Gönderen Konu: Fenerbahçe 2. Kez Euroleague Şampiyonu!!!  (Okunma sayısı 9393 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe 2. Kez Euroleague Şampiyonu!!!
« Yanıtla #285 : 29 Mayıs 2025, 16:53:19 »
Harika bir hafta sonuydu, günlerdir ağzım kulaklarımda videolara ve fotoğraflara bakıyorum.
Benim aklımda kalacaklar: MVP Hayes Davis, Guduric ve Hall'ın performansları, Melli'nin hepimizi 2018'e götüren gözyaşları, İbrahim Kutluay'ın takıma duyduğu büyük inanç ve coşkusu, Büyük Komutan Saras'ın kutlamalardaki görüntüleri ve Oğuz Savaş'ı gördüğü an, Pete Williams'ın ABD'de maçı izlemesi ve tweetleri...
Muhteşem bir kulüp, mutluyum gururluyum

sadece pete willams tweetlerini karçıdım ben linki atar mısın

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #286 : 29 Mayıs 2025, 17:49:00 »
Fatih Dilber söylemişti sanırım, hoşuma gitti. Final Fourda takımın gücünü açıklarken, "3 tane mvp adayı çıkardık, hatta bir tanesi atılmasaydı 4 bile olabilirdi". Bu tam olarak nasıl bir final yaşadığımızı özetliyor gibiydi. Nefis bir betimleme.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #287 : 29 Mayıs 2025, 18:19:08 »
Bu arada monaco cok kaliteli oyunculardan oluşan hem yetenek hem sporcu ahlakı olarak güzel bir takimlar.2 senedir en ufak bir terbiyesizlik yapmadilar kalpleri cok kirilmasina ragmen.
Ayrica lobi yapmak gibi bir dertleride pek yok gibi duruyor isteseler bence bunun en kralini yaparlar.

Ayrica maci tekrar tekrar izledim,harika bir hakem yonetimi vardi (baldwinin pozisyonu disinda bence o bir rezaletti).Ama tüm ortada ki kararlari bizim lehimize verdiler.Uzun yillar sonra hem sahada domine ettik hem de bence yan unsurlardada domine ettik.

Tabi ki bunca zaman inanilmaz aleyhimize yonetimler gorduk.Ama artik bu konularida bence gündeme getirmemek lazim.Sen sahada ezersen eger onlarda guclunun yaninda oluyorlar bence genel olarak bir suru tetikci diye degerlendirdigimiz hakem olmasina ragmen bizim acimizdan super bir hakem yonetimi oldu F4 de.

Ayrica murat muratanoglunu cok severim yaptigi programida hic kacirmadan izlerim.Ama onun bu hakem takintisi cok zarar vermeye basladi.Adam bu F4 icin bile hakemler dogradi bizi felan diyor.Biz aglamak yerine iyi kadrolar kurdugumuzda sonucun degismeyecegi cok asikar.

Pana'nın manyak başkanının pervasız açıklamaları ve hakaretleri işimize yaradı. Finalde Olympiakos olsa karşımızda düdüklerin şu şekilde çalınmayacağından eminim. Hakem şansımızı bu iki gelişme çok etkiledi. Örneğin devre biterken Hall'un aldığı basket faulde bence faul yok. Yine art niyeti olan zihniyet ilk çeyreğin son 1 saniyesinde Melli'ye 2 atış vermez. Öte yandan Baldwin atıldıktan sonra Monaco'nun denediği üçlük girse maçın akışı değişebilirdi.

Ağlamak tabirini doğru bulmuyorum. Sonuçta bu kulübün bence iki -ama herkesin hemfikir olduğu en az bir- euroleague şampiyonluğu gasp edildi. Normal sezonda aldığın galibiyetlerin silindi, defalarca özür mektupları gönderildi vesaire say say bitmez. Maçları bilgisayarımdan izliyorum, bilgisayarımın kaç kez kırılma tehlikesi atlattığını ben biliyorum.

Fenerbahçe forması ile euroleague'de mücadele etme hususunda turnusol kağıdı De Colo'dur. Bir CSKA'da oynarken aldığı faullere bakın, bir de bize geldikten sonra başına gelenlere. Kurbanov ayısı burnunu kırıyordu, seyirci kaldılar.

Murathanoğlu hususunda eklenmesi gereken bir nokta var: ana akım medyadan afaroz edilmesi! Yıllarca Efes maçları anlattı ve yıllarca Efes'e karşı yapılan hakem hatalarını dile getirdi. Başına hiçbir şey gelmedi. Ne zamanki Fenerbahçe'ye karşı yapılan haksızlıkları dile getirdi, aforoz edildi.  Ergin'in kışkırtmaları sonunda GS maçı anlatırken sırtına yumruk yedi. Son darbe İsmail dallamasından geldi, işine son verildiğinde tebessüm eder bir halde oralardaymış. Hülasa her yerin, medyanın GS lobisi tarafından ele geçirildiği bir dönemde Murathanoğlu'na gömmek değil, sahip çıkmak gerekir. Karşında "başarıya giden yolda her şey mübahtır" düşüncesini şiar edinmiş bir camia var...

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #288 : 29 Mayıs 2025, 18:27:55 »
...Örneğin devre biterken Hall'un aldığı basket faulde bence faul yok....
Pota altı kamerasında Mike James in koluyla Hall'ı itti çok açık görülüyor. Başka açılarda bir şey yokmuş gibi duruyor. Hakemin pozisyona çok yakın durmasıyla doğru kararı vermesi bizim adımıza şans oldu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #289 : 29 Mayıs 2025, 20:04:40 »
Pota altı kamerasında Mike James in koluyla Hall'ı itti çok açık görülüyor. Başka açılarda bir şey yokmuş gibi duruyor. Hakemin pozisyona çok yakın durmasıyla doğru kararı vermesi bizim adımıza şans oldu.

Ağbi eyvallah da, normalde çalmazlar bizim lehimize böyle pozisyonlarda, hele de sertlik derecesi böyle olan maçlarda. Ben oradayım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #290 : 30 Mayıs 2025, 02:18:54 »

Ağbi sen yazınca tekrar açtım alıcı gözle baktım. Net faul. İnce çalışmış MJ. Sıcağı sıcağına kaçırıyor insan...

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #291 : 30 Mayıs 2025, 11:19:48 »
sadece pete willams tweetlerini karçıdım ben linki atar mısın

Buyrunuz:

https://x.com/Flydog32Pete/status/1926832589874114928

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #292 : 30 Mayıs 2025, 14:28:12 »
teşekkürler

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #293 : 30 Mayıs 2025, 18:23:39 »
Koskoca final maçında tek mola hakkımızı kullanmışız.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #294 : 30 Mayıs 2025, 19:26:00 »
Koskoca final maçında tek mola hakkımızı kullanmışız.

Bütün molaları Gergin kullandığı için bize kalmamış ;D

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #295 : 30 Mayıs 2025, 19:36:49 »
Beni fazlasıyla şaşırtan ince bir istatistik daha... F4'teki iki maçta 33 defa kısaların karşısında kalan Khem Birch sadece ve sadece 2 defa geçilmiş. Kalır gider bilmiyorum da yaptığı iş kilit noktalardan biriydi şampiyonlukta...

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #296 : 30 Mayıs 2025, 19:42:41 »
Beni fazlasıyla şaşırtan ince bir istatistik daha... F4'teki iki maçta 33 defa kısaların karşısında kalan Khem Birch sadece ve sadece 2 defa geçilmiş. Kalır gider bilmiyorum da yaptığı iş kilit noktalardan biriydi şampiyonlukta...

Bir çok öyküde bu vardı fakir udohu birch kskden gelen yeni dixon mccollum bir italyan melli obradovic ekolünden saras genç 13 numara tarık..vs