Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)  (Okunma sayısı 14067 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2025-26 Sezonu)
« Yanıtla #210 : 27 Nisan 2026, 23:25:21 »
İSMAİL HOCAM ile 2023-2024'ün intikamını alacağız önümüzdeki sene

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #211 : 27 Nisan 2026, 23:33:18 »
Kongre kararı aldıklarını Yağız'dan Yuğuz'dan falan öğreniyoruz. Şu bile başlı başına büyük bir problem.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #212 : 27 Nisan 2026, 23:39:16 »
kümede kalmaya oynadığımız 2018-19’dan beri teknik kapasite ve küçük maçları oynama açısından belki de en kötü kadro kuruldu, türkiye ülke tarihinin en kötü harcamaları yapıldı, belli bi oyun oturmaya başlamışken tuhaf bi transfer dönemi yaşandı… sonuç: eylül ayında gelen antrenör suçlu. hocanın hataları var mıydı? fazlasıyla. ama bu hikayede en az suçlu olan da o. 

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #213 : 27 Nisan 2026, 23:45:34 »
ha bu arada. ali koç varken yıllarca ortalıkta görünmeyip hocalığı bırakan; başkan değiştikten sonra koltuğu sallantıda olan tedesco’yu görüp a spor’a dahi çıkan, takım arkadaşlarının kanal kanal getirmek için kendini yırttığı aykut kocaman da hiç az değil. fenerbahçe’nin çıkarcı ve kankacı medyasının da yaptıkları unutulmasın. saran’a, tedesco’ya, devin’e sallarken içimizdeki akbabaları da unutmamak gerekiyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #214 : Bugün, 00:40:36 »
ha bu arada. ali koç varken yıllarca ortalıkta görünmeyip hocalığı bırakan; başkan değiştikten sonra koltuğu sallantıda olan tedesco’yu görüp a spor’a dahi çıkan, takım arkadaşlarının kanal kanal getirmek için kendini yırttığı aykut kocaman da hiç az değil. fenerbahçe’nin çıkarcı ve kankacı medyasının da yaptıkları unutulmasın. saran’a, tedesco’ya, devin’e sallarken içimizdeki akbabaları da unutmamak gerekiyor.

O kadar çok uğraşmamız gereken etken var ki... İç dinamikler, dış dinamikler... Biri olmazsa diğeri yetiyor canımıza okumaya. Eski Fenerbahçeli futbolcuların haline bakıyorum, Fenerbahçe olmasa esamesi duyulmayacak adamların, Fenerbahçe sayesinde dünyanın parasını kazanan adamların ettikleri laflara, ulan diyorum ben bu adamlara neden saygı duymuşum, neden zamanında tribüne çağırıp alkışlamışım.

Kendimi hazırlamıştım, bekliyordum ama bir umut işte, olmaz belki, bir iki akıllı adam girer devreye ama beklediğim şey oldu. Bu akşam itibariyle anladım iflah olmayacağımızı; umarım yanılırım ama Nothingham ya da Sampdoria gibi bir kulüp olacağız. Ben ve benim gibileri mezar paklar, onu da anladım bu akşam ziyadesiyle. 2 euroleague şampiyonluğu gözüm açık götürmeyecek beni, futboldan bir beklentim kalmadı.

Tedesco iyi teknik adam mıdır bilmiyorum ama son dönemlerde gelen en namuslu teknik adamdı. Ararız... Ne desek boş...
« Son Düzenleme: Bugün, 00:43:00 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #215 : Bugün, 01:16:09 »
---
« Son Düzenleme: Bugün, 01:16:50 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #216 : Bugün, 08:02:00 »
Hocayı göndererek yapıyı aklamış olduk.İsmail Kartal sonrası kısa süüre içinde derbiler ve Trabzon maçında aldığı galibiyetler olsada son dkika diğer maçlarda ilginç bir şekilde yenilen goller ile gitti şanpiyonluk müzeye kupa getirdi ayeıca b kupa olsada.Yolu açık olsun.

Büyük maçlarda en başarılı olarak teknik direktör tarihimize geçti.Penaltıcı iyi bitebilirdi oyunu tutsa penaltı atılsa belki başka şeyler konuşaçaktık

Lige neymiş tek derbileri yda büyük maç statüsünde olan Trabzonu yenerek olmuyor.Geçen maç kazansaknpuan farkı 1 oluyordu bunların hata yapmasını bekleyecektik ki yapmyacaklardı.Yine derbilerde bşarılı olmamıza rağmen kaçan şampiyonluk olacaktı.

Önemli olan dengeli puan toplamak.Şampiyonluğun sadece derbilerden geçmediğini yaşayarak görüyoruz.

Ben hiç yenmeden pek ala şampiyon olunabilinir.
« Son Düzenleme: Bugün, 11:21:15 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #217 : Bugün, 11:23:57 »
Hocanın gitmesiyle yapının alakası yok. Derbilerde iyi oynayıp diğer maçlarda tırmalayan herhangi bir hoca bize fayda etmez, bunu anlayamadılar hala. Bu ligin anahtarı nefes aldırmamak. Okan gibi berbat ötesi bi hoca 4 şampiyonluk kazandı üst üste, tek bildiği önde basmak.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #218 : Bugün, 12:11:27 »
Hocanın gitmesiyle yapının alakası yok. Derbilerde iyi oynayıp diğer maçlarda tırmalayan herhangi bir hoca bize fayda etmez, bunu anlayamadılar hala. Bu ligin anahtarı nefes aldırmamak. Okan gibi berbat ötesi bi hoca 4 şampiyonluk kazandı üst üste, tek bildiği önde basmak.
Abi osimhen oldugu muddetce sokaktaki adami hoca yapsinlar yine sampiyon olurlar. Bizim salaklar totalde daha cok harcamislardir ama toplasan tamami osimhenin sictigi bok olamaz. Yine soyluyorum hep soyleyecegim o teminat mektubunu hatira yapsinlar bir yerlerine.
« Son Düzenleme: Bugün, 12:11:43 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #219 : Bugün, 13:49:02 »

İşte  denge önemli toplanan puanlarda.Gerçi İsmail dönemi en dengeli olduğumuz dönemdi.Son barutu o zaman attık.Şube bitti.Ben diyorum kapanmaz borsda işlem gördüğümüz için.Altınordu Altay modeli gibi olalım yetiştirici.

Ulen 99 puan şampiyonluk puanın üstünde  puan..Ne yapsak olmuyor.Öğrenilmiş çaresizlik.Sonra birbirimize sarıyoruz forvet olsaydı şu olsaydı şurda şunu yenseydik hoca kötü.Ya Mourinho gibi devi bile yedik.

Bu rada başkan bizi sattı diyenler belki eldeki forvetleri çıkardığı için söylendi.Burdada bence tehditle bilinçli zayıflatmış olabilir.

Siz ister olur mu şey deyin Galtasaray ligi tekeline almıştır.Tepedeki buna karar vermiştir.Bakın 3 hafta öncesine kadar şampiyonluğa ortak olan Trabzon sanki bir yerlerden birşey geldi durdu.Acaba 2inci mi olacaklar dedik olmaz dediler.Herşey belli yani.
« Son Düzenleme: Bugün, 14:23:00 Gönderen: Tom Hanks »