"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görseli yapanları tebrik ediyorum, bunu yapmak gerçekten zor,o kadar oyuncudan karar vermek büyük iş
Alıntı yapılan: özcan özdemir - 15 Aralık 2013, 23:20:21Görseli yapanları tebrik ediyorum, bunu yapmak gerçekten zor,o kadar oyuncudan karar vermek büyük iş Tesekkurler.Tasarim fikri Cem ile bizim buyuk oranda ,diger arkadaslarimizda katildi.Yapan kardesimiz de sagolsun Cagatay kullanici isimli uyemiz.@cagokmen Twitter adresi.Kendisine bir kez daha tesekkur ediyoruz buradan.Walter White - Berker yonetici kardesimiz de yerlestirdi sagolsun.
Nacizane öneri,yukardaki banner'a tıklayınca anasayfa gelse kullanıslı olur diye düşünüyorum
Banner tasarım olarak çok şık ama son 8 yılın şampiyonu kadın basketbol şubesinden kimsenin olmamasını çok yadırgadım.Cappie reis yakışırdı oraya.
Fenerbahçe Marşları,taraftarımızın yaptığı videolar foruma eklenebilir mi ?
Alıntı yapılan: özcan özdemir - 16 Aralık 2013, 16:31:00Fenerbahçe Marşları,taraftarımızın yaptığı videolar foruma eklenebilir mi ?tabiki eklenir...
Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 16 Aralık 2013, 16:33:11Alıntı yapılan: özcan özdemir - 16 Aralık 2013, 16:31:00Fenerbahçe Marşları,taraftarımızın yaptığı videolar foruma eklenebilir mi ?tabiki eklenir...O zaman bir başlık istiyorum
Alıntı yapılan: özcan özdemir - 16 Aralık 2013, 16:45:14Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 16 Aralık 2013, 16:33:11Alıntı yapılan: özcan özdemir - 16 Aralık 2013, 16:31:00Fenerbahçe Marşları,taraftarımızın yaptığı videolar foruma eklenebilir mi ?tabiki eklenir...O zaman bir başlık istiyorum Anlaşılmıştır, teşekkürler.her branşın içerisinde .................. Video ve Fotoğraf Galerisi diye bir konumuz var. hangi başlık ile ilgili ise oraya koyabilirsin güzel olur...