Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 9162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #120 : 13 Mart 2026, 20:54:04 »
Paşa maçından sonra ilk kez maç izleyim dedim 25 dk dayanabildim ligin en kötü takımından devrede 2 tane yedik gümrüğe bile 4 orta saha ile çıkıyorsun oynatsana nene yada musaba’yı gene boşa giden ilk yarı maalesef bizim takım süper kupadan sonra kontak kapadı hoca ve yönetim sağolsun

Hatta ne 4 orta sahası 9 defansif topcu ile çıkmış 1.5-2 ay önce kalsın dediğimiz adam her gün geri gidip kredisini bitirdi resmen
« Son Düzenleme: 13 Mart 2026, 20:56:13 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #121 : 13 Mart 2026, 21:27:38 »
Mourinho, Ali Koç bile sıvadım burada çünkü teoride vasatlardı ama fahiş hataları yoktu varsa fahiş hataları uygulamada vardı ama Saran yönetiminin kış transfer döneminde ve Tadesco'nun tercihlerinde teoride de pratikte de o kadar bariz ve fahiş hatalar var ki... Bu denli akıl tutulmasını ben hiçbirinde görmedim
« Son Düzenleme: 13 Mart 2026, 21:38:44 Gönderen: Av.Asım »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #122 : 13 Mart 2026, 21:35:40 »
Takımda 2 tane forvet vardı. İkisini de gönderip adam almadılar beyinsizler ordusu. Hep diyorum yine diyeceğim. O teminat mektubunu bir tarafiniza sokun.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #123 : Bugün, 00:38:35 »
Koskoca kulübü bilerek veya bilmeyerek sabote ettin. Üç forvetini gönderdin 19 yaşındaki ne vereceği meçhul bir adamın insafına bıraktın koskoca kulübü. Asla affedilemeyecek bir hata. Koskoca kulübün stoperinde ikinci ligte oynayamayacak adama maruz bıraktın. Asla taşın altına elini koymadın. Hazır paralarla genduzi harici bir aksiyon alamadın. Haftalarca bitmiş Kante'nin peşinde koştun asıl mevkilere transferleri yapmadın. Koskoca Fenerbahçe kulübüne başkan olarak geleceksin ve cebinden para harcamayacaksın kulübün hazır kaynaklarından zahmetsiz iş yapmaya çalışacaksın. Sene sonunu bile beklemeden derhal istifa yönetim!