Gönderen Konu: Fenerbahçe 2. Kez Euroleague Şampiyonu!!!  (Okunma sayısı 8674 defa)

kalimantan96 ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe 2. Kez Euroleague Şampiyonu!!!
« Yanıtla #270 : 28 Mayıs 2025, 17:12:42 »
https://x.com/tekyolfener/status/1927711377688256543?s=46

hocanın kafası nasıl güzelse oğuz savaşı görünce kendinden geçmiş :D

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #271 : 28 Mayıs 2025, 17:14:39 »
"Mike James, EuroLeague'de:

❌ 2016'da Fenerbahçe'ye yarı finalde kaybetti
❌ 2017'de Fenerbahçe'ye çeyrek finalde kaybetti
❌ 2024'de Fenerbahçe'ye çeyrek finalde kaybetti
❌ 2025'de Fenerbahçe'ye finalde kaybetti"
Mike James'i biz alalım bence. Bu sene çok olgun oynadı, maçın gittiğini anlayınca ancak kurtarıcı olmaya çalıştı. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #272 : 28 Mayıs 2025, 17:26:57 »
Mike James'i biz alalım bence. Bu sene çok olgun oynadı, maçın gittiğini anlayınca ancak kurtarıcı olmaya çalıştı. 8)
Bir dönem NBA 'e gitmek isteyenler bize geliyordu. Şimdi şampiyon olmak isteyenler bize gelmek isteyebilir! :)
Bizde daha iyisi var, WB.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #273 : 28 Mayıs 2025, 18:00:33 »
İbrahim Kutluay "Pana, Oly ve Monaco kadroları bir araya gelse, 12 kişilik kadro çıkarsalar, bizim bu kadromuzu yine de yenemezlerdi, biz daha uçakta iken kupayı kazanacağımıza inandık" Adam son 3-4 aydır resmen 7 den 70'e hepimize mentör oldu...
Adamin dibi. Kimse inanmazken bile bu Adam inandı hep. Görevi fazlasıyla hakediyor subede.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #274 : 28 Mayıs 2025, 19:17:12 »

Valla bugüne kadar oynadığı oyundan gram hazzetmeyen birisi olarak ben de zamanının geldiğini düşünüyorum. Önce bir Nigel örneğinde yaşandığı gibi birbirlerini yerler, Mike James Saras'ı omzundan ısırır, Saras James'in hayalarına teper, sonrasında barışıp destan yazarlar. Mike James de Guduric gib "loser" yaftasını yırtar atar üzerinden. Bence yıllanmış şarap tadına geldi kıvamı. O da şampiyon olmak için ödün verecektir bir şeylerden, egosundan...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #275 : 28 Mayıs 2025, 19:21:55 »
 "Fenerbahçe’de birçok oyuncuyu biz getirdik."

👀 Dimitris Itoudis:

"Fenerbahçe’de birçok oyuncuyu biz getirdik, Yunan yardımcım ve ben. EuroLeague çok zorlu ve rekabetçi bir lig, biz de buna uygun sağlam bir yapı kurmak istedik.

Saras ve teknik ekibiyle harika bir iş çıkardılar. Tüm personele tebrikler. Birçoğu benim getirdiğim ve kefil olduğum kişilerdi.

Saras oyuncularla birlikte harika iş yaptı, yapılan eklemeler çok kritikti. Bu sezon EuroLeague’in ne kadar rekabetçi olduğunu gösterdi."

(via EOK WebRadio)

Payın var evet ama abarttığın kadar değil

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #276 : 28 Mayıs 2025, 19:27:46 »
Maç satan kıl kuyruk IToudis hiç konuşmasın. Bu takıma bu kimliği ve winner ruhu veren Saras'tır.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #277 : 28 Mayıs 2025, 19:36:09 »
"Fenerbahçe’de birçok oyuncuyu biz getirdik."

👀 Dimitris Itoudis:

"Fenerbahçe’de birçok oyuncuyu biz getirdik, Yunan yardımcım ve ben. EuroLeague çok zorlu ve rekabetçi bir lig, biz de buna uygun sağlam bir yapı kurmak istedik.

Saras ve teknik ekibiyle harika bir iş çıkardılar. Tüm personele tebrikler. Birçoğu benim getirdiğim ve kefil olduğum kişilerdi.

Saras oyuncularla birlikte harika iş yaptı, yapılan eklemeler çok kritikti. Bu sezon EuroLeague’in ne kadar rekabetçi olduğunu gösterdi."

(via EOK WebRadio)

Payın var evet ama abarttığın kadar değil

Bence payı çok büyük. Defolup giderek inanılmaz katkı verdi, yadsınamaz.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #278 : 28 Mayıs 2025, 20:14:15 »
Şu maçı İsmail Şenol-Murat Kosova ikilisinden birinin sunumuyla izlemek güzel olurdu.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #279 : 29 Mayıs 2025, 00:08:36 »
Maçın özetini kaç defa izledim sayamadim. 2017'den beri sürekli bir özlem duyup eskileri hatirliyor bir yandan iç geciriyorduk. Eskileri açıp açıp izliyorduk. Neyseki imdada 2025 yetişti umarim bir dahaki sampiyonlukta arayi bu kadar uzun tutmayiz.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #280 : 29 Mayıs 2025, 00:29:08 »
Maçın özetini kaç defa izledim sayamadim. 2017'den beri sürekli bir özlem duyup eskileri hatirliyor bir yandan iç geciriyorduk. Eskileri açıp açıp izliyorduk. Neyseki imdada 2025 yetişti umarim bir dahaki sampiyonlukta arayi bu kadar uzun tutmayiz.

Elbette bunu hepimiz isteriz ama o kadar kolay olmayacağını da bilmemiz lazım.

Yıllardır şampiyonluğu unutmuş bir Barcelona ve Olimpiakos varken, bu sene Play of bile yapamamış Real Madrid, oynadığı final ile adeta kan kokusu almış bir Monaco ve deli başkanı ile ciddi bütçeli Panathinaikos 2026 için gözleri karartacaktır. Ha bu arada Efes ve Milano gibi bir veya iki sürpriz takımın çıkmayacağını da garanti edemeyiz. Ama kim ne derse desin, özellikle bu seneki hikayemizden dolayı yine en büyük şampiyonluk adayı olarak ismimiz zikredilmeye devam edecektir.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #281 : 29 Mayıs 2025, 02:26:24 »
Bu arada monaco cok kaliteli oyunculardan oluşan hem yetenek hem sporcu ahlakı olarak güzel bir takimlar.2 senedir en ufak bir terbiyesizlik yapmadilar kalpleri cok kirilmasina ragmen.
Ayrica lobi yapmak gibi bir dertleride pek yok gibi duruyor isteseler bence bunun en kralini yaparlar.

Ayrica maci tekrar tekrar izledim,harika bir hakem yonetimi vardi (baldwinin pozisyonu disinda bence o bir rezaletti).Ama tüm ortada ki kararlari bizim lehimize verdiler.Uzun yillar sonra hem sahada domine ettik hem de bence yan unsurlardada domine ettik.

Tabi ki bunca zaman inanilmaz aleyhimize yonetimler gorduk.Ama artik bu konularida bence gündeme getirmemek lazim.Sen sahada ezersen eger onlarda guclunun yaninda oluyorlar bence genel olarak bir suru tetikci diye degerlendirdigimiz hakem olmasina ragmen bizim acimizdan super bir hakem yonetimi oldu F4 de.

Ayrica murat muratanoglunu cok severim yaptigi programida hic kacirmadan izlerim.Ama onun bu hakem takintisi cok zarar vermeye basladi.Adam bu F4 icin bile hakemler dogradi bizi felan diyor.Biz aglamak yerine iyi kadrolar kurdugumuzda sonucun degismeyecegi cok asikar.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #282 : 29 Mayıs 2025, 08:00:20 »
Şu maçı İsmail Şenol-Murat Kosova ikilisinden birinin sunumuyla izlemek güzel olurdu.

Emre Gürkaynak ve kaptana çok haksızlık olur. Muhteşem sundular anlattılar. Zaten kaptan mentor gibiydi taraftar takım herkesi şampiyonluğa ikna etti.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #283 : 29 Mayıs 2025, 08:12:11 »
Emre Gürkaynak ve kaptana çok haksızlık olur. Muhteşem sundular anlattılar. Zaten kaptan mentor gibiydi taraftar takım herkesi şampiyonluğa ikna etti.
İbo yorumcu olarak tabiki olsun ama 2017 finalindeki sunumlar daha etkileyiciydi.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • @TembelHayvanTR
« Yanıtla #284 : 29 Mayıs 2025, 13:13:19 »
Harika bir hafta sonuydu, günlerdir ağzım kulaklarımda videolara ve fotoğraflara bakıyorum.
Benim aklımda kalacaklar: MVP Hayes Davis, Guduric ve Hall'ın performansları, Melli'nin hepimizi 2018'e götüren gözyaşları, İbrahim Kutluay'ın takıma duyduğu büyük inanç ve coşkusu, Büyük Komutan Saras'ın kutlamalardaki görüntüleri ve Oğuz Savaş'ı gördüğü an, Pete Williams'ın ABD'de maçı izlemesi ve tweetleri...
Muhteşem bir kulüp, mutluyum gururluyum