Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025  (Okunma sayısı 15405 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025
« Yanıtla #225 : 22 Ocak 2025, 23:56:33 »
Bir kez daha görüldü ki şampiyonluk adayı 3 takim var. Biz, mersin  ve valencia. Conde sonrasi prag şansını kaybetti bence. Bugun mersin kaybetti ama çok eksiği vardi. Laksa çok formda bu sene, gerci bize gelmeden de böyleydi o. Bizde rolünü bulamamisti. Durduk yere anderson ve howardla birlikte laksayi da gönderdi bizim garnier.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #226 : 23 Ocak 2025, 09:01:38 »
Laksa bizde rezil durumdaydı. İstatistik kağıdı bomboş, her maç eksi yazıyordu. Gönderilmesi doğruydu. Olmuyorsa olmuyordur. Sıkıntı olan yerinin dolmaması.

Bana göre Valencia'nın da şampiyonluk ihtimali yok. Bu eşleşme ağacı nasıl bilmiyorum ama eğer imkân var ise Mersin ile final oynarız yine.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #227 : 23 Ocak 2025, 09:30:46 »
Laksa bize gelmeden son derece iyi bir sezon geçirmişti, bizden gittikten sonra da son derece iyi bir sezon geçiriyor. Buradan çıkan sonuç sorunun kadında olmadığıdır.
Bizde elbette collier, mcbride, anderson falan varken familiadaki rolunu alması mümkün değildi ama takımın mevcut yapılanması ve şut özürlülüğü düşünüldüğünde lekovic yerine takımda yer alabilirdi mesela. Laksa bana göre zagota yada biba gibi keskin bir şutör avrupada. UMMC bugün hayatta olsaydı laksa büyük ihtimal orada oynardı.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #228 : 23 Ocak 2025, 09:49:55 »

Bana göre Valencia'nın da şampiyonluk ihtimali yok. Bu eşleşme ağacı nasıl bilmiyorum ama eğer imkân var ise Mersin ile final oynarız yine.

İki tarafta gruplarında lider oldukları için hiçbir şekilde finale kadar yollarımız çakışmıyor mersinle.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2025, 09:50:47 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #229 : 23 Ocak 2025, 10:00:10 »
Saçma sapan bir format. Her sene neden değiştirirler anlamak mümkün değil. Futbolda da öyle. Sözüm ona takım sayısı arttı ama kimin kimle oynadığı belli değil. Çöplük gibi takım var liglerde.

Şimdi biz diğer grubun ikincisi Familia yada Bourges ile eşleşeceğiz, Mersin de Valencia ile. Eşleşmeler kesinleşti gibi. Öte yandan gruplarındaki 3 ve 4.sırayı alan takımlar da çapraz olarak birbiri ile eşleşecek. Bunların kazananı ilk iki sıradaki takımların kaybedenleri ile eşleşecek. Kazananlar da ilk iki sıradakilerin kazananları ile eşleşip son 4 belli olacak. Yani Mersin yada biz yada Valencia yada Familia ilk eşleşmede elensek bile esasında tamamen elenmiyoruz, alttan gelen takımla eşleşip tekrar yolumuza devam etme şansımız oluyor.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2025, 10:06:47 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #230 : 23 Ocak 2025, 13:57:28 »
Hem olcay hem Alperi sakat, grup liderliği zaten garanti. Rotasyonu elbetteki yapacak. Allemand ile Gabby de mi sakatlansın ne istiyorsunuz.

Gabby Emma Allemand zaten 30 ar dk oynamış. O saydıgınız isimler de top oynayıversin artık.
ben de bunu anlamıyorum Ne Alper'in Olcay ne oynadılar da bu kadar sakatlandılar biri kolunu kırmış birisi bastonla dolaşıyor nasıl bir sakatlık bu ya ben seyrettiğim maçta böyle bir şey yoktu ondan sonra antrenmanda mı oldu ne oldu yani, hani şunu diyenler de olabilir yani, ne oynuyordu ki ne bekliyorsun onlardan diye. Ne orman spormuş be hem sakatları vermişler, hem maçı vermişler, hem nagmağlup özelliğini sildiler, sonra da millet internetten yazılar yazmışlar Yok efendim bir nazarlık olsun niye böyle yapıyorsunuz  bu kadar zamandır yeniyor da, bıdı bıdı vıdı vıdı,
sosyal medyayı takip eden birisi olarak, gerçekten eleştiriler oluyor ama hiçbir zaman da yenildiği zaman değil yenilmeden önce de devamlı eleştiriler oluyor bunlar da baktı eleştiriler İşte şu olmayacak Bu olmayacak bunu niye almıyorsunuz filan diye E bunu görmüyorsunuz da şimdi yenildikten sonra konuşmalarımı dikkatinizi çekti, bunun içinde taraftarın fenerbahçeliği sorgulanır mı ya, zaten takımı her sene bir ibret Aşağı düşürüyorsun Tamam ona da razıyız ama ondan sonra bir şeyler söylendiği zaman niye kızıyorsunuz abi, Atkins, Alper'i, Olcay, Badiane, Milic, Lekoviç, Tilbe, iyi değil, En azından aşı tutmadıysa Atkins-Milic-Badiane - Lekoviç'i ayır Abi onların yerine 2-3 tane adam al, Hoca da bunlarla rotasyon yapmış mı maç kazanamadıkları gibi ortada,

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #231 : 23 Ocak 2025, 16:42:16 »
Kısa gelmezse iş zor gibi. Atkins ortalama bile oynasa çok rahat Avrupa şampiyonu oluruz ama kadın kocaman bir sıfır.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #232 : 28 Ocak 2025, 21:57:27 »
Takım bu sezonun en iyi oyununu oynuyor. Son saniyede yenen 1+2 sayı hariç. Atkins yerine Plum olsa harikulade olacak

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #233 : 28 Ocak 2025, 22:30:09 »
Sabally hücum ritmini çok yukarı çekiyor. Saballyli beşleri ve onun olmadıgı dakikalara özellikle dikkat edebilirsiniz.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #234 : 28 Ocak 2025, 22:43:19 »
Sevgi uzun ama aklı kısa. Bu kızın bu beyinsizlikle WNBA'de oynaması bir mucize.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #235 : 28 Ocak 2025, 22:56:22 »
Sevgi Uzun'a 10-12 gün kadar mazeret izni verilmeli. Saç baş yoldurtuyor...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #236 : 28 Ocak 2025, 23:09:14 »
Sevgi Uzun'a 10-12 gün kadar mazeret izni verilmeli. Saç baş yoldurtuyor...

Sevgi'yi severim, Olcay ve Alperi 'ye göre hatta Atkins' e göre daha iyiydi. Bu maçta tanıyamadım, hatta Atkins'te sonlarda iyice saçmaladı, tamam iyi hoşda hoca ne işe yarıyor, anladık sevgi kötüyse ki kötü günüde olabilir, hoca neden ısrar eder, 33 sayıdan 17 sayıya kadar düştü, Atkinsin yerine skorer oyuncu almıyacaklar sanırım, Plum neden düşünülmüyor, Alemand'a çok yük biniyor, Lekovic yerie Lagupova veya Laksa'ya bile razıydım
Devşirmenin Üstünede su içeceğiz galiba
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2025, 23:11:00 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #237 : 28 Ocak 2025, 23:23:24 »
Cok rahat kazandik. İlk yarıdaki ritmimiz şampiyon ritmi ama ikinci yarıdaki gevşeklik de insanı tereddüte düşüren bir gevşeklik. Namaglup play offa ciktik bakalım. Rakip bourges yada familia olacak. Bourges tercihim olur şahsen..

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #238 : 28 Ocak 2025, 23:45:19 »
Cok rahat kazandik. İlk yarıdaki ritmimiz şampiyon ritmi ama ikinci yarıdaki gevşeklik de insanı tereddüte düşüren bir gevşeklik. Namaglup play offa ciktik bakalım. Rakip bourges yada familia olacak. Bourges tercihim olur şahsen..
Seyredim dedim ama bulamadım, Famila Schio ters takım, bende senin gibi düşünüyorum, ne durumda

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #239 : 28 Ocak 2025, 23:50:50 »
Yanlış bakmadıysam Bourges Basket 72-84 yenilmiş rakibimiz Famila Schio olmuş galiba, ters takım