Gönderen Konu: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025  (Okunma sayısı 16473 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Euroleague Women 2024-2025
« Yanıtla #255 : 19 Şubat 2025, 22:36:06 »
Sevgi çok büyük oynuyor çok.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #256 : 19 Şubat 2025, 22:43:31 »
Fark 14. Sottona bu sezon 2 sayı ortalama ile oynuyormuş bize 20 attı.
20'ye yatırsak iyi olur

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #257 : 19 Şubat 2025, 22:55:03 »
Yalnız Valencia CBK üzerinde bir şey deniyor galiba

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #258 : 19 Şubat 2025, 22:58:02 »
Yalnız Valencia CBK üzerinde bir şey deniyor galiba
30 sayı farktan geri gelmek çok zor. Mersin ekstra bir tur daha oynayacak gibi.
Şu maçı rahatlıkla kazanmak gerekti ama Sottana mıdır nedir tek başına yenecekti bizi.
6 sayı farkla bitmesi biraz tedirgin edici ama İstanbul'da kazanırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #259 : 19 Şubat 2025, 23:01:36 »
Bunlara  İstanbul'da yapacağımız şey, Valencia'nın CBK ya yaptığı şey olacak inşallah

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #260 : 19 Şubat 2025, 23:02:29 »
Tina dışında herkesten hücum savunmada çok iyi verim aldık. Mcbride ı bu takım çok arıyor. Şutör eksikliği yüzünden rahat kapatabileceğimiz maçı kapatamadık.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #261 : 19 Şubat 2025, 23:13:41 »
Hoca acayip kızmış maçtan sonra ne hareketler yaptı bağırıyor çağırıyor, 2 yarıda 50 sayı yedik diyor Böyle takım mı olur diyor, Danabaş hocanın yanına gitti kutlamaya ama hocanın agresif tavrı devam etti, en azından yenmekte her zaman için daha iyidir, Nasılsa Burada daha farklı olur  diyorum Sottanın yine aynı şeyi tutturacağını zannetmiyorum bu kadar skorer olduğu bu kadar sayı attığını hatırlamıyorum,
En çok sevindiğim olay da Mersin'in yenilmesi oldu 89-57 Buradan geri dönüş yapamaz inşallah, Tinanın bu durumunu görünce Howard-Anderson ikilisine haksızlıkmı yaptık acaba?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #262 : 19 Şubat 2025, 23:21:53 »
Kayla madem martta gelecek şu seri öncesi atkins neden gönderildi anlamak güç. En azından şu maclarda oynasın sonra gitsin. Nasil bir mantık bu?

Play offlar öncesi takviye takviye diye aylardır bağırıyoruz. Güya takviye yaptik. Biri sakat, ne sakatlığı var belli degil, diğeri sonra gelecek, elimizdekini de gönderiyoruz. Biz şimdi takviye mi yaptık, eksildik mi?  Neyse?

Maca gelirsek kıçının kılları ağırmış nine sottana kariyer macini oynadi, sezon boyunca attigi sayıların toplamını bize bir macta atti. Kısıtlı kadroya ragmen mac boyu önde götürdük ama bir 5 dk falan daha olsa Emma'nin olağanüstü performansina ragmen neredeyse yenilecektik.

Daha önce bir kaç defa daha söylemiştim. Sabally geldiginden beri tinaya bir haller oldu. Beklentilerin üstünde  baya katki veriyordu ama iyice fabrika ayarlarına döndü. Badian ve milic zaten sadece nicelik olarak varken, sabally yine oynamayacak ve Tina da böyle oynayacaksa ben İstanbul'daki mac içinde çok havalara giremiyorum malesef. Umarim sinir harbi şeklinde geçmez ikinci mac da kayla öncesi f4e çıkıp rahatlarız.

Diğer yandan valencia fena şeyler yaptı fibaeurope'un sezonun sampiyonluk favorisi (?) gosterdigi ydu çakmalarina. Fathoux sezon maci oynamasa 50 sayi fark yiyeceklerdi. Play in diye bir şey uydurmasaydi fiba elenip siktirolup gitmişlerdi. Şimdi hala şansları devam ediyor ama rezil rusva olmaları çok keyiflendirdi beni akşam akşam.
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2025, 23:24:01 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #263 : 19 Şubat 2025, 23:23:28 »
İlk 3 periyot muhteşem bir savunma ve hücum planı vardı, tıkır tıkır işledi. Her türlü savunmayı iyi yaptık, hücumda çok doğru oynadık, pota altlarını müthiş işledik ama son periyot takımda bazı oyuncular çok yoruldu, özellikle Emma çok yorgun gözüküyordu, boş turnike kaçırdı, box out edemedi serbest atışta rakibi. Çok dar rotasyonla oynuyoruz ve hem hücum hem savunmada çok yoğun oynuyoruz, çok hareket ediyoruz, bu da daha fazla yorgunluk yaratıyor.

Çok fazla boş şut kaçırdık yine, sokabilsek çok rahat 15 üstü fark atıp ilk maçtan alabilirdik turu, ilk 3 periyot itibariyle bu kadar iyi oynayıp sadece 6 sayıyla kazanmamıza sevinemedim o yüzden. Neyseki Badienne ve Milic iyi katkı verdi, özellikle Badienne savunmada ilk 3 periyot çok iyiydi. Tina'ya kalsak kaybetmiştik, oyuna girip yine savunmada katliam yarattı, hücumda da sokamayınca safi zarar, dünyanın en zararlı oyuncularından birine dönüşüyor. Tina'nın kariyer özeti gibi maç oldu yine, nerde kritik maç var, kariyeri boyunca arazi oldu, kariyeri boyunca başarısız oldu. Bizde de bugün 10 dkda verebileceği tüm zararı verdi, üstelik diğer 4 oyuncu da gayet iyi savunma yapan oyuncular ama Tina öyle bir kara delik ki kapatamıyorsun zaaflarını.

Yokluktan Kelsey Mitchell'a razı hale gelmişken, hatta artık onun da olmayacağını anlayıp sırf takıma biraz da olsa uyuyor diye şahsen Smalls'a dahi razı olmuşken Kayla hamlesi piyango gibi oldu, hele de bu takımda ekmek su gibi ihtiyacımız olan oyuncu. Kazasız belasız 2. maçı da atlatıp Kayla ile büyük favori olarak Final 4'a gideceğiz inşallah. 

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #264 : 19 Şubat 2025, 23:38:19 »
Sevgi diyorki sonlarda yorulduk, aslında Atkins Marta kadar beklemelimiydi diye düşünmeden edemedim, Tina'danda katkı alamadık, Tina yine  sonlarda dağıtırsa dediğimize geleceğiz, ya tamam savunma yapamıyorsun, bari sayı at, Sabally de yok rotasyonu genişletemedik,Bu dar rotasyonla sonlarda yorulduk,iyiki Milic-Badiane kötü değildi,
Bu maçtan korkuyordum aslında, Kıvanç kudurttu zaten, ikide birde beraberede bitebiliyor, 14 sayı fark var şom ağızlı, maçı anlatan bir adam Laksa maça giremedi, yok şu yeterli performansı gösteremedi, ya sanane rakipten, fbtv sunucuların hepsi bunu yapıyor, rakibin durumundan sana ne,
Hoca okadar kızmışki hakemlerle ilgili soruya hakemlere bir şey demedi ama ben beğenmedim, Allemand'ın faul verdiği posizyonda Sottana elinden kaçırdı, saçma çok karar vardı,

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #265 : 19 Şubat 2025, 23:46:19 »
İlk 3 periyot muhteşem bir savunma ve hücum planı vardı, tıkır tıkır işledi. Her türlü savunmayı iyi yaptık, hücumda çok doğru oynadık, pota altlarını müthiş işledik ama son periyot takımda bazı oyuncular çok yoruldu, özellikle Emma çok yorgun gözüküyordu, boş turnike kaçırdı, box out edemedi serbest atışta rakibi. Çok dar rotasyonla oynuyoruz ve hem hücum hem savunmada çok yoğun oynuyoruz, çok hareket ediyoruz, bu da daha fazla yorgunluk yaratıyor.

Çok fazla boş şut kaçırdık yine, sokabilsek çok rahat 15 üstü fark atıp ilk maçtan alabilirdik turu, ilk 3 periyot itibariyle bu kadar iyi oynayıp sadece 6 sayıyla kazanmamıza sevinemedim o yüzden. Neyseki Badienne ve Milic iyi katkı verdi, özellikle Badienne savunmada ilk 3 periyot çok iyiydi. Tina'ya kalsak kaybetmiştik, oyuna girip yine savunmada katliam yarattı, hücumda da sokamayınca safi zarar, dünyanın en zararlı oyuncularından birine dönüşüyor. Tina'nın kariyer özeti gibi maç oldu yine, nerde kritik maç var, kariyeri boyunca arazi oldu, kariyeri boyunca başarısız oldu. Bizde de bugün 10 dkda verebileceği tüm zararı verdi, üstelik diğer 4 oyuncu da gayet iyi savunma yapan oyuncular ama Tina öyle bir kara delik ki kapatamıyorsun zaaflarını.

Yokluktan Kelsey Mitchell'a razı hale gelmişken, hatta artık onun da olmayacağını anlayıp sırf takıma biraz da olsa uyuyor diye şahsen Smalls'a dahi razı olmuşken Kayla hamlesi piyango gibi oldu, hele de bu takımda ekmek su gibi ihtiyacımız olan oyuncu. Kazasız belasız 2. maçı da atlatıp Kayla ile büyük favori olarak Final 4'a gideceğiz inşallah.
Emma yine ikici yarı daha iyiydi, ben sadece Emma değil tüm takımda yorgunluk görüyorum, az maç oynamaktanmıdır acaba? Hoca buna çözüm bulsun,
Galibiyet galibiyettir be bu seneki kararları beğenmedim, ÇBK 30 sayı yesede hala maçın içinde kaldılar, Valencia inşallah burda saçmalamaz,

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #266 : 20 Şubat 2025, 00:01:34 »
Emma yine ikici yarı daha iyiydi, ben sadece Emma değil tüm takımda yorgunluk görüyorum, az maç oynamaktanmıdır acaba? Hoca buna çözüm bulsun,
Galibiyet galibiyettir be bu seneki kararları beğenmedim, ÇBK 30 sayı yesede hala maçın içinde kaldılar, Valencia inşallah burda saçmalamaz,
Genel olarak vardı abi zaten, Emma üzerinden örnek verdim sadece. Olcay - Tina 2'lisi oyundayken nerdeyse hiç katkı vermedi, Olcay hücumu çok tıkadı, Tina savunma hücum mahvetti, 6 kişiyle oynadık tüm maçı nerdeyse. Az oynamaktan ziyade savunmada bugün zaman zaman switch savunması da yaptık, kısalar uzunun arkasında kalcam diye daha da yorulmuştur, hücumda da zaten çok fazla topsuz hareketlilik var, normalde bu kadro bu kadar iyi hücum etmemeli ama o kadar iyi topsuz oyun oynuyoruz ve o kadar doğru hücum ediyoruz ki 100 hücum ediyorsak 90'ı çok doğru atışlar. Ama işte şutör sıkıntısını yaşıyoruz, bugün yine biz çok kaçırırken rakipte özellikle Sottana ne attıysa girdi. İlk 2 şutu aşırı zordu, ona yapacak bir şey yok ama 3. şutunda Tina geçilecem diye çok uzak kaldı, ondan sonra da alev aldı.

Garnier bugün çok üzülmüştür, muhteşem kurguladığı maçı, rakibin en etkili oyuncularını genel olarak çok iyi durdurduğumuz maçı sadece 6 sayıyla kazanabildik. İnşallah rövanşta kaza yaşamayız.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #267 : 20 Şubat 2025, 00:22:09 »
Önümüzdeki maçlar Mersin, Nesibe ve BJK. Bu maçlarda Atkins kadroya giremez.
Euroleaguede de muhtemelen 3 kıta dışını aynı anda kaydedemiyorsun.

Atkinsi tutup napacaksın kadroda. Ligde zaten 2 galibiyet fark en yakınındaki çbk ve gsla.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #268 : 20 Şubat 2025, 00:27:28 »
Bazı yorumlar ezbere. Tinanın hücum edemediği günde zarar vereceği aşikar. Ki hücum savunma bugün eksi yazdı.

Badianne şutları kaçırmış olsa da savunmada sağlam durdu ve özellikle üçüncü çeyrekte çok güzel pas istasyonu oldu.

Tinaya ihtiyacımız olacağı anlar elbet olacaktır. Ama bugün zarar verdiğini görmek gerekiyor artık. Ki Garnier bu maçta Tinanın zarar vereceğini hesap etmiş ki direk Badianne ile maça başladı. Badianne bugün diğer maçlarda yaptıgı gereksiz zorlamaları bırakıp direk doğru pasları çıkardı doğru anlarda ki 4 asist yaptı ama 7-8 olabilirdi bu. Boş atışları kaçırdık

Son zamanlarda Milici ligde kadroya alıp form tutturmaya çalışıyordu. Bugün de çok güzel katkı verdi. Garnierin her hamlesini sabah kalkıp eleştireceğinize tebrik de etmek gerekiyor.

Bu takım bu kısıtlı kadroyla bu kadar iyi hücum etmesi sizce direk oyuncularla mı ilişkili yoksa antreman ilişkili mi ?

Sevgiye bu sene ne kadar güvendiğini ve Atkinsin önüne yazdığını görüyoruz. Bu konuda da eleştirildi. Günün sonunda Atkins gönderildi, korkunç performans gösterdi. Sevgi ise Schio deplasmanında taş gibi oyun oynadıı. Çok iyi oyun yönlendirdi bununla birlikte sıfır top kaybı.

« Son Düzenleme: 20 Şubat 2025, 00:30:08 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #269 : 20 Şubat 2025, 00:34:12 »
Önümüzdeki maçlar Mersin, Nesibe ve BJK. Bu maçlarda Atkins kadroya giremez.
Euroleaguede de muhtemelen 3 kıta dışını aynı anda kaydedemiyorsun.

Atkinsi tutup napacaksın kadroda. Ligde zaten 2 galibiyet fark en yakınındaki çbk ve gsla.
benim Kafamdaki soru buydu zaten Yani Atkins  kalsaydı derken Mart'ta gelecek Mc Bride'nin yerine kadar hani Boş kalmasın diye düşündüm ama öyle bir kural varsa yani Atkins'i çıkarıp onu yazmamız gerekiyorsa tabii ki o zaman haklısın.
Tinan'ın bu oyununu görmüşken, MC Bride gelirken neden Stewart yada Colliers düşünülmedi.
Artık Tina'nın son maçlarda iyi olması için dua edeceğiz, Aslında savunmada kara delik ama bugün eline geçen şanşlarıda kullanamadı, sayı atsa boş dönmese razıydım,