Bir kez daha emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Bu forumun seviyeyi düşürmeden verimli bir sohbet ortamı olacağına inanıyorum.
Benim bir konuda isteğim olacaktı. Onu dile getirmek istedim. Özellikle futbol takımının forumlarında çok sık karşılaştığımız "Fenerbahçeli Futbolcular" forumu gibi tek tek her oyuncunun adına açılmış ve onlarla ilgili yorum ve istatistiklerin paylaşıldığı bir forum başlığı daha açarsanız çok faydalı olur diye düşünüyorum. Basketbol Erkek ve Bayan ile Voleybol Erkek ve Bayan takımlarının her birine ayrı sporcu forumları açılırsa daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.
iyi dileklerin için teşekkürler değerli kardeşim .. sende hoşgeldin aramıza.
o dediğin konuları düşündük ama branş fark etmeksizin her bir oyuncu hoca için başlık açıldığı zaman toparlaması çok zor oluyor çok kalabalık bir görüntü oluyor o yüzden açmadık böyle daha iyi gidi duruyor , biraz sade ve anlaşılır olsun niyetimiz.
Hoşbulduk abi. Bu şekilde sade ve kolay anlaşılır kalması bence de çok doğru bir tercih. Benim demek istediğim; hani basketbol, voleybol, futbol, site hakkında gibi ana başlıklar olarak ayrılmış ana kategorilere Sporcular diye bir başlık ekleyip, orada Fenerbahçe Ülkerli Sporcular, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Sporcuları gibi alt başlıklar açıp, bu başlıklara da oyuncular için tek tek konu açılabilirse daha da güzel olabilir sanki.
Mesela Fenerbahçe Ülker'in Euroleague forumuna ulaşım şu şekilde: Parkede Fener » Basketbol » Fenerbahçe Erkek Basketbolu » Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
Sporcular için ise şöyle yapılabilir: Parkede Fener » Fenerbahçeli Sporcular » Fenerbahçe Ülkerli Oyuncular » Bojan Bogdanovic
Olmasa bile büyük bir sıkıntı değil bu tabiki. Forum bu haliyle de oldukça anlaşılır ve başarılı.
Sadece aklıma geldi sizlerle paylaşayım dedim.