildik geçen hafta. Bu takımın sorunu Emma olmaması falan değil. Umarım Danabaş görür bazı şeyleri.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #278 : 31 Ocak 2025, 17:01:14 »
Deplasmanda 32 sayı fark attığımız takıma da sahamızda 90 maç sonra yenildik. Adamların kadroya baktım tamamen aynı takım. 2 yıldır diyorum ki bu kadın varken her şey gider. Geçen sene sarışının kurduğu takımla onun mirasını yedi. Bu sene ise kendi kurduğu takımla sıçıp sıvıyor.  Avrupa tek maça bakıyor. Aylardır bağırıyorum. Orası da gidebilir diye. Görünen köy kılavız istemez. Son iki yıl avrupanın en iyisi olan takımın içine sıçtı kadın. Radikal kararlar şart. Bu takım 3 maç üst üste yenilemez. Yenilirse kafa kopar. Bu maçtan sonra bu sıçtımın kadınını kovmazsanız sizin de allah belanızı versin. el birliği ile en dokunulmaz dediğimiz şubeyi de mahvettiniz. Az kaldı.

Garnier ne yaptı da takımın içine sıçtı tam olarak? Oyuncular kendileri gittiler. Aldığımız Avrupalı oyuncular da tartışmasız, herkesin istediği ve isteyeceği oyuncular. Türk rotasyonunda sıkıntı var. Alperi ve Olcay da yokmuş maçta, devşirme zaten yok. Bu yabancı kuralı da geçen sene yoktu, sarışını görürdüm ben bu yabancı kuralı olsaydı kaç kere ona buna yeniliyordu.

Garnier, sarışından da iyi koç, Lapena'dan da. Yabancı kuralı da Garnier'in suçu değil, devşirme olmaması da, 3x3 ABD turnuvası da.

Yapılması gereken tek şey Atkins'in yerine Plum'ı yazıp lig maçlarında da Allemand yerine onu koymak, doğru yabancıları seçmek, bu kadar. Çok rahat her kupayı alırız. Garnier de o saatten sonra, kritik maçlarda doğru yabancıları seçer.

Lavarini, Garnier... Çözümü hep başka yerlerde arıyoruz. Lavarini gitti de uçtuk, bu gidecek yine uçacağız. Sorun kadroda. Düzelmesi gereken yer orası. Garnier'in gönderilmesi de çok komik bir saçmalık olur ki yapmazlar öyle şey.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2025, 17:02:28 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #279 : 31 Ocak 2025, 17:30:41 »
Tilbe kariyer maçını oynamasına rağmen yenildik. Acilen Plum alınmalı.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #280 : 31 Ocak 2025, 17:51:44 »
Garnier ne yaptı da takımın içine sıçtı tam olarak? Oyuncular kendileri gittiler. Aldığımız Avrupalı oyuncular da tartışmasız, herkesin istediği ve isteyeceği oyuncular. Türk rotasyonunda sıkıntı var. Alperi ve Olcay da yokmuş maçta, devşirme zaten yok. Bu yabancı kuralı da geçen sene yoktu, sarışını görürdüm ben bu yabancı kuralı olsaydı kaç kere ona buna yeniliyordu.

Garnier, sarışından da iyi koç, Lapena'dan da. Yabancı kuralı da Garnier'in suçu değil, devşirme olmaması da, 3x3 ABD turnuvası da.

Yapılması gereken tek şey Atkins'in yerine Plum'ı yazıp lig maçlarında da Allemand yerine onu koymak, doğru yabancıları seçmek, bu kadar. Çok rahat her kupayı alırız. Garnier de o saatten sonra, kritik maçlarda doğru yabancıları seçer.

Lavarini, Garnier... Çözümü hep başka yerlerde arıyoruz. Lavarini gitti de uçtuk, bu gidecek yine uçacağız. Sorun kadroda. Düzelmesi gereken yer orası. Garnier'in gönderilmesi de çok komik bir saçmalık olur ki yapmazlar öyle şey.
Neymiş çözüm. Lavarini denen çapsız yüzünden belki bir avrupa kupası gitti. 1 sene sonra da bizi eleyen takıma gitti çapsız. Meliha sevdasına sıçtımın herifi. Şimdi yine anılarımı depreştirdin.
Garnier Ali Koç ilk geldiğinde şampiyon olmasına rağmen kovulmuştu. Neden niye kovuldu? Neden geri alındı?
Kariyerinin en büyük başarısı da geçen sene aldığı başarı işte. Onda da wnba şampiyonu olabilecek kadroyla az daha yari finalde veriyordu o maçı.
Sabally'nin alınması kadar saçmalık yok şu takıma. Bir sürü tonla analiz yapılsın. Hiç önemli değil. Asıl ihtiyacımız Sabally falan değil şutor guard olduğunu her kes biliyor. Sabally varken de biz avrupada namağluptuk, yokken de. O geldiğinden beri en basiti Tina'nın performansı düştü. zaten yetenek çıtası da yukarıda bir isim de değil küçük Sabally. takımda 5 tane pivot var yahu. 5 tane. hala kalkıp 6.yı aldırıyorsan senin kadro planlamanda sıkıntı var demektir. Bu kadroyu da planlamayı da ben yapmadım herhalde. Badiane gibi vasat bir kadın kontenjandan kadroda duruyor. Milic güvenmiyorsun neden uzattın. lekoviç kimin manevi evladı? Bu takım 3 maç üst üste kaybedemez arkadaş. Heleki Tilbe'nin en skorer olduğu maçta kaybedemez. Takım sahada ne yaptığını bilmez vaziyette oynuyor. Sevgi takımın ası gibi sahada takılıyor. Neyse yahu yorma adamı. Çarşaf çarşaf analiz yapan arkadaşlar var. Onlar çıkıp yapsınlar. Zamanım yok benim.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2025, 17:59:32 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #281 : 31 Ocak 2025, 18:21:10 »
Hahahaa yenilmişler şaka gibi. Lig için acil Taurasi + Stokes takviyeleri şart. Bu takım ligi kaybedebilir bu sene.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #282 : 31 Ocak 2025, 19:07:50 »
Neymiş çözüm. Lavarini denen çapsız yüzünden belki bir avrupa kupası gitti. 1 sene sonra da bizi eleyen takıma gitti çapsız. Meliha sevdasına sıçtımın herifi. Şimdi yine anılarımı depreştirdin.
Garnier Ali Koç ilk geldiğinde şampiyon olmasına rağmen kovulmuştu. Neden niye kovuldu? Neden geri alındı?
Kariyerinin en büyük başarısı da geçen sene aldığı başarı işte. Onda da wnba şampiyonu olabilecek kadroyla az daha yari finalde veriyordu o maçı.
Sabally'nin alınması kadar saçmalık yok şu takıma. Bir sürü tonla analiz yapılsın. Hiç önemli değil. Asıl ihtiyacımız Sabally falan değil şutor guard olduğunu her kes biliyor. Sabally varken de biz avrupada namağluptuk, yokken de. O geldiğinden beri en basiti Tina'nın performansı düştü. zaten yetenek çıtası da yukarıda bir isim de değil küçük Sabally. takımda 5 tane pivot var yahu. 5 tane. hala kalkıp 6.yı aldırıyorsan senin kadro planlamanda sıkıntı var demektir. Bu kadroyu da planlamayı da ben yapmadım herhalde. Badiane gibi vasat bir kadın kontenjandan kadroda duruyor. Milic güvenmiyorsun neden uzattın. lekoviç kimin manevi evladı? Bu takım 3 maç üst üste kaybedemez arkadaş. Heleki Tilbe'nin en skorer olduğu maçta kaybedemez. Takım sahada ne yaptığını bilmez vaziyette oynuyor. Sevgi takımın ası gibi sahada takılıyor. Neyse yahu yorma adamı. Çarşaf çarşaf analiz yapan arkadaşlar var. Onlar çıkıp yapsınlar. Zamanım yok benim.

Çözüm yanlış kıta dışını değiştirmek. Uzun ihtiyacı da vardı bu arada. Milic rezalet çünkü. Onun dakikalarını alıyor Sabally, faydalı da oluyor. Badiane böylece iyice yedek oldu, Milic zaten süre almıyor. Avrupa'daki maçlar artık çok daha rahat fark ettiysen. Koyup geçiyoruz, Sabally takviyesi sayesinde. Bir de kısa gerekiyor Atkins yerine.

Ligde yabancı kuralı ve rotasyon bizi zorluyor, tüm yerliler de sakat şu ara. Durum bundan ibaret. Panik yapmaya da gerek yok.

Garnier karışık bir takım yönetti o dönem, şampiyon yaptı, sonra cortladı. Ama o kötü takımı sermaye takımına karşı şampiyon yapması bile büyük işti. İyi koç. Zaten kadın basketbolunda da koç mu var.

Fenoglio da beğenilmiyor, orada da işler iyi gitmiyor. İyi takımı hiç kimse bozamaz. Sıkıntı hocalarda değil, kadrolarda, yabancı sınırında.

Ben sana objektif fikrimi söyleyeyim: Lavarini, bu koçtan da Terzic'ten de iyi koç. Garnier de üç beş tane Maljkovic ve Lapena cebinden çıkarır.

Bir şey olmaz, tüm kupaları toplarız yine. Lig de o kadar az umurumda ki anlatamam. Önemli olan Nisan.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #283 : 31 Ocak 2025, 19:19:17 »
Ben kadın basketbolunu tâkip eden birisi değilim, oyuncuları da tanımam. Bu sene sâdece 2 maç izledim ve tek bi cümle kurdum. ''Bu takım şut atma özürlüsü 3'lük atan yok, Amerikalı kısa gördüğüm en kötü Amerikalı.''

Şimdi istatistiklere baktım, Kayseri'nin iki Amerikalı hâtunu bizim Emmasız takıma bedel. Şu 2 Amerikalı kadını alsalardı bâri.

Bu kadroyu kuran kişi kimse onu şutlamak gerekli önce.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #284 : 31 Ocak 2025, 19:25:23 »
https://x.com/Merobey2/status/1885360441389388245?t=hCBiB1464a1kHiOw_ExPkg&s=19

Böyle salakça bir şey niye yapılmış doğru ise şayet, hiç bilmiyorum. Sene sonu beklense olmaz mıydı?

Fakat Dike bana göre kadın basketbolu için aktif en iyi koç. Garnier gidip bu gelirse hiç tenkit etmem ama şu sıra hiç gereği yoktu. Doğru ise...