Neymiş çözüm. Lavarini denen çapsız yüzünden belki bir avrupa kupası gitti. 1 sene sonra da bizi eleyen takıma gitti çapsız. Meliha sevdasına sıçtımın herifi. Şimdi yine anılarımı depreştirdin.
Garnier Ali Koç ilk geldiğinde şampiyon olmasına rağmen kovulmuştu. Neden niye kovuldu? Neden geri alındı?
Kariyerinin en büyük başarısı da geçen sene aldığı başarı işte. Onda da wnba şampiyonu olabilecek kadroyla az daha yari finalde veriyordu o maçı.
Sabally'nin alınması kadar saçmalık yok şu takıma. Bir sürü tonla analiz yapılsın. Hiç önemli değil. Asıl ihtiyacımız Sabally falan değil şutor guard olduğunu her kes biliyor. Sabally varken de biz avrupada namağluptuk, yokken de. O geldiğinden beri en basiti Tina'nın performansı düştü. zaten yetenek çıtası da yukarıda bir isim de değil küçük Sabally. takımda 5 tane pivot var yahu. 5 tane. hala kalkıp 6.yı aldırıyorsan senin kadro planlamanda sıkıntı var demektir. Bu kadroyu da planlamayı da ben yapmadım herhalde. Badiane gibi vasat bir kadın kontenjandan kadroda duruyor. Milic güvenmiyorsun neden uzattın. lekoviç kimin manevi evladı? Bu takım 3 maç üst üste kaybedemez arkadaş. Heleki Tilbe'nin en skorer olduğu maçta kaybedemez. Takım sahada ne yaptığını bilmez vaziyette oynuyor. Sevgi takımın ası gibi sahada takılıyor. Neyse yahu yorma adamı. Çarşaf çarşaf analiz yapan arkadaşlar var. Onlar çıkıp yapsınlar. Zamanım yok benim.
Çözüm yanlış kıta dışını değiştirmek. Uzun ihtiyacı da vardı bu arada. Milic rezalet çünkü. Onun dakikalarını alıyor Sabally, faydalı da oluyor. Badiane böylece iyice yedek oldu, Milic zaten süre almıyor. Avrupa'daki maçlar artık çok daha rahat fark ettiysen. Koyup geçiyoruz, Sabally takviyesi sayesinde. Bir de kısa gerekiyor Atkins yerine.
Ligde yabancı kuralı ve rotasyon bizi zorluyor, tüm yerliler de sakat şu ara. Durum bundan ibaret. Panik yapmaya da gerek yok.
Garnier karışık bir takım yönetti o dönem, şampiyon yaptı, sonra cortladı. Ama o kötü takımı sermaye takımına karşı şampiyon yapması bile büyük işti. İyi koç. Zaten kadın basketbolunda da koç mu var.
Fenoglio da beğenilmiyor, orada da işler iyi gitmiyor. İyi takımı hiç kimse bozamaz. Sıkıntı hocalarda değil, kadrolarda, yabancı sınırında.
Ben sana objektif fikrimi söyleyeyim: Lavarini, bu koçtan da Terzic'ten de iyi koç. Garnier de üç beş tane Maljkovic ve Lapena cebinden çıkarır.
Bir şey olmaz, tüm kupaları toplarız yine. Lig de o kadar az umurumda ki anlatamam. Önemli olan Nisan.