ha bu arada. ali koç varken yıllarca ortalıkta görünmeyip hocalığı bırakan; başkan değiştikten sonra koltuğu sallantıda olan tedesco’yu görüp a spor’a dahi çıkan, takım arkadaşlarının kanal kanal getirmek için kendini yırttığı aykut kocaman da hiç az değil. fenerbahçe’nin çıkarcı ve kankacı medyasının da yaptıkları unutulmasın. saran’a, tedesco’ya, devin’e sallarken içimizdeki akbabaları da unutmamak gerekiyor.
O kadar çok uğraşmamız gereken etken var ki... İç dinamikler, dış dinamikler... Biri olmazsa diğeri yetiyor canımıza okumaya. Eski Fenerbahçeli futbolcuların haline bakıyorum, Fenerbahçe olmasa esamesi duyulmayacak adamların, Fenerbahçe sayesinde dünyanın parasını kazanan adamların ettikleri laflara, ulan diyorum ben bu adamlara neden saygı duymuşum, neden zamanında tribüne çağırıp alkışlamışım.
Kendimi hazırlamıştım, bekliyordum ama bir umut işte, olmaz belki, bir iki akıllı adam girer devreye ama beklediğim şey oldu. Bu akşam itibariyle anladım iflah olmayacağımızı; umarım yanılırım ama Nothingham ya da Sampdoria gibi bir kulüp olacağız. Ben ve benim gibileri mezar paklar, onu da anladım bu akşam ziyadesiyle. 2 euroleague şampiyonluğu gözüm açık götürmeyecek beni, futboldan bir beklentim kalmadı.
Tedesco iyi teknik adam mıdır bilmiyorum ama son dönemlerde gelen en namuslu teknik adamdı. Ararız... Ne desek boş...