Hem olcay hem Alperi sakat, grup liderliği zaten garanti. Rotasyonu elbetteki yapacak. Allemand ile Gabby de mi sakatlansın ne istiyorsunuz.
Gabby Emma Allemand zaten 30 ar dk oynamış. O saydıgınız isimler de top oynayıversin artık.
ben de bunu anlamıyorum Ne Alper'in Olcay ne oynadılar da bu kadar sakatlandılar biri kolunu kırmış birisi bastonla dolaşıyor nasıl bir sakatlık bu ya ben seyrettiğim maçta böyle bir şey yoktu ondan sonra antrenmanda mı oldu ne oldu yani, hani şunu diyenler de olabilir yani, ne oynuyordu ki ne bekliyorsun onlardan diye. Ne orman spormuş be hem sakatları vermişler, hem maçı vermişler, hem nagmağlup özelliğini sildiler, sonra da millet internetten yazılar yazmışlar Yok efendim bir nazarlık olsun niye böyle yapıyorsunuz bu kadar zamandır yeniyor da, bıdı bıdı vıdı vıdı,
sosyal medyayı takip eden birisi olarak, gerçekten eleştiriler oluyor ama hiçbir zaman da yenildiği zaman değil yenilmeden önce de devamlı eleştiriler oluyor bunlar da baktı eleştiriler İşte şu olmayacak Bu olmayacak bunu niye almıyorsunuz filan diye E bunu görmüyorsunuz da şimdi yenildikten sonra konuşmalarımı dikkatinizi çekti, bunun içinde taraftarın fenerbahçeliği sorgulanır mı ya, zaten takımı her sene bir ibret Aşağı düşürüyorsun Tamam ona da razıyız ama ondan sonra bir şeyler söylendiği zaman niye kızıyorsunuz abi, Atkins, Alper'i, Olcay, Badiane, Milic, Lekoviç, Tilbe, iyi değil, En azından aşı tutmadıysa Atkins-Milic-Badiane - Lekoviç'i ayır Abi onların yerine 2-3 tane adam al, Hoca da bunlarla rotasyon yapmış mı maç kazanamadıkları gibi ortada,